Супер, хубавото е че и нова тв няма да се забави много, а от там и БНТ, ТВ 7 и така полека полека всички.....
.....мммммм перфектно много се надявах на това и но не очаквах да е толкова скоро.
Следващата стъпка е БТВ 3D![]()
Супер, хубавото е че и нова тв няма да се забави много, а от там и БНТ, ТВ 7 и така полека полека всички.....
.....мммммм перфектно много се надявах на това и но не очаквах да е толкова скоро.
Следващата стъпка е БТВ 3D![]()
Дали ще го пуснат в HD и на цифровата ефирна телевизия (тази, която върви тестово в момента)?
Дано, на мястото на цифровата да текне HD а на ефирната цифровата. Да знаем поне за какво си даваме парите.
За ефирната не казаха нищо, но се предполага, че ще стане. От самата телевизия днес по обяд в новините споменаха, че с HD ще пуснат по кабелните и сателитни платформи на различните оператори. Също още два канала от семейството ще бъдат с HD, а всички останали ще останат на SD, но вече с 16:9 формат, което е много добре. Стига сплескани и изкривени образи!
Дали няма да сложат още някой лев отгоре към таксите с тези (НОВИ HD)канали или ще е псевдо HD като НВО и Синемакс !
Сега нека реално да кажат зрителите тука, къде и в кои мрежи реално е стартирала днес от 19ч. бтв с HD качество.
При близу е пусната даже има вече и първото оплакване
Булсат - вчера беше оставено място - предполагам е пусната но не мога да кажа понеже приемника ми е стар .при мен запецва/насича..![]()
![]()
от време на време картината замръзва [все едно е на pause] и след малко[за секунда] продължава.
много е дразнещо и не може да се гледа
Виваком - сега ръчках - няма - абе тия дори не работят събота и неделя- ще видим от утре .
DigiCom - Бургас ми исписва само 16:9 и не ми се струва качеството перфектно.