Страница 35 от 99 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно
Резултати от 511 до 525 от общо 1476

Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 10.12.2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Re:Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 07.01.2009

от многомесечното четене на мнения във форума стигнах до извода,че има само една марка LCD TV- SAMSUNG и всички останали......

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от harvi5
    от многомесечното четене на мнения във форума стигнах до извода,че има само една марка LCD TV- SAMSUNG и всички останали......
    няма такова нещо!!
    Има PIONEER и всички останали-при плазмите
    SHARP и всички останали при LCD
    тук говорим преобладаващо за Самсунг-поради една причина- при тях съотношението цена/качество е най-подходящо за българският пазар
    не че другите марки са лоши-просто са по скъпи и по качествени дори
    JVC,SONY,PHILIPS - по скъпи
    TOSHIBA,NEO,ELITE,DAEWOO-тези са по-евтини
    Всичко е въпрос на избор- марка/качество/цена

4. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2

няма такова нещо!!
    Има PIONEER и всички останали-при плазмите
    SHARP и всички останали при LCD
    тук говорим преобладаващо за Самсунг-поради една причина- при тях съотношението цена/качество е най-подходящо за българският пазар
    не че другите марки са лоши-просто са по скъпи и по качествени дори
    JVC,SONY,PHILIPS - по скъпи
    TOSHIBA,NEO,ELITE,DAEWOO-тези са по-евтини
    Всичко е въпрос на избор- марка/качество/цена
    hristoslav2, бихте ли посочил Sharp-аналог на Samsung LE46-A956? На сайта на Узунови не откривам такъв, за да сравня цените...

5. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от ivoalex
    raiders, не се чувствам обиден ни най-малко...
    взел си най-доброто от ТВ тогава на Самсунг, и на мен ми се иска да купя 46B7000, ама Цена с ДДС: 4,274.05лв. , затова отивам на 46В652... 3,162.55лв тук нямам как да си изкрива душата цена/качесво/екстри няма аналог, просто сони W5500 колкото и да го исках отпадна като вариант, радвам се, че открих сайта и даже намерих продавача на моето ТВ тук

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

hristoslav2, бихте ли посочил Sharp-аналог на Samsung LE46-A956? На сайта на Узунови не откривам такъв, за да сравня цените...
    Няма такъв.
    Sharp не продават модел с LED подсветка. Тепърва навлизат в този сегмент.

7. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Да давате една шапка пари за ЛСД среден клас Самсунг В65*, и да ми ги обсъждате и сравнявате с други пръчки и как сте на далавера а всъщност обсъждате с какво да се набутате. При условеие че за 500лв повече (3700лв )има 50" КИРО плазма на "пионер" дето все още няма аналог за качество!!!
    Ако можех да отделя 3к за ТВ - изобщо няма да се замислям кво да си вземам - НАЙ-ДОБРОТО!
    Лазарус ако може update малко препоръчваните модели - и най-вече ценовите категории.
    До 1000, 1500, 2000, 3000 и над 3000 си раздели препоръките. На мен лично много ми харесват и според мен ще са изключително полезни не само на мен но и на всички колебаещи се!!

8.  

9. Тук е от
    Feb 2009

туй КУРО коя ГОДИНА е като модел-че ми го хвалите толкова МНОГО ааааааааааа

10. Тук е от
    Feb 2009

плазмата между другото е по стара технология от LSD-то та за какво приказвате тогава

11. Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от mgan4ev
    туй КУРО коя ГОДИНА е като модел-че ми го хвалите толкова МНОГО ааааааааааа
    Не е важно коя година е,по-важното е,че все още няма телевизор от друг прозиводител който да се конкурира с него.И това,че плазмата е по-стара технология какво общо има със качествата на различните телевизори(плазма,лсд).

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Около нова година бях леко неволен свидетел на 1-2 часово тествене на 3 скъпи ТВ.
    Сони 46Х4500, киро 5090 и филипс 47" 9603 или 9703 - не помня точно ..
    Аз си направих за мене разликата и изводите кое е по-добро. На другите Сони и Филипс-а продавача им подчертаваше екстрите и ни повнушаваше каква разлика даваше в картината, как я подобрява и т.н. И аз видях само че КИРОТО дава по хубава картина - на какъвто и да е сигнал
    Всеки си е далтунист сам за себе си, и всеки си харчи парите както намери за добре!
    Моя далтунизъм се казва засега "ПИОНЕР КИРО"

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от mgan4ev
    плазмата между другото е по стара технология от LSD-то та за какво приказвате тогава
    Всъщност и LSD /наркотика/ и LCD са по-стари технологии от плазмата и това коя година е произведен няма никакво значение щом в него са инкорпорирани топ технологии хардуер. ТОва, че някаква пръчка е се е пръкнала преди 1 месец не означава, че е по-добра.
    Аз също смятам, че в момента във високия клас KURO-то е с най-добро съотношение цена/качество.

alfa, приемам забележката за актуалността на моделите, но не остава време да си опресня наблюденията, че много нови модели се изсипаха.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от alfa156
    Да давате една шапка пари за ЛСД среден клас Самсунг В65*, и да ми ги обсъждате и сравнявате с други пръчки и как сте на далавера а всъщност обсъждате с какво да се набутате. При условеие че за 500лв повече (3700лв )има 50" КИРО плазма на "пионер" дето все още няма аналог за качество!!!
    Ако можех да отделя 3к за ТВ - изобщо няма да се замислям кво да си вземам - НАЙ-ДОБРОТО!
    Точно защото всеки си има парите и си преценява какво да си купи, според теб "набута де", ако този пайнер е толкова добър да не правят друти плазми и ЛСД тогава, има различни хора, както и избора на ТВ е голям- марки/пари. Да си толкова категоричен поне да го имаш въпросното ТВ, щото и за мен S- класа мерцедес е добре ама...

