Здравейте, някой може ли да ми даде активен акаунт за бск. Искам да го пробвам на Kodi. Благодаря предварително!
Здравейте, някой може ли да ми даде активен акаунт за бск. Искам да го пробвам на Kodi. Благодаря предварително!
Здравейте и честита Нова година на всички. По принцип основно гледам мачове по телевизията, но реших да се възползвам и от новата опция за гледане на филми. Пуснах си филм, гледах до някъде и се наложи да го спра. До тук добре. След време го пускам отново и ме пита да продължи ли до където съм стигнал или да почне отначало. Давам да продължи, и нищо - черен екран. Аз ли греша нещо или има бъг в софтуера.
Бъг си е,и при мене е така.
Здравейте! Преди съм си качвал Булсат на Кодито на компютъра. Сега обаче не се получава. Като искам да укажа пътя в конфигурация на PVR IPTV Simple Client - ...\AppData\Roaming\Kodi\userdata\addon_data\plugin.program.bscfusion\dat\bulsat.m3u
след dat нямам опция за bulsat.m3u, а само папка dumper. Другото, което не се получава е да изкарам опцията Телевизия. В TV settings в General включвам Enabled, а после в основното меню Телевизия не се появява.
Аз ли бъркам някъде?
@jonin
https://kodibg.org/forum/thread-339.html
Следи темата, от булсат правят постоянно промени и се налага да правиш промени и с кодито.
Много Благодаря, ockac23!
Абонат съм на Булсат-а - сателит + оптичен Интернет.
От сайта им не можах да схвана каква е оптималната свързаност, ако реша да пусна Фюжън на 2 ТВ.
Представям си нещо такова - оптика > конвертор > мед > рутер > мед до 2-та Фюжън бокса. Дали съм близо до истината?
Доколкото разбрах, пакета включва основния план от сателита + още канали на същата цена. Как се плаща за втория ТВ?
Благодарско.
Има ли някаква промяна в политиката на булсат относно броя мобилни устройства, които се допускат едновременно да ползват мобилното приложение с един акаунт. Доскоро такова ограничение имаше само през уеб броузер, но не и през андроид приложението. Но още ли е така?
От известно време има промяна. Ако например съм гледал на компютъра, дори и да съм затворил приложението, в следващите 2-3 часа (мисля че сега листата се обновява през 3 часа) не ми позволява да гледам през приложението за смарт ТВ, защото имам един активен абонамент. Забелязах и че на едно устройство може да се гледа през едно приложение - т.е., ако съм гледал през браузър и съм излезнал от акаунта си, след това не мога да гледам през Коди и обратно.
Същото забелязах и аз днес. Освен това са махнали от фюжън три немски канала: RTL, RTL 2 и VOX
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Този пост е редактиран от Frogst; 07-05-17 в 13:59.
Да, за приложението става въпрос, нямам фюжън бокс, само плащам 5лв+ за фюжън, за да ги имам немските в приложението. А сега греда...
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
А има ли начин да гледам Булсат с онлайн акаунт, но без kodi понеже го няма за LG B6 с WEBOS 3.0?
Този пост е редактиран от nikolov333; 19-05-17 в 01:34.
Здравейте,
Въпросът ми е към някой абонат на Булсат фюжън. Интересува ме мога ли да намера някъде актуален списък на програмите, които могат да се връщат назад за гледане? Могат ли да се връщат Диема фемъли и Диема?
Благодаря предварително.