Като новобранец в БСК имам следния въпрос. Когато не се гледа телевизия задължително ли се изключва "Фюжана". От познати получавам противоречиви мнения. За сега редовно си го изключвам при спиране на телевизора.
И да го забравиш той сам си се изключва
Да, благодаря
В края на този месец ми изтича договора към Виваком и ми се върти в главата да се спусна към Булсатком.
Видях 200mbps интернет пакет и ако някой от тук присъстващите има наблюдения, нека сподели как е? Как е телевизията?
В Овча купел се намирам и ме интересува има ли оптика до дома (мога да ги питам и тях, но предния път ме излъгаха)?
EDIT: 2 години по-късно нито Булсатком, нито Виваком са изградили GPON инфраструктура в Овча купел 1...
Явно ще трябва да си продължа договора към вивашита, бахти неандерталската история с куп лъжливи обещания...
Този пост е редактиран от vessk0; 17-11-16 в 19:24.
Още един въпрос от новобранец на БСК. Забелязах, че като почна на свалям торен на компютъра с мю-торент картината на телевизора замръзва. Връзката рутер компютър е безжична, а обявената скорост е 50 мбит/с. Има ли го при някого този проблем и как може да се реши.
Евентуално със смяна на рутера ,явно там имаш някакъв проблем може би.
Рутера ми е нов, на няколко месеца - DLINK DIR-605L, но ще го сменя щом трябва. Препоръчайте ми някой модел, който да ми върши действително работа без да създава проблеми. Не съм запознат по темата рутери и настоящия го купих по съвет на "специалисти", но явно съм сбъркал. Нета се ползва безжично, а с кабел към рутера са вързани два телевизора. Ще се радвам, ако ми препоръчате нещо, но все пак да е на нормална цена.
Звъних на БСК. Препоръчаха ми TP Link 740.
Този пост е редактиран от abv; 24-11-16 в 11:59.
Малко ме съмнява да е от рутера. Да не е от "качествения" им нет.
И все пак какви рутери ползвате съвместно с услугите на БСК. От коя марка и модел има доволни потребители.
Точно D-link съм въртял 3 рутера -DIR 615 -и трите ми скъсаха нервите...................... Направи си тест на скоростта и ако имаш проблем им звънкай ,да идват да си го оправят.Провери си кабели,букси,настройки на рутера и чак тогава нов.
- - - - - - - - - -
http://www.speedtest.net/result/5824526012.png включени 2 лаптопа,2 телефона , един телевизор и меджик джак.Всичко е през wifi,само джака е на кабел.
Този пост е редактиран от bagerista9; 24-11-16 в 19:17.
На кого да се обаждам. С кабел си ги дава 50 мбит/с, а безжично 25-30 мбит/с. Явно има проблем в рутера.
Писах ти лично съобщение
Става