Вижте резултатите от анкетата: Предимно какви предавания гледате по телевизията ?

Гласували
105. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Филми - художествени

    38 36.19%
  • Документални и научно популярни филми

    68 64.76%
  • Новини

    44 41.90%
  • Сериали

    26 24.76%
  • Шоупрограми

    19 18.10%
  • Публицистика

    16 15.24%
  • Спортни

    46 43.81%
  • Музикални

    26 24.76%
  • Риалити

    20 19.05%
Отговори на анкетата
Страница 33 от 41 ПърваПърва ... 233132333435 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 607

Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2017
    Мнения
    571
    #481

    Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

    Цитат Първоначално публикувано от _XaXo_ Виж публикацията
    Имате ли проблем с гледането на стари предавания при Xplore Tv?
    Евроком връщам, бтв не мога?

    И скоростите на превъртане не са ми нещо ок, бавни са ми.
    Аз този проблем го имам откакто съм на експлор. И със стария приемник не бяха ок скоростите на превъртане, ма тука по-често се ебават. И м-у другото, за всички, които са имали проблеми онзи ден - https://www.a1.bg/compensation-form-fix. Попълвате го това и би трябвало да намалят 20% от последната фактура. Уж.

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на inches9
    Тук е от
    Aug 2020
    Мнения
    1,364
    #482

    Отговор: Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

    Не виждам тема за а1бг,за това в тази.
    Казаха ми,че поради спиране на няколко тв. програми от днес може да се прекратят договорите с а1 за тв. и вероятно пакетите с вкл. тв услуга без неустойка.
    Разбира се ,ако има желаещи трябва да проверят информацията......Аз за сега се въздържам .
    В интерес на истината приветствам спирането на канали които дори не знам,че ги е имало и с това се намалява отпадъка който вече затруднява пущането на по-качествени и смислени канали.
    От друга страна а1българия(А1 е друга тема) се възползва винаги от хаоса който сама създава с договори и др. поради тотално безхаберие и неуважение към клиентите си(не са много различни и другите),така,че едва ли който има желание да скъса с тях трябва да се вълнува от fairplay-я.
    Ако сте по-осведомени по въпроса може да споделите,както и оферти с които другите оператори,вероятно ще се опитат да се възползват от ситуацията.

  4. Member Аватара на Dedo1975
    Тук е от
    Feb 2019
    Мнения
    596
    #483

    Отговор: Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

    Тук съм писал с мен какво се случи миналата година по това време:

    Цитат Първоначално публикувано от Dedo1975 Виж публикацията
    На мен ми пратиха съобщение, че "Диема екстра" ще вдигат цената с 1лев и съответно в едномесечен срок мога да се откажа без санкции. Свързах се с тях за да се откажа от Диемите и... О, чудо!!! Предложиха ми да не се отказвам, а те щяли да ме компенсират като ми намалят таксата за допълнителните устройства от 3лв на 1.20лв. При три устройства аз реално ще продължа да гледам всичките им канали, но ще им плащам 4.40 на месец по-малко!!! Чакам да ми пратят договора за подписване и ако има някакви други уловки освен че ще е за нови две години (на сегашния му оставаше малко повече от година), ще пиша пак тук. Пробвайте и вие, може да ви върже някоя подобна офертичка
    Нямаше никакви проблеми. Даже незнайно защо, вместо сумата която им плащах до тогава (73.69 за телефон, интернет и ТВ), беше намалена не с 4.40, а с 6.40 и в новият договор с който съм и сега тя е 67.39 за същите канали, скорост на интернета и мобилен телефонен план

  5. Senior Member Аватара на inches9
    Тук е от
    Aug 2020
    Мнения
    1,364
    #484

    Отговор: Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

    Точно така процедират.Сключват договор,после почват да дигат цени(не знам по кой закон) и при едномесечно уведомление за отказ от услуги започват да въртят г..за.
    А накратко това което направиха в моя случай.Лошото е ,че и другите са същите и хабер си нямат какво правят.
    1. ...... 2-3 години не можаха да ми оправят домашния и-нет поради безхаберие на т.нар. ''технически отдел'',който след жалбите ми се обажда от София да ми каже,че рутера ми е стар и за това.Казвам им да дойдат да видят ,а те отговарят ,че виждали от София ,че при тях няма проблем.Пълни некадърници и смотаняци.
    Април месец дойдоха момчета да ми сменят технологията на тв-я и им казах да видят и-нета.Те смениха тяхното допотопно у-во и скоростта веднага се вдигна от около 40 до 280мб/с измерено през gsm-а ми и wi-fi от съседната стая,а не както искха те да им я меря по кабел ,защото била по-висока....Скороста по договор предните години беше 75мб/с.
    2.Питах ги 5 пъти -в магазините и на централата ще може ли определен модел gsm(над 1 000лв.) да работи в 5G мрежата им,защото има ''списък на у-ва'' и те ми казваха,че след търга на който взеха честотите всички у-ва с честотата на тяхната 5G мрежа работят.Докато след много проби накрая признаха,че модела който закупих не е вкаран в списъка и няма как.
    На мен за сега 5G не ми и трябва ,но за тези които им трябва-да бъдат внимателни с безхаберниците.
    3. На 24.04.2021 година взех втора допълнителна карта за и-нет и разговори,която исках да ползвам на вилата ,главно да работи с камера и аларма на XIAOMI.Нямаше никакъв проблем,докато преди дни не разбрах,че нета е спрян и един малоумник ми казва,че не чета какво пише на сайта.
    А какво пише на сайта им,вижте на снимката долу.Защо ми е спрян нета при това без каквото и да е уведомление оставям на Вас да прецените,защото безхаберниците в а1българия(не А1,които явно понятие си нямат с какво се захващат започвайки бизнес в бг) така и не могат да осмислят и закърнелите им мозъци(може би и прикриване на виновните поради шуробаджанашина) и тъпотия изобщо не разбират,или не искат да разберат,което е едно и също.Дори не знам по закон как може да се прекрати дадена услуга по договор еднострано поради последващи ограничения от оператора.
    Та...снимка и заснемане на екрана от стр. на същите тези:


    Прикачени изображения Прикачени изображения

  6. Member
    Тук е от
    Apr 2015
    Мнения
    666
    #485

    Отговор: Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

    https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...ot-nas-1099998

    Повече инфо за отказването, а и А1 са абсолютни лъжци - каналите са спряни още от 01.03.2021, а не както пише 01.07.2021 и то при положение, че от КЮ Мюзик още тогава казаха, че проблема не е в тях и дори си имат договор с А1. A1 и Виваком изкупиха масово почти всички доставчици, които държаха много повече на клиентите си и както при всичко останало А1 са се договорили с другия най-голям Виваком и предлагат 1 към 1 пакети телевизия и интернет за същите цени, за да няма аз ще ида тука, защото офертата им е по-добра. На практика нямаш полезен избор, а просто избираш между по-малкото зло, което меко казано е НЕВЪЗМОЖНО. Имал съм и имам досег и с двата оператора и смело мога да заявя, че и двата лъжат нон стоп за всичко, което може да се сети човек. Дъното са. И не е сериозно един от най-големите да дойде и да ти каже ние спираме тия и тия канали, вие като искате си се отказвайте... (като отварям скоба - няма значение за чалга канали ли става дума или за документални такива) Ама я чакай малко А1 вие да не сте някое квартално операторче с покритие 2 квартала?! Абсолютно несериозно и много искам да разбера каква точно е истинската причина за спирането на тези канали и КОЙ стои зад това решение. Колкото до диемите там е ясно - алчна работа. Стартираха от 5-6 лева, сега май ще стават 13лв. безумници.

  7. Member
    Тук е от
    Dec 2019
    Мнения
    247
    #486

    Отговор: Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

    Кои канали са спрени от А1?

  8.  
     
  9. Member
    Тук е от
    Apr 2015
    Мнения
    666
    #487

    Отговор: Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

    Не е като да не пише достатъчно ясно в линка...

  10. Senior Member Аватара на inches9
    Тук е от
    Aug 2020
    Мнения
    1,364
    #488

    Отговор: Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

    Дори не съм разбрал кои са каналите.Може би тези от линка на колегата.И поне за мен е правилно,че ги спират.Това със задръстването на платформите с боклуци,така или иначе ще доведе до огромен отпадък който ще пречи на излъчването на по-качетвени канали.
    И дава на всекиго шанс да се откаже от техните услуги без неустойки.
    Иначе безхаберието,арогантността и цинизма им са безгранични.
    И направо се правят на олигофрени.Не знам защо,след като и без това така си изглеждат.
    И в цялата тази какафония има само един,но изключително неприятен факт.Че е така при всички оператори.
    А това е така,защото Ние им го позволяваме.Всички се научихме да чакаме,някой да ни управи.И ни управят подред,30 години.
    И всички казват,че и без това нищо няма да се промени и продължават мъките с търсене на друг оператор ..и така.
    Наистина от малко хора трудно се обръщат нещата.За мен разликата от другите народи е тази,че тук всеки мисли,че след като за него няма да има промени,няма защо да се напъва-другите да му мислят.

  11. Member
    Тук е от
    Apr 2015
    Мнения
    666
    #489

    Отговор: Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

    От 200 канала имам едно 50-70, които дори са турски, руски, английски и т.н и не смятам за правлино български канали да се спират с цел да се премахвало "задръстването". И то канали, които се гледат от не малка част от хората, защото каквото и да си говорим за чалгата, масово народа я слуша. Утре така ще спрат някой друг български канал и пак ще кажат ми като не ви харесва сменяйте ни. Е да де, ама го казвате сега когато купихте всичко и знаете, че хората няма къде да отидат и да искат, а преди не говорехте така!

  12. Senior Member Аватара на inches9
    Тук е от
    Aug 2020
    Мнения
    1,364
    #490

    Отговор: Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

    Сам казваш,че гледаш около 50 канала.Аз гледам към 25/30,а често гледам по-малко от 20.
    Има различни мнения какво да се пуща и какво да се спира.Ако някой беше им наредил да групират каналите в малки групи и всички групи се плащат отделно щеше да се види какво се гледа и какво не.И ако се гледа изобщо тези канали ,дали някой иска и да плати за тях?
    Защото безплатни обяди няма!!!Няма и да има!
    Просто към момента за уж евтини канали ни карат да плащаме за да можем да си платим тези които искаме.И така цените непрекъснато се вдигат.ДЕ е на огромна цена,но се плаща отделно и всеки сам решава.Някои други-maxsport,HBO-също.Докато останалите уж''евтини'' щеш не щеш плащаш и лично на мен,това че някой искал да гледа не ми се струва причина да разделим цената,колкото и ниска да е тя.''Капка по капка вир става''.

    А това,че към момента всеки желаещ може да се откаже от А1 без неустойка е само една добра възможност и познавам хора които го направиха.

  13. Member
    Тук е от
    Apr 2015
    Мнения
    666
    #491

    Отговор: Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

    Никъде не казвам, че гледам 50 канала... дори и 2-3 канала не гледам, понякога се чудя защо плащам за телевизия даже. Казах, че има много други глупави канали, които могат да се махнат преди да тръгнем да махаме български телевизии от пакетите. Да се отказваме е супер и аз бих се махнал от тях, но няма къде да ида, Виваком са същите, а всички други оператори ако са останали изобщо някакви, които не са купени от А1 и Вива са още по-посредствени.
    Този пост е редактиран от berpan; 10-07-21 в 19:54.

  14.  
     
  15. Member
    Тук е от
    Feb 2011
    Мнения
    175
    #492

    Отговор: Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

    Цитат Първоначално публикувано от berpan Виж публикацията
    Никъде не казвам, че гледам 50 канала... дори и 2-3 канала не гледам, понякога се чудя защо плащам за телевизия даже. Казах, че има много други глупави канали, които могат да се махнат преди да тръгнем да махаме български телевизии от пакетите. Да се отказваме е супер и аз бих се махнал от тях, но няма къде да ида, Виваком са същите, а всички други оператори ако са останали изобщо някакви, които не са купени от А1 и Вива са още по-посредствени.
    Това е вариант за София и ако Нет 1 се скапят след продажбата, отивам там. https://www.tivi.bg/

  16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2004
    Мнения
    90
    #493

    Отговор: Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

    Вдигнаха ли ви цените за допълнителен тв приемник?

    Баси инфлацията, то се амортизира, те му вдигат цената.

  17. Senior Member Аватара на inches9
    Тук е от
    Aug 2020
    Мнения
    1,364
    #494

    Отговор: Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

    Вдигнаха ги.Няма договори,няма това онова.Квото и когато и както си искат.
    Това беше втората новина от този род днес.Обажада ми се една от Булбанк и ми казва,че вече няма да има срочни депозити.И ако искам мога да си го изтегля.
    Казвам и,че датата на падежа е неделя,кога трябва да ги тегля без да си вземат процента,а тя ми казва,че имали нови правила и когато и да се теглят ти вземат пари.Кви ти договори...ала бала.Сигурно някъде пише ,че могат да правят такива номера,но кой им го позволява е друг въпрос

  18. Member
    Тук е от
    Apr 2015
    Мнения
    666
    #495

    Отговор: Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

    A1 са най-големите измекяри, в момента, в който получих смс-а знаех, че това ще е края и още днес отивам и прекратявам договора си! Възползвайте се докато можете и се махайте от тия копелета. Като им звъннеш на *88 и ти приказват едни сладки приказки как доставяли мега качествената телевизия и заради това трябвало устройствата да поскъпнат хахахаха... Кое ви поскъпна бе кам модулите от blizoo още или приемниците дето ги купувате bulk от alibaba ребрандирани за 5 стотинки. Най-големите жалкари са, лошото е, че конкуренцията им от Виваком не отстъпва по мизерия.

    Това е начина - https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...ot-nas-1099998

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 41 ПърваПърва ... 233132333435 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1475
    Последно: 18-03-24, 11:28
  2. Vivacom - IPTV, DVB-S телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 665
    Последно: 18-03-24, 07:19
  3. Булсатком ТВ - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 785
    Последно: 13-07-23, 10:57
  4. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  5. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 01:12

Тагове за тази тема


SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе