Страница 28 от 53 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 788
Like Tree222Одобрявам

Булсатком ТВ - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Отговор: Булсатком ТВ - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

Svetlio1,вярно е ,че няма място за хд при Буля,само едно уточнение.Място няма в главите им(въпреки,че са празни),а не на сателита.Толкова е просто,кат напълниш гюма с развалена боза ще има ли място за прясната???Те имат има няма 80% от канали за махане пък нямало място за диема спорт хд,бтв екшън хд и ринг хд.Това са малоумни хора....Всъщност кой знае,''не е луд този дето яде баницата''.
    Сега има някаква добра оферта от Виваком,ама не знам как е при тях ,по конкретно качеството на хд каналите спрямо Буля.И ако реша пак боклуци от приемници,антени....щуротии.бг нямат край!!!

2.  

3. Junior Member Аватара на Pezilink
    Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    София

Виваком само оптика(ако имаш покритие при теб) бях на тяхната DTH и като ги сравнявам була са по-добре.

4. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

ЗА съжаление няма оптика,иначе отдавна да съм се махнал.Като се обаждах във Вива ми казаха,че иптв и саттв са 2 различни услуги и не може напр. да имаш 1 иптв+3сат приемника.При Була ,ми се струва,че ще могат да се комбинират,но от 3 години ''очаквам скоро'' ....да им падне тавана.Така,че май остава само DTH(пък и на мен ми е задължително заради вилата),и се чудя,въпреки че нета ще е по-лош от на Булсат където късметлийски ми се усмихна щастието за оптичен нет .

5. Junior Member Аватара на Pezilink
    Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    София

В къщи минах от DTH на IPTV на виваком разликата е огромна, но пък була дръпнаха с FusionTV от 1ви вече имат и приложение за SmartTV с прилично качество и близо 150 канала.

6. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

При виваком ако имаш DVB-S2 тунер на ТВ , можеш и модул да искаш .
    При булсата викаш са плева програмите ами според твоите виждания , аз примерно спорт не гледам - за мен спортните канали са плева и ако ще и 200 да са , пак ще има недоволни , че еди кой си мач не са го давали То има недоволни и от мсат , че не излъчват някоя програма , а при тях май де що има законно и незаконно предаване - всичко е пуснато .

Това е диема спорт по виваком

IMG_20150603_171609.jpgIMG_20150603_171342.jpg
    Този пост е редактиран от jonov; 03-06-15 в 18:21.

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2014

Цитат Първоначално публикувано от Pezilink Виж публикацията
    В къщи минах от DTH на IPTV на виваком разликата е огромна, но пък була дръпнаха с FusionTV от 1ви вече имат и приложение за SmartTV с прилично качество и близо 150 канала.
    Да попитам fusion iptv с по -добро качество на сигнала ли е от нормалния булсат.

8.  

9. Junior Member Аватара на Pezilink
    Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    София

Булсат май още не е пуснал ИПТВ приемници...но приложението FisionTV за смарт телевизори ще бъде с по-добро качество в момента върви тестово https://www.youtube.com/watch?v=3E5JRczsJyg

10. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Fusion засега е до кривата круша,''очаквахте скоро'' и.т.н.
    Колега Йонов ,знам,че всеки може да каже кво му се гледа,важното е кво му се плаща за да гледа.Аз плащам 4 лв. за един канал ф+хд.още 4 за диема спорт хд а пък да им гледам бозите ли?А пък на другите квот им се гледа го плащаме заедно....няма лошо,нали?
    За билет за футбол дават по 100е всяка седмица хората,а за да гледат риби дори и на живо,дори без пари(не по хоби тв)ти чул ли си ???А пък те пуснали наколко хоби програми,че и хд щот нямат място.Имат място и си го запълват с боклуци за бройка да се пъчат.И най -гадното в случая е,че държат правата за примера и не дават другаде програмата за да нямат спортните фенове голям избор.Ще се радвам някой ден да загубят примера за да им кажем небезизвестната фраза на Любо Пенев за супата.
    Лошото е само,че в бг май всички са от тоя дол дренки.
    Този пост е редактиран от cable; 03-06-15 в 23:18.

11. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Не знам булсат защо не са пуснали ХД версията , а хората плащат за такава - търсете си правата . Аз от булсат се отказах когато ми поискаха 60 лв да ми сменят допълнителния приемник , а абонамента беше последно ниво - всичко което предлагат
    Хоби , лично за мен е хубав канал и предполагам че доста хора го гледат , а иначе няма как да спрат единия ....то и при другите е така . И при мен на виваком въврат и сд версиите и ХД , за които си плащам допълнително щото мога да си го позволя - бабата не може .
    Предполагам че и никой във света не предлага канали по избор - на пакети са , да пробутат и боклука . Нима не задължиха операторите да купуват бтв в пакет с другите ...примерно лейди както и диема спорт с един друг боклук . Ако програмите са по избор , лично аз не бих взел повече от 10
    Иначе съм Джонов .

И най -гадното в случая е,че държат правата за примера и не дават другаде програмата за да нямат спортните фенове голям избор.
    ако говориш за ония двата канала с + има ги при вива , но се заплащат отделно от пакетите ....като ХБО

IMG_20150603_224042.jpg
    Този пост е редактиран от jonov; 03-06-15 в 23:44.

12. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Хоби освен 2 версии има и хоби лов,като добавим и другите им 3 канала(напълно излишни) стават доста.И никъде по света като искаш сирене не ти дават извара и да ти кажат гледай си работата.За ония двата канала с + ...има и трети с+ хд и той е 4лв и не го дават другаде.Относно бабите. Уважавам всички хора без значение възраст и материално положение ,но нормалната ситуация за всеки търговец е да предостави стоки и услуги на тези които си плащат ,а не обратното.
    ....Иначе да знаеш как и аз искам да си купя яхта,ама нямам пари ,а пък никой от търговците на яхти не се замисля за мене.

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2014

Колеги, може ли някой с наблюдение на булсат и близу да сподели кой от двата оператора предлага по -качествена услуга. Интересува ме HD каналите къде са по добри като качество, защото в момента съм на булсат и нещо взеха да се излагат. Струва ми се, че HD каналите не са това, което трябва да бъдат, а и много взеха да изостават в бройката им. Разбира се и интернета ме интересува.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Какъв е бит рейта на HD каналите на основните оператори ?

16. Banned
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от stoianmitkov Виж публикацията
    Колеги, може ли някой с наблюдение на булсат и близу да сподели кой от двата оператора предлага по -качествена услуга. Интересува ме HD каналите къде са по добри като качество, защото в момента съм на булсат и нещо взеха да се излагат. Струва ми се, че HD каналите не са това, което трябва да бъдат, а и много взеха да изостават в бройката им. Разбира се и интернета ме интересува.
    Като за начало ми е интересно КВО аджиба разбираш под качество за HD/цифрова телевизия? Щото в моите виждания в картината няма как да видим разлика за един и същ телевизор (дори и в разлика в битрейда), но звука е друго нещо! Става въпрос за сигнала който се подава от оператора, според мен. Дори не обсъждам начина на достигане на сигнала до телевизора ми! Но, хора, това е телевизия, не кино!
    Колега, понеже съм абонат и на двете,
    При Булсат от ветрове или съседи и други, може да ти се е поразместила антенката. Това е лесно поправимо!
    НО не е поправим ПРОБЛЕМА с договора с Близу! И с изтекъл договор нещата са тегави. А услугите са им златни в буквалния смисъл- за всяко нещо се плаща и то много! Тук мога да продължа, но ще отегча аудиторията...
    Аз няма да се откажа от Булсат, дори само заради андроид приложението,
    Но Желая да имам НЕТ1, но те не искат да направят едни 50 метра до мен, за да съм техен абонат на пълната им услуга за 36 лв дори им казах че ще заплатя пълния договор след самото включване, ама не- чиновници
    ockac23 и stoianmitkov харесват това.

17. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Това,може би означава....след като вземем правата за Примера.Интересно сега Булсат кат ''няма място'' черно бяло ли ще го пуснат?

Иде Диема Спорт 2 !? - tv-novini.com

18. Тук е от
    Jan 2011

Здравейте, от скоро Булсатком купиха кабелната тв в гр.Казанлък. Въпроса ми е като кабелен оператор как се справя? Ако някой е абонат на кабелна телевизия от Булсатком да сподели мнение.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 53 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1515
    Последно: Вчера, 16:47
  2. Vivacom - IPTV, DVB-S телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 737
    Последно: 12-12-24, 22:48
  3. Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От Nasko Hristov във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 615
    Последно: 23-09-24, 02:00
  4. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  5. Скат - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 09-11-17, 13:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе