Страница 42 от 74 ПърваПърва ... 32404142434452 ... ПоследноПоследно
Резултати от 616 до 630 от общо 1108
Like Tree59Одобрявам

М-сат кейбъл - кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2012

Отговор: М-сат кейбъл - цифрова кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения

Има място само за един CI модул на one connect на SAMSUNG UE-65HU8500

2.  

3. Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от Nasko Hristov Виж публикацията
    бурята отмина отдавна, сега жега ни мори...
    та, това, което описваш, vanio, не е нормално и едва ли вече има много хора с подобни проблеми...
    затова, направи каквото зависи от теб: огледай външно кабелите и устройствата, рестартирай това, което може да се рестартира, ресканирай каналите на тв-то...
    и ако няма оправия се жалвай по телефона или в офиса като отидеш да си плащаш утре-вдругиден таксата...
    Днеска идваха провериха кабела с онова тяхното устройство след тва смениха сплитера пред входната врата на апартамента и айде чао.Пускам наново сканиране тоя път ми намира всичките канали обаче на тез канали които ми липсваха преди качеството на картината в момента е ужасно.Какво да правя вече?

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Пак ги извикай. Лошото на М-сат е, че каналите са разделени на две групи, които се пускат от две отделни места/сървъри.Половината идват от централният офис, дрегата половина от районият офис. Съответно и качеството е различно. Поне при мен е така - Варна кв. **********.

Цитат Първоначално публикувано от donpadre Виж публикацията
    Има място само за един CI модул на one connect на SAMSUNG UE-65HU8500
    Сори - бъркам модела с такъв от друга марка. Има ли някакви настройки на двойният тунер в менюто и какви?

5. Тук е от
    Mar 2012

От това което съм гледал няма никъде където да окажеш специални настройки на 2-рия тунер най-вероятно са общи и за двата, защото и при двата модела едни и същи канали не се показват на втория тунер...

6. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Подобен КА-модул може да свърши работа, евентуално...
    NEOTION.COM - Conax DVB CI Secure CAM CAS7 without CSP Dual Descrambling

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от donpadre Виж публикацията
    От това което съм гледал няма никъде където да окажеш специални настройки на 2-рия тунер най-вероятно са общи и за двата, защото и при двата модела едни и същи канали не се показват на втория тунер...
    На мен ми е странно как два тунера работят с един модул и карта...
    Я пробвай с настройки за друга държава - например с Германия

8.  

9. Тук е от
    Mar 2012

Обърнах се към Самсунг отговора им беше "може да гледате един платен канал и един безплатен или два безплатни едновременно" попитах ги дали това е наложено от Мсат с тяхния безкартов модул или от телевизора ми и казаха че е от телевизора...

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Весело..Причината е в само единият модул и карта. При Панасоник са два - така можеш да гледаш и записваш едновременно два платени канала...

11. Тук е от
    May 2009

здравеите на всички. може ли някои да ми каже дали мсат ще ми сменят ли приемника нета 8400 за ка модул и има ли значение дали телевизията ми ще бьде с добро качество без интернет........ благодаря предварително

- - - - - - - - - -

христослав 2 на теб разчитам за отговор

- - - - - - - - - -

христослав 2 на теб разчитам за отговор

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Не мисля, че мога да ти дам адекватен отговор. Защо не звъннеш по телефона и попиташ?
    По договор, приемника става твоя собственост, така че за модула ще трябва да си платиш.

13. Тук е от
    May 2009

а дали сигнальт за телевизия без интернет свьрзаност е по лош

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Двата сигнала(телевизия и интернет), вървят заедно по коаксиалният кабел, но в различни честотни диапазони. Няма връзка с качеството на сигнала.

16. Тук е от
    May 2009

благодаря ти и сьс здраве

- - - - - - - - - -

извини ме да попитам още нещо................коя телевизия е по добра според теб виваком или мсат качество
    - цена

- - - - - - - - - -

предстои ми избор

- - - - - - - - - -

тази седмица

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Нямам опит с Виваком - попитай в съответната тема за + и -

18. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Lavinata69 такъв въпрос е просто смешен.Естествено, че М-сат са с по-добро качество и с 200 канала за цената си просто нямат равен.Виваком ще ти предложат я 80, я 120 канала и то със сигурност за повече пари, а и HD-тата им не струват с тези техни сет-топ бокси

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 42 от 74 ПърваПърва ... 32404142434452 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1529
    Последно: 24-02-25, 01:07
  2. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  3. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 01:12
  4. Скат - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 09-11-17, 13:44
  5. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе