Близу вече предлага услугата с тестов период. Тестваш услугата за месецът на включване + 1 пълен месец. Ако се откажеш си плащаш само за времето на ползване и ако имаш телефонни разговори. Може да се откажеш, след като си платиш само таксата и върнеш оборудването. Няма неустойки. Сключва се договор на всяка валидна промоция, но може да се откажеш.
Хм , това ми мяза на реклама не знам във този форум ли беше , накой беше клъвнал въдицата и после ревеше с крокодилски сълзи
Трябва много да се внимава с тия мега фирми
Няма нищо лошо , всяка информация е добре дошла стига да не е подвеждаща - във случая това е много добра оферта дано само да не е уловка . При тази услуга , абоната би трябвало на касата да заплати услугата за един месец и без да подписва каквито и да е документи освен за предоставеното му оборудване иначе подпише ли някакъв договор , кой ти знае под еди кой си член какво има . Също така щом сте служител ще е добре дошло да споделяте информация за предстоящи промени по програмната схема , много зачестихте спиранията на определени канали и никаква компенсация на абонатите , особено на тези които са на пълен пакет
Ще е много добре ако можете да предоставите подобна информация за която аз помолих админа във вашия форум и той се направи на разсеян . Христослав ще я сложи от началото на страницата на близу която ще бъде полезна за всички .
Ако не се подпише договор, няма как да се ползват промоционални такси. Всеки човек е свободен да си чете договора и да поиска да е с тази клауза, за да въведе по този начин в системата. Също така е свободен да не вярва на всичко, което се пише по форумите. За това казах, че може да се запознае в офис. Да аз съм служител на фирмата, но целта ми е да помогна, ако мога. Както на мен са ми били полезни доста постове в този форум.
Относно програмната схема. Всеки може да се запознае със списъка с канали и радио. Разделени по пакетите им. И на мен не са ми приятни разместванията на програмната схема. Но е ясно, че не може да има винаги еднакви канали. Договорите се предоговарят и естествено цената трябва да удовлетворява и двете страни.
За предстоящи промени не ми е известно. Поне не и, че ще бъдат махани канали. Трябва да се пусне скоро още един Discovery HD и през август се очаква нов HD канал от групата на Нова ТВ.
"много зачестихте спиранията на определени канали и никаква компенсация на абонатите , особено на тези които са на пълен пакет" - Броя на каналите не е променен. Ако си направят труда да ги преброят, ще видят, че имат повече на брой. Дори считам, че в момента има много добра програмна схема. Единствено не можем да си позволим да крадем ТВ+ и Филм+ като някои малки кабеларки.
Не видях за някой от операторите да има само позитивни постове.
Ако имате друг конкретен въпрос с радост ще ви отговоря.
Bubynka, скоро очаква ли се анимационния канал Your Family Entertainment да тръгне в мрежата на Близу?
Имах в предвид таблицата , но знам че и на теб няма да ти я предоставят .Относно програмната схема. Всеки може да се запознае със списъка с канали и радио. Разделени по пакетите им.
714899.jpg
Този пост е редактиран от bubynka; 28-06-13 в 23:00.