Страница 74 от 74 ПърваПърва ... 2464727374
Резултати от 1,096 до 1,108 от общо 1108
Like Tree59Одобрявам

М-сат кейбъл - кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member Аватара на Varnenecat
    Тук е от
    Jan 2020
    Живее в
    ТРЪНКОВО

Отговор: М-сат кейбъл - кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения

Аз се отървах преди две седмици и половина от тези смешници м сат варна след 8 години на тях.

И съм много доволен от ИПТВ виваком с изцяло подземна мрежа + 300 мбит файбър нет вива....
    получавам 360 мбита....имам 4 броя 4К канали и МАКС спорт + 3 доп. телевизора - всичко за 42 лв.

Диема спорт 1 и 2 ХД я имам от Теленор и ми е на двата компютъра + смарт 4К телевизора.

Много съм доволен от макс спорт - върховно качество на картината през иптв ВИВА има макс спорт....
    тенис турнирите са с извънземна картина и мачовете от испанското - италианското - шамп.лига на живо и студията от първенствата + шоуто банята на макс спорт!
    - сравнена с мазните сръбски канали със скайп качество sk - sport club serbia при мсат!
    Този пост е редактиран от Varnenecat; 15-02-21 в 15:56.
    jJoj одобрява това.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2020

Цитат Първоначално публикувано от Varnenecat Виж публикацията
    Аз се отървах преди две седмици и половина от тези смешници м сат варна след 8 години на тях.

И съм много доволен от ИПТВ виваком с изцяло подземна мрежа + 300 мбит файбър нет вива....
    получавам 360 мбита....имам 4 броя 4К канали и МАКС спорт + 3 доп. телевизора - всичко за 42 лв.

Диема спорт 1 и 2 ХД я имам от Теленор и ми е на двата компютъра + смарт 4К телевизора.

Много съм доволен от макс спорт - върховно качество на картината през иптв ВИВА има макс спорт....
    тенис турнирите са с извънземна картина и мачовете от испанското - италианското - шамп.лига на живо и студията от първенствата + шоуто банята на макс спорт!
    - сравнена с мазните сръбски канали със скайп качество sk - sport club serbia при мсат!
    Пич да не им работиш в офис. Това да се набуташ от местните мутри на тези на национално ниво не е геройство. В момента когато се обърка нещо те пращат в девета глуха и държавата няма да те спаси.

4. Junior Member Аватара на Varnenecat
    Тук е от
    Jan 2020
    Живее в
    ТРЪНКОВО

Пич - като пораснеш, ще разбереш къде работя!

5. Тук е от
    Jun 2019

Здравейте.Аз съм с Pro ,не съжелявам (скороста интернет 40мб и ми стига да се гледа тв) защото в района немога да вкарам Вивако или А1 така имам поне няква интерактивна телевизия.За спортните канали и аз съм разочарован,но съдба защото става на въпрост за едни пари а на тях не им се дават и няма да ги върнат.Има и други начина за гледане на спортни тв.На бокса им съм инсталирал STBEMU с портали и макове гледам целият свят.Благодаря и успех на всички.

6. Тук е от
    Nov 2015

Здравейте някой да знае нещо за интернет + тв. на Varnalan?

- - - - - - - - - -

Чъх че имали подобно на Мсат доста спортни канали,заради които и аз бях към тях.

7. Тук е от
    Jan 2020

Цитат Първоначално публикувано от Varnenecat Виж публикацията
    Пич - като пораснеш, ще разбереш къде работя!
    Някъде където е голяма гордост да си снимаш кошницата трета ръка нов внос. Честито, абонирай се и за ВОЙО ако си пропуснал.

За да не е само спам, някой има ли допълнителни липсващи канали на стария сив тунер с еврожак. Например BTV Cinema?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013
    Айде честито, пуснаха макс спортове...

10. Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от Mitev84 Виж публикацията
    Айде честито, пуснаха макс спортове...
    Това е чудесна новина.Сега продстои да разберем до кога ще са безплатни.Дано и така да си останат.

11. Junior Member
    Тук е от
    May 2014

Пак ги спряха.

12. Member
    Тук е от
    Jun 2003

Защо спрели и Sport+?

13. Novice
    Тук е от
    Jul 2021

Отговор: М-сат кейбъл - цифрова кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от tolostoi Виж публикацията
    По-добре интербилд.
    Не пращай на заточение в каторгата хората , бил съм и аз на интербилд сега ТКВ. платя за скорост 30 мегабита на сваляне имах 15 най много 20 , на качване около 20 мегабита ,платя за 50 мегабита пак съшто на свалене 30 на кчване не помня колко ама пак бе слабо, питам ги защо така "комептентния отговор който получих бе : интернета докато отидел до еди си къде и докато дойде при мен се измарял по пътя ! " по голяма смешка не бях чувал , като свалях от чужди сайтове и не знам от къде си пак бавно , подпадох жалжа в КЗП идва техник от интербила , и ми вика няма проблеми скоростта е точна щом от замунда съм свалял с колкото трябва нямало проблем, е според тия хубостници аз само в замунда трябва да стоя как пък не ? интернета само от 1 сайт ли се се състои ...... а отделно дето искат 6 лева за статичен ай пи адрес който никъде не се описва в касовата бележка взимат по 6 кинта и айде сива икономика... по добре както съм в момента на 5 джи на теленора да се включи е верно има ограничение от 100 гигабайта на ден трафик за да не ти ограничат скоростта но кой е тоя дето не може да се впише на ден в 100 гб трафик аз мога! и скоростта е 100 мегабита и т.н и няма нужда от кабели до адреса безжично !не им правя реклама на теленор аз съм доволен а защо все има хора само се оплакват от някой си интернет е аз съм един доволен клиент ! но всеки сам си решава !

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    May 2014

В едно домакинство каналите ми на различните телевизори са на различна позиция. С CI модул съм. Примерно канал, който трябва да е на 99-та позиция е на 319. Сигурно 1/4 от каналите са разместени. Има ли решение?
    Този пост е редактиран от Yulian Georgiev; 15-07-22 в 20:28.

16. Novice
    Тук е от
    Feb 2017

Цитат Първоначално публикувано от Yulian Georgiev Виж публикацията
    В едно домакинство каналите ми на различните телевизори са на различна позиция. С CI модул съм. Примерно канал, който трябва да е на 99-та позиция е на 319. Сигурно 1/4 от каналите са разместени. Има ли решение?

Май зависи от телевизора. Имам два JVC, на които, след като свърши сканирането, ме пита дали да ги остави както са или да ги подреди според подредбата на МСАТ. Имам и едно Hitachi, което не пита нищо, а ги нарежда както МСАТ са решили. И трите са с CI модули.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 74 от 74 ПърваПърва ... 2464727374

Подобни теми

1. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1529
    Последно: 24-02-25, 01:07
  2. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  3. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 01:12
  4. Скат - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 09-11-17, 13:44
  5. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе