Как се включва Фюжъна.. минава ли се през рутер?
До нас идва оптика.
Как се включва Фюжъна.. минава ли се през рутер?
До нас идва оптика.
По WiFi или LAN през твоя рутер..
Фюжън бокса бачка ли с интернет от друг оператор?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Да..аз съм на оптика от локален доставчик и бачка.
Здравейте! Отскоро съм с фюжън тв приемник на Булсатком.Гледам го на телевизора през HDMI.Но някой знае ли за какво е порта за usb на приемника.Също ме интересува, какъв вид кабел, букса трябва да има човек за да изкара аудио и видео от приемника.Гледам, че има женска букса AV, предполагам е 3,5мм.
Изпратено от моят Lenovo P70-A с помощта на Tapatalk
С USB порта най-малкото може да се ъпдейтне софта на приемника. А е възможно да чете флашки, ама може ли, и с какъв формат, нека пробвалите да кажат. А за AV порта ти трябва такъв кабел. Не всички които имат желание да гледат много на брой програми, имат TV с HDMI порт.
Да, точно такъв е жака.
Здравейте, искам да попитам за проблем с приемници на БС. В Англия 3 приемника към 1 конвертор sd-работи, hd- тата изведнъж спряха - един след друг. Изписва lnb няма сигнал. Няма db,нито сигнал,а часовника показва винаги 02:00.Някакви предположения. Благодаря
Трябва ти четворен конвертор и отделни кабели от антената до всеки приемник.После даваш фабрични настройки на приемниците.
Те са така. Четворен конвентор и отделни кабели.Да направя фабрични настройки казваш?
Пробвах, не дават ефект фабричните настройки.
Този пост е редактиран от Poli; 17-02-18 в 12:44.
Премести работещото sd на мястото на hd приемника за да провериш дали работи кабела от антената,и hd-то на мястото на sd-то за да провериш дали работи hd-то.Децибелите трябва да са поне 10.
Здравейте. Имам телефон с инфрачервен сензор и може да се използва и като дистанционно управление. За телевизора, ясно. Избрах си марка и си работи нормално. Иска ми се да включа и фюжена, но го няма в показания списък. Не знам дали е съвместим с някой масов модел или е уникален, правен специална за БСК.
Някой ползва ли мобилното приложение за андроид на БСК през ТВстик или някакъв бокс? След последните ъпдейти работата с мишка просто не се получава, изкарва списък с каналите в лявата зона, може да се прелиства нагоре надолу, могат да се сменят само съседни канали с плъзгане на мишката вдясно или ляво, но не може да се избере произволен канал от лентата със списъка . Имате ли подобни проблеми?
Приложението в момента има две теми - за мишка и за дистанционно. Ако си с бокс, от дистанционното си смени темата на класическата.