В друг форум прочетох, че е на 146-ти канал. Сутринта като пуснах телевизора ми излезе съобщение, че списъкът с каналите е актуализиран, но не съм проверявал.
Филми - художествени
Документални и научно популярни филми
Новини
Сериали
Шоупрограми
Публицистика
Спортни
Музикални
Риалити
В друг форум прочетох, че е на 146-ти канал. Сутринта като пуснах телевизора ми излезе съобщение, че списъкът с каналите е актуализиран, но не съм проверявал.
Няма я там,виж ако ти е излязла и кажи после къде е....![]()
В Шумен е на 158.
Аз съм с приемник. В легендата пише Канали, налични само за интерактивна и цифрова телевизия.
Нв знам дали на Ка модул я има.
https://www.a1.bg/tv-kanali
Този пост е редактиран от sony 1; 09-01-20 в 18:12.
Намерих я на 238 канал,но на другите ми телевизори,на Сонито явно ще трябва да пресканирам,защото преди време му правих фактори ресет за първи път от 2015г. откакто го имам,и тогава прехвърлих каналите на флашка за да не си играя да ги подреждам и то ги помни от тогава,отделно съм му спрял и актуализацията,защото много често ги разместваше и ме побъркваше да ги подреждам всеки път.
Благодаря на всички за информацията...:Drinks
ПП. Мислех да я търся чрез Ръчна цифрова настройка,но опцията не е активна при мен
Ако някой се сети за някакъв друг вариант,различен от пълно пресканиране,нека да го сподели моля...
Този пост е редактиран от iveto; 09-01-20 в 19:27.
Различни ли са другите ти тв-ри.Т.е. изглежда при всеки тв-р е била на 238.За да знаем за друг път,ако са на еднакви позиции да намираме по-бързо.
Не знам след като си спрял актуализация, дали имаш всички канали,защото понякога сменят позициите.Може би най-добре техниците да ти пресканират.При мен бяха се загубили няколко канала вкл. HBO.
Тези, на които не им излиза жалкото подобие на HD NovaHD да знаят, че нищо не губят. Качеството е съизмеримо с това на ТiankovHD и TV1HD![]()
Имам още 3 телевизора с СА модули,различни марки,Шарп,Самсунг и ЛГ.На всички беше на 238 канал.Само на тъпия Самсунг в кухнята не излиза името на Нова HD в гайда.В смисъл излиза името на друг канал,а на него си е Нова.Имам всичките канали които са ми в пакета.
Явно на Nova HD само логото e HD....само определени предавания са с висока резолюция...даже новините са SD поне за сега....
За качеството не мога да кажа,защото малко съм гледал.Струва ми се ,че не е това коетотрябва да бъде,но има разлика от sd канала.Името вече го има наистина.7/8 HD я няма още?
Намерих я и на Сонито без да пресканирам отново.
Понеже съм си подредил първо HD каналите,тези които са били преди това на тяхно място са отишли някъде из "пространството".
Nova HD беше на канал 800,някъде между радиата.
Почти съм сигурен,че вчера като я търсих я нямаше никъде....
![]()
На 158 излезе
...с СА, след пресканиране, и надпис си има
Да,все така си е, няма никакво подобрение.
Някой чувал ли е, че мтел щели да сменят платформата на телевизията? Което ще означава и СТБ-тата..
Платформата на коя тв-я говорим,кабелна,iptv,сателитна,А1 explore(което май си е iptv).
Мисля,че говорите за сателитната.Глупостите им нямат край(както и на всички бг оператори).Щяха да минават на hevc уж за да пускат 4к и hd програми,пък даже намалят последните.Та кво приказват(от повече от година и кво правят -те си знаят).