Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 18 от общо 18

монитор за PC +телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

Re: монитор за PC +телевизор

Цитат Първоначално публикувано от GAL61
    angel
    599 лв ??????????????- Благодяря..........
    Вариант TV -LCD , на който да зака4ам рядко лаптопа ? Може и с по=малка рвзолюция за PC.
    Зная,4е всеки избор е някакъв компромис,но по съм склонен на такъв за PC.
    Имам и друго питане - какво е оптималното разстояние за гледане на разли4ните размери TV -LCD и монитори с тунер . Моето е около 3 метра и 21 ин4а вършат работа в момента-CRT.
    Предложения модел "Монитор Hyundai L19T, 19" LCD, с TV тунер ,8ms,500:1,Speaker" не е ли малък за това разстояние ?
    Опитах да го видя реално в "Ритони-Бургас" но,продава4ите даже не го бяха 4ували и се опитаха да ме сапунисат с 17 ин4а с "много..... входове".
    Склонен съм на цена около 500-600 лв.
    Моля за компетентни мнения-рекламите са многооооооооо прозра4ни...
    Благодаря за вниманието.
    признавам си "без бой", че нямам идея .."дали нещо си бацало на някакви си характеристики" ...

аз нищо не знам - само чета разни(като теб ) информации из нета ..

добавено

т.е.(горното да се чете като):

- не съм рекламен агент !

- не съм и ехперт !

- просто съм си user/looser - същата боя като вас ... ...

драскам тук единствено за рейтинг ...,

и ако може да ви предпазя от някоя Заблуда ...

2.  

3. Тук е от
    Jan 2006

няма л иразбиращи хора ?
    Гледам разни модели на Samsung (ultra slim) - някои от тях не става ли за моя проблем?
    Просто искам от време на време да мога дца закачам лаптопа на телевизора-толкова ли много искам ?
    Качеството не е толкова важно........................

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

тъъъъй

чакай сега да уточним нещата, като ги кажем ясно и просто по правилния начин с правилните термини

1. търсиш си телевизор

2. вече си имаш лаптоп, чийто екран ти идва малък, и искаш да можеш да го закачаш на телевизора, където да гледаш някой и друг филм

3. на въпросния телевизор да може да се гледа цифрова сателитна телевизия

тези "уточнения" са необходими, защото от първоначалната ти формулировка не става ммного ясно какво имаш и какво искаш, затова хората се впускат да ти дават предложения за телевизори или монитори с вградени тунери и т.н., които не са нещата, от които имаш нужда, а ти се шашкаш от цени.

ако горните 3 точки са верни, то тогава на теб ти трябва чисто и просто един телевизор, на който да си закачаш сигналите от различните устройства. лаптопът ти, примерно, трябва да има tv-out, който да влиза в телевизора или през s-video, или през чинч, или през scart. гледаш телевизорът да има едно от трите и готово. дори и да няма нещото, което ти трябва - преходниците са по 2-3 лева. виж какви изходи имат другите ти устройства, напиши си ги на едно листче и в магазина просто питай продавачите за телевизор, който има съответните входове

тадаа

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. От монитор телевизор
    От sandyrs във форум Телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 16-11-12, 02:19
  2. Монитор в телевизор
    От todor_l във форум Телевизори
    Отговори: 9
    Последно: 20-12-08, 18:55
  3. Телевизор или монитор и САТ приемник?
    От roumen68 във форум Телевизори
    Отговори: 9
    Последно: 04-09-06, 23:54
  4. Телевизор и PC монитор
    От alexi_dobrev във форум Телевизори
    Отговори: 13
    Последно: 11-10-05, 22:02
  5. Направете си телевизор/монитор за 3000$
    От Xpert във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 07-06-04, 14:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе