Филми - художествени
Документални и научно популярни филми
Новини
Сериали
Шоупрограми
Публицистика
Спортни
Музикални
Риалити
Не ходя по такива места, а ти да не си част от А1?
Прав си,но всички са така(вкл.Виваком)Не са виновни обаче тези дето ядат баницата,а тези дето им я дават.В САЩ глобиха оператор с много милиони(мисля100)долари поради това,че нарича гб с неограничена скорост и ограничаван след това-''неограничен интернет''.А може ли някой да каже опаратор в бг,който не прави същата реклама и да е глобен с квато и да е сума?
Вероятно няма да може.
- - - - - - - - - -
И ти си прав колега,ама и най-мърлявата ромка обикновено си казва цената и не я сменя след това.
Разбира се ще има и изключения.
Това което правят А1 и др. т.нар. ''оператори'' е друга циганска игра.Казва се ''тука има,тука нема'' и там договорите не важат.Където и да е топчето ще ти вземат парите(ако някой им се върже де)
п.с. Последното важи за ромите.На операторите е по-трудно да не се вържем,защото нямаме голям избор.
Този пост е редактиран от inches9; 29-07-21 в 16:08.
Здрвейте,
Ще работи ли коректно IPTV ако LAN кабела за тв/приемника идва от switch след друг рутер?
Схемата на най-просто е следната:
[ISP Рутер] ----> [Друг Рутер] ----> [Switch] ----> [TV приемник] ---> TV
?
Този пост е редактиран от yavorski; 08-08-21 в 04:02.
Здравейте!
Не съм сигурен дали въпроса ми е за тук, но все пак ще опитам.
Вкъщи, на единия етаж, съм с А1 телевизия и оптичен интернет.
Интересува ме дали вместо приемника им, който е свързан към рутера с LAN кабел, и към телевизора с HDMI кабел, мога да използвам DVB-C карта или по някакъв начин да направя така, че да не използвам двете дистанционни - за ТВ и за приемника им.
Просто искам, като натисна "TV" бутона на дистанционното на ТВ, да ми се включва телевизията и със същото дистанционно да сменям канали.
****пропуснах да отбележа най-важното - устройството, което използвам в момента е това: Моето оборудване | Информация, функции и настройки на услугата | ZTE ZXV10 B700v5 | Интерактивна телевизия | Телевизия | А1 Помощник (a1.bg)
Телевизора е SONY AF9
Този пост е редактиран от svet0slav; 31-08-21 в 21:45.
Аз съм лаик, но би работила (спорд мен) само, ако можеш да пуснеш ISP интернета към switch-а. След вътрешното ти DHCP според мен няма да работи.
Мога обаче да тествам след малко.
ПС: няма значение дали в Switch или директно забоден в твоя рутер.
ПС2: ако обаче идва през оптика няма да стане схемата, защото А1 делят трафика на ТВ и НЕТ след техния медиа конвертор.
На А1 Smart TV платформата, която има и youtue клиент, имате ли опцията за playback speed control?
Щом тръгва, но с ограничена фукнционалност след свързан към моя рутер, значи с bridge/vlan (може да говоря и глупостище стане работата!
![]()
При приятел в София при преминаването към A1 XploreTV инсталираха конвертор на сигнала вместо приемника на Blizoo. Той се ползваше с едно кинескопно телевизорче.
За съжаление в момента не мога да напиша начин на свързване, тип, модел и т.н.
Проблемът е, че гадовете без да уведомят титуляра в момента този ТВ ням достъп до телвизията. От *88 са казали, че такъв IP адрес, като на конвектора няма в тяхната мрежа.
Някой имал ли е такъв проблем и има ли някакво решение?
Увеличиха ли ви таксата да допълнителен ТВ приемник (на SmartTv съм ако има значение)?
Днес ми излезе фактурата и видях увеличение при мен. Потърсих из сайта им но не намерих информация за промяната, не съм бил уведомен чрез мейл или смс...
Как е при вас в септемврийската фактура?
Още Юли или Август пратиха смс-и, че ще има увеличения, дори е коментирано в темата тук. Аз прекратих директно целия договор с тях, по-щастлив не съм бил.![]()
И сега на кой ? Моят изтече обаче съм като пиле в слама![]()