Здравейте,ползвам кабелна на Близу и интернет телефон,нета ми е от друг доставчик,искам да попитам някой ползва ли нет от Близу,нека сподели впечатления дали си заслужава.
Здравейте,ползвам кабелна на Близу и интернет телефон,нета ми е от друг доставчик,искам да попитам някой ползва ли нет от Близу,нека сподели впечатления дали си заслужава.
Добре е да споменеш от кой град си,и за какъв нет става дума-кабелен,лан или оптичен(ако въобще предлагат такъв).Аз съм им клиент в Пловдив на кабелен съм(с модем) питай конкретно какво те интересува...
От София съм,сигурно ще е кабелен защото имам и телефон през интернет от тях,интересува ме дали има проблеми,дали прекъсва,бързо ли отстраняват повреди,чудя се дали си заслужава да се вържа към тях.
Главоболията ще са ти повече... ако се случва да не ти работи телефона понякога, имай предвид, че тогава и нета не върви .
От София и си се вързал на Близу .... ле,лее
Бегай , бегай далече от Близу
Цъкни долу и виж форума , за кво става на въпрос
http://www.blizoo-forum.com/index.php
Близо два месеца съм към тях на Трипъл плей (преди това бях само на цифрова) - 130 програми, 100мин. разговори към всички фиксирани номера и 24mb/s интернет (кабелен с модем) и нито за момент е нямало прекъсване или каквато и да било друга повреда. Плащам 45лв. за всичко, включително и HD каналите и съм много доволен. Това е в Търговище, но тука няма много алтернативи както в София, там избора е по-голям особено за по-качествен и бърз интернет.Първоначално публикувано от procar
От телевизията съм доволен,телефона го ползва жената но няма оплаквания,може в София да има много алтернативи но колкото хора толкова мнения,един е доволен друг не,така трудно можеш да прецениш/
Моята история:
Когато бяха CableTel, бяха невероятни. Получавах нет точно за колкото си и плащах. Имаха и супер call-center. Няколко пъти се случи да не ми вдигнат телефона. След 1-2 часа те ме набираха да ми кажат, че проблемът ми е решен (без аз да съм им казвал какъв е - междувременно бяха проверили по телефонния ми номер кой съм, какви са ми проблемите и бяха оправили нещата).
Сега - blizoo
TV - без забележка.
Телефон и нет - когато има - колкото си е по офертата, но с един Голям проблем - прекъсва! На всеки час прави по 2-3 прекъсвания от по 3-5 минути. Много дразнещо, особено когато ти трябва нет за работа!
Обаждах се много пъти на 0700 ... - в 80% от случаите никой не вдига.
При успешно свързване - за два-три дни прекъсванията на нет-а се прекратяват. После пак започват.
Преди около месец ги попитах "Колко още ми остава от договора, че тяхното на нищо не прилича?". Отговориха ми - още 1 година. След половин час ми се обадиха те - някой шеф явно. Каза, че са оправили проблема и много съжаляват за неудобствата.
От тогава прекъсванията рязко намаляха, но още ги има.
Бягай далеч от Близу. Ще те ухажват докато подпишеш договора, после забрави за тях. И да ти вдигнат телефона от call center-a отговорите ги знам на изуст вече - "при нас проблем не се вижда" и "ще предадем на колегите" и до там. Що се отнася до самия интернет - не очаквай скоростта за която плащаш, в общите им условия е записано, че гарантират до 30% от договорената скорост. Аз съм на 24 МБ и повече от 12 не съм генерирал като реален трафик. Остава ми 1 година и бягам с 300
Да, това и при мен е така след направени тестове за трафика в сайта на Speedtest, но това е през Wireless, с кабел не съм тествал.Първоначално публикувано от katlak
Аз съм от Плевен и по препоръка на братовчед ми минах към тях. Пакетчето не изглеждаше лошо и всичко с ТВ е наред но нета е мъкаааааа. 15 минути има 30 няма. Сега съм си запалил свещичка да дано не се прецака нещо и ми постне отговора :rolleyes:.
И аз бях така,накрая се оказа,че кабела е дефектирал и се е напукал от атмосферните влияния.Смениха го техниците и всичко се оправи.
По принцип не е добре всичко да зависи от един доставчик , ето в момента Близуу спряха кабелната и ако бях и на интернет от тях сега нямаше да пиша тези редове. Диверсификация му е майката !Първоначално публикувано от rewri