Вижте резултатите от анкетата: Предимно какви предавания гледате по телевизията ?

Гласували
111. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Филми - художествени

39 35.14%
  • Документални и научно популярни филми

72 64.86%
  • Новини

46 41.44%
  • Сериали

28 25.23%
  • Шоупрограми

20 18.02%
  • Публицистика

16 14.41%
  • Спортни

47 42.34%
  • Музикални

27 24.32%
  • Риалити

21 18.92%
Отговори на анкетата
Страница 42 от 42 ПърваПърва ... 32404142
Резултати от 616 до 625 от общо 625
Like Tree86Одобрявам

Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Отговор: Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

На никого не се сърдя.
    Зададох конкретен въпрос, колегите ми отговориха на него.
    Не искам да пиша конкретни подробности, за да не пълним темата с ненужни неща. Което, за мое съжаление, се случи.
    Написал съм малко повече в тази за Vivacom #714 , в случай, че за някого е интересно.

По повод задълженията на операторите - всичко го има в писмен вид в издадените им лицензи, ЗЕС и съответните Правила за използване на радиочестотния спектър. Както и международни стандарти на ITU-T за качеството на сигнала на съответната технология, и неговите параметри.
    https://wiki.teltonika-networks.com/...s#2G_.28GSM.29
    И не мен "не ме задоволява", а мрежата на Vivacom в зоната реално не осигурява параметрите за качествена връзка.

Относно A1 - всичко е проверено няколко пъти с няколко различни марки телефони през годините.
    Нивото на сигнала им на различните технологии е минимум с 10dBm по-високо от това на Vivacom. На места над 12dBm.
    Обаче никой не признава тези измервания, което е логично. Телефонът не е сертифициран уред за диагностика.

Ще пиша отново, ако има някакво развитие.
    Този пост е редактиран от Gena_bs; 23-09-24 в 08:24.
    VanDan одобрява това.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Измекярите са махнали отстъпката за онлайн плащане ако няма запазена карта в профила за да могат да си точат пари автоматично. За пореден път се убеждавам какви боклуци са. Явно имат някаква далавера от данните на картите.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Някой ползва ли приложението на измекярите от ментел? След последния им ъпдейт телевизията през насраното приложението е негледаема, забива на 20-30 секунди. Подчертавам, че проблема е само през приложението. През приемник всичко върви нормално. Вече влизам в теории на конспирациите, но започвам да се чудя дали не са го осрали нарочно за да накарат хората да минат на приемници, от които ще лапкат. След като другите негодници вдигнаха таксичките, тия го играха добрите самаряни. После махнаха онлайн отстъпката от 2 лв на профилите, в които няма запазена карта с отметка за автоматично плащане.

5. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

На Tizen няма проблем с приложението. Но приемникът на А1 забива често в Гърция.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

След като писах тук, вчера след обяд се оправи положението. Преди това една седмица беше негледаемо. Приемниците май много зависи от кой вид са.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Мръсните копелета си намериха начин да вземат 2 лв без да индексират. Насраното им приложение вече ще имa такса 2 лв (досега за едно утсройство с приложение нямаше такса). Промоционална била на всичкото отгоре

https://help.a1.bg/news/fix/184

Само да ми изтече договора с тия боклуци и им бия шут в гъза.
    Този пост е редактиран от CubanLinx; 03-04-25 в 10:30.

8.  

9. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

До 3 към основния договор. Първото от 3те допълнителни е промоционално. Това към основния договор е отделно.Него така и така си го плащаш.
    Аз съм така - 1 основен ТВ (с приложение) - той е ясен.
    Отделно плащам по 2.50 за 3 приемника, че са стари ТВта.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Така де. Откакто го пуснаха това недоразумение (приложението), винаги е било без такса за първото устройство. При новата ситуация обаче, тъй като така и така ще се плаща, по-добре да си вземеш приемник (ако е за телевизор), отколкото да се мъчиш с тая бъгня. И не е проблема толкова в парите, колкото в подмолния начин, по който непрекъснато стрижат хората. Аз за това не се трогнах грам като казаха, че няма да индексират. С последвалите си действия отново доказаха, че са най-големите измекяри сред картелчето. Интересно ми е сега ще последва ли някакво официално съобщение или ще си трайкат.

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Те са си наваксали с цените вече.Говоря за мобилните планове, които са специални оферти и ми прави впечатление, че от Нова година насам, ако трябва да преподписвам, месечната такса се е качила с 8-10 лв. за същите условия.Така че цакането ще е по единично и тяхното не се губи.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Миналия месец прехвърлих приятел от свиваком на йетел, докато още можеше да си прекрати договора без неустойки след индексацията. 22 лв, всичко неограничено (макс скорост на нета 100 мб) и без такса за първите 3 месеца. В момента обаче плана мисля, че е с 3 лв отгоре. От тогава не съм се интересувал. Ментелци имаха подобна оферта, като при тях цената беше 24 (24 - 2 = 22 лв с плащане през тях онлайн), но без промото с 3-те месечни такси. Сега и при тях май цената е нагоре. Свиваком нямаха такива оферти и без да съм вътре в нещата, съм сигурен, че са загубили бая абонати.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 42 от 42 ПърваПърва ... 32404142

Подобни теми

1. Vivacom - IPTV, DVB-S телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 744
    Последно: 28-05-25, 15:08
  2. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1552
    Последно: 05-04-25, 00:54
  3. Булсатком ТВ - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 789
    Последно: 11-02-25, 19:06
  4. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 14:08
  5. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 00:12

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе