zlatko
По назад в темата ти дадох задачка-закачка. Чакам отговор!
zlatko
По назад в темата ти дадох задачка-закачка. Чакам отговор!
Златко, очаквате ли някой нов качествен филмов канал, на същия спътник има един хубав Холандски канал: Film 1 Premiere - LyngSat Address ако направите нещо подобно, другите 2 ще станат излишни, че там както сам си казвал е талаш съдъжанието.![]()
Този пост е редактиран от didomh; 15-02-13 в 21:07.
@hristoslav2
Въпросът ти не е останал незабелязан, но в момента няма да се случи. Може би следващият месец.
Ейй, аман от неуредени финансови взаимоотношения!
Направо ме обзема агресия вече с тая липса на канали при Сат БГ.
Спирам да им плащам, докато не се случи нещо съществено с въпросния псевдо-оператор...
Ами Вие какво очаквате , предлага се една да кажем хубава услуга , с перфектно качество , лош подбор на програми и ужасяващи цени - малко абонати , не успяват да си покрият нуждите и естествено замира . Повечето хора търсят канали със съдържание отколкото качество . А и всички оператори предлагат пакетни цени на услугите което прави още повече не конкурентен Сателайт БГ .
Една цена от 19лв/месец например щеше да умножи по 10 клиентите им, не че не можеш да си плзваш втората карта за толкова, но не на всеки му се занимава с далавери, да сядат дв ама та да плащат обща такса... Аз лично го гледам на сателит, освен чрез МСАТ и ще ми е кофти ако ги няма, има хубави канали на български като Viasat HD, Travel Channel HD, DocuBox HD , които са унилални по съдържание...
пс. Малко по темата, само при мен ли цял ден на Natinal Geographic има черен екран цял ден? (става дума за SD канала)
National Geographic е канал на FOX. FOX канали няма в момента на СатБГ.
Сега им го връщаш ли?
Как си представяш, целевата група и на двата оператора да се размени? Смях.
Единия на хартия, другия си мисли, че е - все тая.
Въпроса ми беше конкретен.Как си представяш, абонат на була да мине на саталайт,а за обратния вариант?
Злословенето, без ясна обосновка си е смешно.
Оператор който хем иска повече пари хем не предлага нищо интересно няма как да не фалира.
Има богаташи които се връзват към няколко оператора но едва ли са достатъчно да ги изхранят.
БулСат просто нямат конкуренция като цени и канали колкото и да се дразнят някой хора.
Което хич не е добре всъщност.
Този пост е редактиран от sunabouzu2; 27-02-13 в 18:10.