Има място само за един CI модул на one connect на SAMSUNG UE-65HU8500
Има място само за един CI модул на one connect на SAMSUNG UE-65HU8500
Днеска идваха провериха кабела с онова тяхното устройство след тва смениха сплитера пред входната врата на апартамента и айде чао.Пускам наново сканиране тоя път ми намира всичките канали обаче на тез канали които ми липсваха преди качеството на картината в момента е ужасно.Какво да правя вече?
Пак ги извикай. Лошото на М-сат е, че каналите са разделени на две групи, които се пускат от две отделни места/сървъри.Половината идват от централният офис, дрегата половина от районият офис. Съответно и качеството е различно. Поне при мен е така - Варна кв. **********.
Сори - бъркам модела с такъв от друга марка. Има ли някакви настройки на двойният тунер в менюто и какви?
От това което съм гледал няма никъде където да окажеш специални настройки на 2-рия тунер най-вероятно са общи и за двата, защото и при двата модела едни и същи канали не се показват на втория тунер...
Подобен КА-модул може да свърши работа, евентуално...
NEOTION.COM - Conax DVB CI Secure CAM CAS7 without CSP Dual Descrambling
Обърнах се към Самсунг отговора им беше "може да гледате един платен канал и един безплатен или два безплатни едновременно" попитах ги дали това е наложено от Мсат с тяхния безкартов модул или от телевизора ми и казаха че е от телевизора...
Весело..Причината е в само единият модул и карта. При Панасоник са два - така можеш да гледаш и записваш едновременно два платени канала...
здравеите на всички. може ли някои да ми каже дали мсат ще ми сменят ли приемника нета 8400 за ка модул и има ли значение дали телевизията ми ще бьде с добро качество без интернет........ благодаря предварително
- - - - - - - - - -
христослав 2 на теб разчитам за отговор
- - - - - - - - - -
христослав 2 на теб разчитам за отговор
Не мисля, че мога да ти дам адекватен отговор. Защо не звъннеш по телефона и попиташ?
По договор, приемника става твоя собственост, така че за модула ще трябва да си платиш.
а дали сигнальт за телевизия без интернет свьрзаност е по лош
Двата сигнала(телевизия и интернет), вървят заедно по коаксиалният кабел, но в различни честотни диапазони. Няма връзка с качеството на сигнала.
благодаря ти и сьс здраве
- - - - - - - - - -
извини ме да попитам още нещо................коя телевизия е по добра според теб виваком или мсат качество
- цена
- - - - - - - - - -
предстои ми избор
- - - - - - - - - -
тази седмица
Нямам опит с Виваком - попитай в съответната тема за + и -
Lavinata69 такъв въпрос е просто смешен.Естествено, че М-сат са с по-добро качество и с 200 канала за цената си просто нямат равен.Виваком ще ти предложат я 80, я 120 канала и то със сигурност за повече пари, а и HD-тата им не струват с тези техни сет-топ бокси![]()