Здравейте. Ползвам услугите на A1/blizoo, като у дома ползвам пакет цифрова+интернет, а на село само кабелна. До момента когато си ходим на село мъкнем един от приемниците или СА модулът и така гледаме цифрова и там. Т.като ми омръзна цялата тази хамалогия, а не мога да добавя още приемници към пакета и трябва да плащам пълна такса за 1 ТВ, който се гледа 20-ина часа в месеца, реших да пробвам с втори СА модул. Модулът ми го подари приятел, който вече не ползва услугите на А1. Поставих го в ТВ-то, сложих картата и пуснах да сканира. Открива 250+ канала (пакета ни е 180 мисля?!), но само БНТ1 може да се гледа?! За останалите, които са включени в пакета показва "Програма грешка"! Разбира се има и такива за които казва, че са "неналичен / кодиран", но аз така или иначе тях ги нямам в пакета. Сканирах няколко пъти, както на България, така и на Финландия, пълно/бързо сканиране, ръчно сканиране по настройките, дадени от blizoo - резултатът е все същият?! Поставена в нейния си СА модул картата изписва грешка, сканира повторно и след 10-ина мин. всичко е ОК?! Има ли някаква особеност, някакви настройки, които не правя?!