Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 25 от общо 25

Какво и как мога да гледам с малка чиния и вграден сателитен тунер?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Какво и как мога да гледам с малка чиния и вграден сателитен тунер?

Да , има си и DVB-S .

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Е, разбира се. Щом имаш S2, нямаш проблем с S.

4. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Забравих да дам рапорт
    Тунерът работи както трябва както е насочена антената към ХеласСат.
    Хваща както се каза в темата няколко боклука - фолклор, скат итн, както и 200-300 кодирани програми.
    Тоест, всичко като че ли е наред и трябва да врътна чинията към някой по-смислен спътник.
    През уикенда ще огледам как е закачена и как трябва да се върти - предполагам трябва да разхлабвам някакви болтове, а не само да я напъвам... и ще пиша за съвети

5. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

То едва дали ще има нещо интересно и по другите , но всеки си има вкус .
    Инструменти за ремонта - старите булсатки ключ 10 а новите , предполагам че е 13 .
    За да е настроиш ще ти трябва и къде да гледаш , демек приемника и ТВ . За по лесно ако имаш човек от кабелната или от сат оператори - пийте по една биричка и да я настрои

6. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Абе и на мен ми намирисва, че ще е по-удачно да я врътне някой, който знае какво прави, ама познати... йок. Освен да дебна за кола на Булсат в квартала и да черпя момчетата някой лев.

7. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Имаш ли удобство да гледаш телевизора и да въртиш антената - сам можеш да я настроиш .

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Satellite Finder / Dish Alignment Calculator with Google Maps | DishPointer.com - вкарваш си координатите и необходимия сателит (примерно Астра на 28.2Е ) и имаш всички необходими параметри да си я настроиш сам .

10. Тук е от
    Dec 2014

аз съм със Филипс 7509 и бях на виваком и също ми остана сателитната чиния и пробвах какво ще изкара от сателита. Ето какво показа: Всичките програми на виваком,които бяха заключени,много турски канали плюс много радио програми. Заключените канали се отлкючиха когато поставих картата на приемника в телевизора и така може да избегнеш черния приемник от което така и не се възползвах защото минах на IP TV. Пробвай,но си мисля,че резултата ще е идентичен и с булсатком.

11. Тук е от
    Jan 2015

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Satellite Finder / Dish Alignment Calculator with Google Maps | DishPointer.com - вкарваш си координатите и необходимия сателит (примерно Астра на 28.2Е ) и имаш всички необходими параметри да си я настроиш сам .
    Тя темата е от преди две години, но все пак да подчертая че от Астра 28°E няма да ги хванете НД програмите на ББС и ИТВ, защото лъчът не стига до българските земи. Спира му силицата някъде в Германия още.
    Ето го на картинка:

https://sat.ses.com/webservice/images/12494520

става въпрос за тези НД канали

http://www.flysat.com/28east-hd.php

12. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

В момента на hotbird гледам,че може да се гледат 2 uhd програми-
    http://www.satindex.de/channel/22449/

http://www.satindex.de/channel/21751/

май не са кодирани.Тъй като не съм в час с материята така ли е и има ли и други в 4к?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Отговори: 13
    Последно: 23-09-13, 22:57
  2. как мога да гледам 3д с LG HR500 (блу рей) и LG 50 PZ 950 3д тв
    От MEBELDIZAIN във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 7
    Последно: 18-09-12, 11:37
  3. Отговори: 23
    Последно: 09-07-12, 21:12
  4. Съвет за LCD монитор с вграден тунер
    От stancho_75 във форум Общ - хардуер
    Отговори: 0
    Последно: 29-11-08, 14:06
  5. Не мога да гледам двд
    От Vagabundo във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 03-07-05, 23:56

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе