Здравейте!
Предсои ми подписване на нов договор и се чудя на кои да заложа.
Оборудването едно и също ли е?
Или кое е по- качествено?
Здравейте!
Предсои ми подписване на нов договор и се чудя на кои да заложа.
Оборудването едно и също ли е?
Или кое е по- качествено?
Всичко е китайско ) Мтел предлагат повече HD канали докато Вива искат допълнителна такса за тях. Новият приемник на Мтел вече е достатъчно добър (с малки изключения) и не те кара да го целиш с дистанционното. При Вива има повече канали които са с таймшифт (възможност да гледаш стари предавания. Който и да избереш според мен няма да съжаляваш.
От София съм и досега съм на НЕТ 1.
Трябва ми да мога да връщам, което за мен в момента е наложително.
Не всички канали имат timeshift имайте го в предвид това.При възможност посетете и двата оператора и вижте каналите.
Благодарение на НЕТ1, досега не ми се е налагало да мисля за друг оператор. Но при така зададен въпрос - МТел. Успех!
При Мтел (техен клиент на ТВ и нет съм от 2012та година) доста малко канали имат timeshift (bTVComedy,bTVCinema,Nova,NovaFilm, BNT1 и другото е "плява")
При Мтел са много малко каналите с timeshift.
Виваком дали се справят по- добре.
Аз съм на виваком и мога да връщам всеки канал до 2ч назад.
А защо просто не си вземеш телевизор с два тунера? Свързваш един външен HDD към телевизора и си ти.
Докато гледаш един канал, в същото време можеш да записваш предаване от друг канал. Може да задаваш запис по дата, час, име на предаване от списъка в EPG.
Гледаш записа когато си поискаш.
Комнет (comnet.bg) имат доста канали с таймшифт до 3 дни мисля, че е. Плюс това може да записваш на флашка или на техен сървър ( около месец се пази).
Забравих да спомена, че оборудването им приемник MAG 250 който е едно от най-добрите на пазара.
Поздрави
Този пост е редактиран от Under666; 12-11-15 в 12:48.
Засега съм към Мтел, с разширен пакет. Колебая се дали да не добавя и MAX HD за 1/3лв месец отгоре.
Аналогичния план като цена на Виваком е 22.78лв - L. Има повече HD канали, най вече NG Wild, NG, History...
На 50" full HD ТВ - как ще изглеждат споменатите на SD?