не единствено когато гледам филм вклю4вам флашката и имам един hdma кабел вклю4ен към hd1 порт на които гледам телевизия
не единствено когато гледам филм вклю4вам флашката и имам един hdma кабел вклю4ен към hd1 порт на които гледам телевизия
Опитай при махната флашка да настроиш връзката! Колеги споделиха за проблеми с мрежовият адаптер при зает усб порт.
Не става и не става. Въведох IP адрес, DNS адреси, въпреки, че от интернет доставчика ми бяха безкрайно учудени, защо ги въвеждам. Сериозно обмислям да връщам Тошибата и да взема нещо друго. Провал, толкова му се радвах на тоя телевизор.
Купих същия телевизор. И аз си поиграх докато пусна wireless-а, но в крайна сметка тръгна. Последно май въведох и името на мрежата, вместо да го избирам. Имаше и такава опция, като ми се струва че главни/малки букви бяха от значение. Когато направих това се свърза, но нищо не тръгваше. След като порових установих, че отнякъде са се въвели стойности за IP и DNS. Махнах тези стойности, като сложих опцията да се определят автоматично и всичко тръгна както си му е реда.
Поиграйте си още и вероятно ще успеете.
При мен го пуснах така : настройки>предпочитания>настр. Мрежа >тип връзка-безжичен
-безжични настройки>подпомогната настройка
В полето "Удостоверяване" е въведено WPA2-PSKA, а в поле "Кодиране" променям от AES на TKIP .
направих това което каза но не става пише клю4 а в полето ип ддс даваш ли автомати4но или изклю4ено
Какво ли не пробвах. Не става. Wifi модулът на този модел телевизор не работи.
и при мен не става пише ми Удостоверяване и неправи;ни настроики а съм въвел и настроиките на рутера в разширените настроики на телевизора и пак не става
Странното е че дори когато умишлено въвеждам грешна парола на мрежата ми изкарва същия надпис- Удостоверяване и кодиране погрешни...
и при мен същия проблем а има сигнал хващям 4ак сигнала на съседите
Мисля следващата седмица да отскоча до някой сервиз, има ги описани в гаранционната карта.
Момчета, опитайте само за проба да махнете паролата на вашият рутер и тогава телевизора би трявало да се свърже без проблем с него. И пишете какво е станал.
Добре де, а при нулиране настройките на телевизора какво се получава. Освен че ще се загубят настройки и програми Малко ме съмнява да стане, но е вариант някакъв, и да се изключи телевизора от контакта и след примерно 5-10сек пак да се пусне.
Този пост е редактиран от Rusin atanasov; 05-01-13 в 21:13.