SHARP LC-46X20E го има и ТЕХНОМАРКЕТ и в ТЕХНОПОЛИС(там съм го виждал лично) цената не знам дали е същата.
Преглед за печат
SHARP LC-46X20E го има и ТЕХНОМАРКЕТ и в ТЕХНОПОЛИС(там съм го виждал лично) цената не знам дали е същата.
:( от там ми казаха че го нямат, а ИСТ казаха че след нова година ще дойде, пък нали те са му вносителите
винаги така става, харесаш си нещо най-накрая и ... то вземе че го няма... и главоблъсканицата пак същата...
Моля, дайте варианти за 46"
ypetrov,
Слънцето изгря и на твоята улица.Току що видях,че е пуснат в продажба SHARP LC-46XL2E.Звъннах в Интермаркет и казаха,че до довечера ще имат и цена на 52 инчовият.
P.S.Има и 42"-сега ми се обади момчето.
колеги, какво ви е мнението за този модел PHILIPS 32PFL7962D/12, двуканален амбилаит готино ли е, ако сте му обръщали внимание пишете за впечатленията си. Дали си заслужава парите.
За ТЕХНОМАРКЕТ съм се объркал в ТЕХНОПОЛИС го имат на цена 3999лв. ако имаш желание ще го намериш.Цитат:
Първоначално публикувано от ypetrov
После някой да каже, че ИСУ не са най-тъпия представител. Ще чакаме за хитов модел месеци да дойде и той вече разпродаден. Вярно, че Шарп не насмогват с търсенето, но от вносителя зависи да внесат повече от 3-4 бройки от модел.
ПОРЪЧАХ ГОООООО!!!!!!!!! SHARP LC-46XL2E
Утре ще бъде в къщи... първата от двете бройки
Имаше и SHARP LC-46X20E , ама като е последен модел...
погъделичкаха ме с това ...
Айде ще разправям по-нататък
ДЯДО КОЛЕДА ДОЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
Чак не ми се вярва, от ИСУ ми се обадиха, и ми казаха че ще ми дадат SHARP LC-46XL2E чак в понеделник, защото тогава влизал в промоция, не можели да ми вземат утре 300лв повече... направо не повярвах. Телевизора ми го запазват до влизане на промоцията.
Брей да му се невиди.. и това в България...
Айде ще чакате отзиви другата седмица..
Някой знае ли колко ще излезе да ти изпратят един телевизор от Англия например, съвсем легално?
днес ходих до ИСУ в Пловдив, и на мен ми казаха за новата промоция която влиза от понеделник. Погледнах само за малко на тяхния компютър на които беше свален pdf фаил с доста интересни цени, ама не видях точно за кой модели става дума, ето линк http://www.isu.bg/main.aspx?lang=bg&f=86&d=151 . но ми дава грешка.
Днес и аз най-накрая направих своя избор - Sharp 42X20E. Тв-то се държи чудесно дори и на аналогова кабеларка. Утре трябва да си купя кабел DVI към HDMI. Въпросът ми е какъв да си взема и евентуално къде от Варна. Искам разбира се да е качествен, но и на разумна цена.
Благодаря на форума и участниците в темата - най-вече на Ludia, който ме насочи към този модел.
Здравейте
mitrez няма как да сравнявам тошибата със шарпа, при положение че нямам шарпа при мене за тестване
Ще гледам до няколко дена да пусна мнение което ще съгласувам и с други участници във форума за това кой телевизор в кой клас си заслужава най много, надявам се да имам време да пусна една темичка, но поне за това ще намеря ! :)
Лека на всички
Тази седмица си взех SONY 40D3000 трябва да кажа че съм поразен от образа който вади. Тук само чета Шарп страхотни, Тошиба страхотни. Ако не ви притесняват много парите вземете си SONY. Не съм им агент, просто казвам това което виждам. Като почнете с това "мажене" ми става смешно. Какъв сигнал пускате на LCD-то? Сигурно някой кабелен или DVD тогава естествено че ще може дори и да е FULL LCD и с 2 сек отговор. Просто тези телевизори не са направени за тези сигнали и оттам идват проблемите. На тях трябва да се гледа HD сателит или HD видео. Тогава се разбират истинските им възможности. LCD-то не е само екран, все пак има и тунер вътре, трябва и това да се има впредвид като се избира даден модел. D на SONY е с DVB-C и сега си гледам Cabletel цифров и съм доволен от сигнала, отделно имам сателитна антена и оттам гледам сателитни програми, да има разлика и то голяма в полза на сателита. За мен SONY си остават безпорен лидер. Това е малко като оня виц : Събрали се всички големи производители на автомобили, и всеки започнал да си хвали своя какви екстри има, като дошъл реда на Мерцедес, той им казал нека излезем навън да видим кой с каква кола е дошъл. Нали се сещате с какви коли са били.
Здравейте, колебая се между два модела на Sharp – по-стария Sharp LC 26SD1E и новия Sharp LC 26AD5. Сравнявайки характеристиките виждам, че са еднакви – като втория има допълнителен още 1 HDMI вход и четец за карти, като и двете неща според мен не са съществени. Естествено по-модерен дизайн и нов модел е. От друга страна като е нов модел не означава ли, че още не е изпитан достатъчно и не се знае дали е сполучлив и качествен.
На първия обаче според мен предимството му е енергопотреблението – 109 вата, срещу 155 вата на новия модел. Направо да се чуди човек – вместо да е обратното. Какво ви е мнението за тази разлика, която е доста съществена според мен?
Иначе в момента и двата модела ги има на доста добри промоции – първият в Техномаркет за 929 лв. , а вторият в Метро за 959 лв., тоест почти никаква разлика.
Моля за вашия компетентен съвет. Ще съм ви благодарен , ако ми отговорите бързо, защото мисля днес или утре да отида да взема един от двата.
Писах и на лично и мейл на LUDIA с молба за отговор, тъй като виждам, че той е много запознат и експерт в тази област.
Благодаря предварително.
Цитат:
Първоначално публикувано от zhivko8