Ако не ме лъже паметта мисля, че пайнер спряха да правят вече плазми...

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Няма такъв.
    Sharp не продават модел с LED подсветка. Тепърва навлизат в този сегмент.
    напротив имат от миналата година
    SHARP LC-52XS1E с RGB-LED Backlight System
    http://lcdtvsharpbg.com/index.php?productID=285

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    напротив имат от миналата година
    SHARP LC-52XS1E с RGB-LED Backlight System
    http://lcdtvsharpbg.com/index.php?productID=285
    И аз него имах предвид, но мислех, че е само като прототип, ате са го изкарали. То при тази цена като на 4 броя Pioneer Kuro 50 инча си плаче точно за колекционерска серия.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Eто го и прес релииса от миналата година

Ключов елемент в новите LCD телевизори серия XS1 е патентованият от Sharp 10-битов LCD панел Advanced Super View (ASV). Новата система светодиодна подсветка RGB-LED позволява да се достигне цветови обхват над 150% от параметрите, предвидени от стандарта NTSC и необичайно висок динамичен контраст (повече от 1,000,000:1), благодарение на който, дълбочината на черният цвят става едно от най-добрите постижения в света на плоско панелните екрани и телевизори.

В серията XS1 , е използван 12-битов процесор, който позволява да се изобразят на екрана повече от 68 милиарда цвята. Удвоената честота за смяна на кадрите от 100 Нц, позволява чисто предаване на контурите на бързо движещите се обекти,като например бягащата ивица с новини под линия на деловите ТВ канали.

Вградените аналогов и пълен набор цифрови тунери DVB-T/C/S/S2 HDTV (H.264), позволяват гледането на всички възможни наземни, кабелни и спътникови канали.

Матовата метална рамка около екрана, придава на телевизора стилен, изискан вид, органично вписвайки го в интериора и разкрива чистокръвната му порода на най-висок премиум клас. Бутоните за управление ,разположени на корпуса, светят при натискане.

Дебелината на корпуса на дисплея е уникално малка - 22,8 мм в най-тънката част.

Качеството на звука съответства на брилянтното изображение. В телевизорите от серия XS1 е използван патентованият от Sharp 1-битов цифров усилвател, а при разработката на компактният блок с високо говорители,съвместно с Pioneer Corporation, най-съвременните технологии за озвучаване. Изходната мощност е 7,5 Вт на всеки стерео канал плюс 15-вата,вграден субвуфер. За формирането на обемен звук е използвана технология SRS TruSurroundXT на американската компания SRS Labs.

В комплект с LCD -дисплея влиза управляващ блок TU-X1E, който се свързва с HDMI-кабел, приложен в комплекта. В него са вградени ТВ-тунерите и основните терминали. Сред тях са 3 интерфейса HDMI, компонентен вход, два RGB SCART-а, входове S-Video, Video/Audio, вход Analogue RGB за включване към Персонален компютър, вход за слушалки, терминал RS-232C за управление на телевизора, като част от системата “Умен дом”. На фронталният панел на управляващият блок са разположени два слота C.I. (Common Interface) за карти за достъп на провайдери за платени канали за наземна, кабелна или спътникова цифрова телевизия.

На вътрешната памет на телевизора, са записани изображения на картини на художници, които могат да се разглеждат в “Режим галерея”. В този режим могат да се разглеждат и собствени цифрови фотографии,благодарение на разположеният от страни на телевизора вход USB.

В телевизорите серия XS1 има и втори вход USB, разположен в управляващият блок, към който може да се включва Flash-памет със записани фотографии под формат jpg и музикални файлове във формат mp3, което ще Ви даде възможност да разглеждате слайд-шоу на снимките си с любима музика.

Допълнително се доставят настолни поставки AN-65AG2 (AN-52AG8).

Серия XS1 – това са единствените в асортимента телевизори Sharp, които изцяло се произвеждат в Япония.

Цени:

SHARP LC-52XS1E
    -телевизора е с цена - 13 999.00лв;
    -тунер към него TUX1E - 1859.00лв;
    -Стойка за LCD AN52AG8 (за LC52XS1E) 599.00лв.

LC-65XS1E
    -телевизора е с цена - 21 999.00лв;
    -тунер към него TUX1E - 1859.00лв;
    -стойка към него AN65AG2 - 699.00лв.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 35 от 99 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. SAMSUNG 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Samsung телевизори
    Отговори: 207
    Последно: 15-09-09, 13:56
  2. PHILIPS 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Philips телевизори
    Отговори: 141
    Последно: 28-08-09, 14:56
  3. Отговори: 3
    Последно: 16-08-09, 21:10
  4. SONY 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Sony телевизори
    Отговори: 44
    Последно: 01-05-09, 19:17
  5. LG - модели 2009
    От pantsiani във форум LG телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 24-01-09, 14:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе