Привет (и сори за хилавото заглавие, но наистина ми е важно). Значи - за първи път ще пускам цифрова, но не мога да реша коя. Исках Мегалан, обаче разбрах, че имат някакъв голям проблем с новите, бели СТБ. Уверих се лично в това, когато в един от офисите им смяната на каналите пораждаше очевадно забиване, влачене на картината и разминаване на говора поне за по 3 секунди, на бтв и повече (момичето се пробва с версията, че някво детенце бутнало приемника, та затова така). Четох и във форума на Мегалан, че приемникът бави страшно много и дава дефекти. Не искам да харча почтено спечелените си пари за скъп телевизор и той да страда заради някаква малка, скапана кутийка (която, впрочем, ме задължават да взема). Булсатком също не е опция, защото не мога да дам 150 лв. за начално оборудване, а и нямат покритие на интернета в моя квартал. Та - blizoo или Net 1? При blizoo ме блазни, че си има модул и карта, които се пъхат в телевизора и не се занимават със СТБ-та. На тях обаче поддръжката май им куца. Някакви наблюдения за Net 1? Сигналът от този коаксиален кабел как е? В смисъл, ще губи ли хубавото ми LCD от това, че ще използва такъв кабел, а не HDMI боднат от СТБ? (Дано някой още чете, баси, много съм зле). Интересува ме само качеството на картината и да не прави проблеми - т.е. не съм умрял за екстри като ТВ архив, запис на предаване, превъртане и прочие. Та, кой оператор ще препоръчате?