Прекъсва ли ви звука понякога на каналът BTVHD и на рекламите също ...
Прекъсва ли ви звука понякога на каналът BTVHD и на рекламите също ...
От няколко дни съм абонат на БСК - телевизия и интернет през оптичен кабел. Просто закупиха кабеларката към която бях и затова станах абонат на БСК. Първите ми впечатления са добри, но не мога да свикна с малкото дистанционно за телевизора. Свикнал съм да превключвам каналите от цифровия блок и се питам дали има възможност да се ползва някакво такова дистанционно, например някакво универсално.
Ползвай дистанционно от сателитните им приемници.Продават ги в офисите им и стават за фюжъните.
Ходих преди малко до касата. Момичето ми каза, че не ставали за новите фюжън и да си карам с малкото дистанционно. Предполагам, че лесно ще му свикна.
Този пост е редактиран от abv; 27-10-16 в 11:22.
Колеги,стават ли старите дистанционни от сателитните приемници на Булсат на FUSION приемниците?
Преди 4-5 месеца си играх със Фюжъна,на 90% че работят.Но всички функции не съм го пробвал.
Явно касиерките нямат информация.
Не става ли с универсално, което да "обучиш" от оригиналното?
На оригиналното няма цифрови бутони.Сателитните работят на фюжъните със сигурност.
Снабдих се със сателитно дистанционно - става. Обаче вече две вечери ми спира телевизията за 10-15 минути. Нет има, само телевизията спира. Не знам дали проблема е всеобщ или е само при нас, в Казанлък. Никой не се обажда на дадените телефони.
При мене не е спирала телевизията
Някой разглеждал ли е новите black friday оферти?
Bulsatcom - Новини
Не разбирам примерно разликата между пакетите за 48 лв/г и този за 24 лв./г ??
Пише, че този за 48 лв/год съдържа пакет FUSION, Action+,Comedy+, а другият за 24 лв/г съдържа само пакет FUSION.
ДА ДЕ, ама самия фюжън пакет включва каналите Action+,Comedy+.... така, че каква е разликата????
Аз поне не мога да вникна.
Може ли към пакет Премиум да си включа Sport+ HD. Никъде на сайта не е упоменато, има го само в пакет Фюжън.