Здрасти Пешо ,Първоначално публикувано от ПешоТанка
В момента не мога да ти отговоря на въпросите, понеже го смених в неделя сутринта,а веднага след това пътувах и се върнах вчера вечерта. Гледах го единствено в ТМ и картината за мен беше много добра. Само да добавя, че не разбирам от този вид техника и избора ми беше повлиян от прочетено в този форум, коментари в интернет и съвети от приятели. Трябва да прочета повеше за подсветката за да дам отговор.... За останалите въпроси като пусна кабел ще отговоря.
Разочаровах се много от Самсунга, както казах рестартирваше се постоянно, никакво поддаване на команди от дистанционното и липсата на нормални копчета много ме отблъсна, не стига, че не се поддаваха на докосване, но и не светеха. Това наклони везните към Филипс при подмяната. За сега ще кажа, че звука на Филипса е много добър. В ТМ персонала казаха, че Самсунг е по добър с малко повече екстри....
В интернет пише това :
* Подобрение на картината: Pixel Precise HD, Забавяне на движението 3/2-2/2, 3D гребенчат филтър, Активен контрол + светлинен сензор, Цифрово шумопотискане, Динамично подобрение на контраста, Подобрител на преходите в яркостта, Прогресивно сканиране, 2D/3D понижаване на шума, 100Hz LCD, HD Natural Motion
* Подобрение на екрана: Екран с противоотразяващо покритие
* Обработка на цветовете: 4 трилиона цвята (14-битово RGB)
Ambilight:
* Функции на Ambilight: Ambilight Spectra, Светлина тип "фоайе"
* Функция за затъмняване: Ръчно и чрез светлинен сензор
* Система за осветяване Ambilight: LED широк цвят
hristoslav2: Благодаря за съвета, ще прегледам какво предлагат кабеларките в Младост като цифрова телевизия и услуги .
Поздрави на всички