Ако превключвам каналите един след друг,така както са подредени,няма забавяне,но от 2-ри на33-ти, примерно,тогава има забавяне.Аз също не мога да си ги подредя по мое желание.
Филми - художествени
Документални и научно популярни филми
Новини
Сериали
Шоупрограми
Публицистика
Спортни
Музикални
Риалити
Ако превключвам каналите един след друг,така както са подредени,няма забавяне,но от 2-ри на33-ти, примерно,тогава има забавяне.Аз също не мога да си ги подредя по мое желание.
Не знам с кой приемник си.Аз съм с 5020.Правиш плейлисти колкото искаш и в тях си подреждаш каналите както искаш.Забавянето не е по-голямо от кой да е тюнер на телевизор.
Аз лично(няма да обяснявам точно защо) не съм виждал по-добре направено-от над 10 тв-ра и още толкоз тюнери на кабелна,сателитна и iptv-телевизии.
Този B700 v.5 май е по-нов..(?)Всъщност кой знае.На гърба не виждам коаксиален вход.Може да е само за iptv(?)Така,че гледай за 5020.
https://help.a1.bg/tv/interactive-tv
Аз съм с 4К приемник.
На някого прави ли му впечатление,че от няколко дни има подобрение в картината,или на мен така ми се струва?
Струва ти се.
От 01.07.2031 г. А1 увеличава с 1 лев цената на пакета Макс Спорт за двугодишни договори.Да видим с колко ще увеличат Диема пакета,защото ще стартира нов канал,по който ще се излъчва Бундеслигата.
Вече видяхме-3лв.
A1 обявиха ли го официално?
Мен ме информираха само за Макс Спорт.
На два телевизора с CA модули ми се разбутаха яко каналите и трябваше да сканирам наново, като ми направи впечатление и че BNT 1 HD има някакво BIX в името си след сканирането? На накой друг случи ли му се?
Ако си от София, причината е пожар в някаква шахта.
https://www.24chasa.bg/novini/article/9868325
И при мен телевизията я нямаше за два-три часа, после известно време не работеше time shifting-а и другите благинки, но вече всичко е наред.
Интересно ми е приемниците на Xplore какви опции предлагат за предаване картината до тв-то? Аз съм на HD боксове и там макса е 720p и 1080i, като съм ги оставил на 720p защото по ми харесва.
Аз проблем в телевизията така и не видях, но може и да не съм нацелил момента. Към 19:00 включих и видях, че ми ги няма каналите, почваха от това HBO 3 DRC и пресканирах наново. Опцията за автоматично обновяване ми е изключена и на двата, защото така или иначе ползвам програма за пренареждането на HD канали върху SD. Странна работа.
EDIT - Махнали са се тези глупости от имената на каналите.
Този пост е редактиран от berpan; 09-06-21 в 14:27.
Имате ли проблем с гледането на стари предавания при Xplore Tv?
Евроком връщам, бтв не мога?
И скоростите на превъртане не са ми нещо ок, бавни са ми.