ЛУДИА, T-серията на Сони на коя от старите отговаря? Или си е някакъв нов клас?
Преглед за печат
ЛУДИА, T-серията на Сони на коя от старите отговаря? Или си е някакъв нов клас?
Днес се разходих до фирменият магазин на СОНИ в ЦУМ
бяха изложили новият им топ модел X 3500 за сега само 52 инча ,
46 и 40 ще бъдат на пазара след 2 седмици
доста впечатляващ е контраста 18 000
цената.....впечатляваща ли е???
Добри са моделите на SONY но прекалено скъпи 40V3000 при цена от 3450лв в америка е 1500$.
да ама често импат проблем с "теч" на подсветката, което е гадно особено при тъмни сцени
Относно HD на Cabletel което ще се казва CableTEL Digital 2.0 ще има съвместимост с вградения цифров тунер за кабелна в телевизорите на Сони:
"И за да се гарантира оптималното съотношение на изображение и звук, предоставяни на клиентите на цифровата услуга на КейбълТЕЛ, компанията обедини усилията си с тези на един от технологичните лидери в областта на тв технологията в лицето на Сони България, с цел промотирането на новата гама LCD и плазмени телевизори с пълната версия на стандарта HDTV 1080P в съчетание с услугата CableTEL Digital 2.0TM, която се осигурява с уникалния вграден в телевизионния дисплей цифров кабелен приемник с модул за защитена система за достъп чрез кабелната мрежа, който осигурява пълната гама цифрови възможности на абоната на услугата с безупречно качество върху екрана на последното поколение плоски телевизори Сони, без да се налага поставянето на външен цифров приемник в дома на клиента, с което се спестява ценно място и разходи за цифрови кабелни приемници."
Цялата новина може да я видите тук: http://www.cabletel.bg/?lang=bg&p=articles
lazarus18, T серията си е отделен продукт и е с много къс живот, само за промоцият до края на година с ПС3, игрите и филмите. Инак Това си е базов вариянт на full HD LCD, демек всичко което е за напудряне се маха за да има цена.
TODD, "Я това го знам беее" - Светльо!!! Инак на 10 тоя месец ни казаха за това, но ни помолиха да не разправяме, защото още се уточняваха параметрите на промоцията, т.е. с какъв ТВ и с какъв пакет от Кейбъл Тел ще се работи. Но става дума за двата модела S3000 и D3000, тези които са с вградените цифрови кабелни тунери. Инак че си имат технологии имат, но самите Пичове от СОни Бг си признават, че лидера в момента си е Шарп и като една голяма Годзила гази и мачка.
само SONY ли ще вграждат такъв кабелен цифров приемник
а от кога ще стартира този HD пакет
S3000/D3000 поддържа само SDTV по DVB (в спецификациите му си пише само MPEG-2 MP@ML). Изглежда нарочно са го написали да изглежда като че ли ще можеш да гледаш HDTV директно с DVB-C тунера на телевизора, белким се върже някой шаран...
Само това не го разбрах.Значи ли ,че абонатите на КейбълТел ще имаме вече възможност да избираме пакет в който има канали с ХД качество.Дали наистина ще стане реалност ХДТВто в БГ ?Или става дума отново за стандартна цифрова телевизия?Цитат:
Новата цифрова платформа ще позволи и сбъдването на още една мечта на родните фенове на новите технологии с въвеждането за първи път в България на канали, излъчващи телевизия с виосока резолюция (HDTV) – както от големите имена в тв документалистиката като Дискавъри и Нашионъл Джиографик, така и с предлагането по PPV каналите на Кейбълтел на пакет от 80 топ Холивудски заглавия, адаптирани на български език в оригиналната HDTV резолюция, която гарантира 3 пъти по-кристално ясно изображение
Ами аз прочетох цялата новина от сайта на Cabletel и май наистина дойде времето за HD-TV в БГ :ole Поне там е записано и за конкретно качество - до 1080 :). Но колко ще се плаща за това ще изчакаме да разберем.Цитат:
Първоначално публикувано от ghost_of_sparta
Здравейте!
Ако може и аз да попитам нещо...
Та реших да си купувам LCD телевизор на цена до 2500-2600 максимум. Проблема е, че ще се гледа от около 3,8-4м. разстояние и по формулата 2,5-3 х Диагонала 32 инчовите отпадат. Затова разглеждах 37 и 42 инчовите. Понеже не знам какво точно да гледам на един LCD телевизор (въпреки, че с мониторите въпроса стои наопаки) гледах цена и външен вид. :)
Та по тези два "показателя" съм се спрял на PHILIPS 42PFL7662D за който модел обаче прочетох доста неласкави отзиви в чужди сайтове. Проблема е обаче, че там го сравняват с модели за по 4-5к лева и е нормално да е по-зле от тях.
Въпросите ми са: може ли някой да ми каже нещо за този модел? Толкова ли е зле?
И другия ми въпрос: навсякъде пише 2 години гаранция, но от мониторите знаем, че има гаранция и гаранция... та каква е точно гаранцията? Включва ли Zero Bright Dot или не? Щото ако не включва това това е мноо кофти. И как стои въпроса със субпикселите?
П.П. В инструкциите за този модел пише АС3 is NOT supported in this set. Извинявам се за дебилския въпрос ама ако си пусна някоя пиратка с АС3 звук това значи ли, че няма да се чува звук? :yikes То "домашното кино" (баси тъпото име) още не съм го купил де. За сега съм се спрял на Philips HTS6600. Ша са купуват накуп.
ExGANDI
Ами то няма смисъл да търсиш АС3 в телевизора си :yahoo: Звука се извежда отделно от компютъра на Ресиивър или поне "домашано" кино. LCD Телевизора си го избирай според картината която може да ти предложи, той за това се използва - за зяпане :Drinks: При теб като гледам цената се доближава до 3 000 лв. за която можеш да си закупиш FULL HD модел като този на Sharp - SHARP LC-37XD1E http://www.sharpbg.com/index.php?productID=209.
Има хора от Форума са си го закупили, така че могат да кометират относно качествата му :jamaika
ПС: Сега видях че и този който си гледал е FULL HD ..така че освен да се обади някой по запознат с марката Филипс :)
трябва да си луд да си вземеш 37 при това разстояние, по-скоро 50", аз си взех 42пв70 а гледам от 2,80-3,00, отначало мислех да взема 37 и ако имаше може би щях, ама сега съм много доволен, дори на аналогов кабел съм доволен и то още не се е разработил, може би критериите ми са ниски, ама това е
ExGANDI
Всички 7хххх модели на Филипс са сравнително добри. Над тях са само 9ххх, които са ненормални като качество /и цена/.
По характеристики това е най-доброто FullHD за тези пари. Още не съм ходил да го гледам, че не знам къде го има изложен, но ще ходя с мой близък тия дни да му избираме нещо подобно и ще разгледам и този. Идеята ни беше за 37XD1E, но при положение, че е по-скъп и по-малък като размер май ще отпадне.