Страница 40 от 99 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно
Резултати от 586 до 600 от общо 1476

Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 10.12.2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 07.01.2009

Доколкото знам в G10 модела няма ТХН сертификация. За 96 херца ще проверя, но това досега при Панасоник /европейските модели/ не го е имало. Идеята му е да повтаря кадри при 24р сигнал за да намали насичането и да няма трептене, но това съм го виждал само при Пионер.
    Поне според немския сайт на Панасоник ТХН сертификат има чак в V10, който още го няма при нас. И на мен ми е интересен този модел.

2.  

3. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Доколкото знам в G10 модела няма ТХН сертификация. За 96 херца ще проверя, но това досега при Панасоник /европейските модели/ не го е имало. Идеята му е да повтаря кадри при 24р сигнал за да намали насичането и да няма трептене, но това съм го виждал само при Пионер.
    Поне според немския сайт на Панасоник ТХН сертификат има чак в V10, който още го няма при нас. И на мен ми е интересен този модел.
    За THX съм 99% сигурен. 96Hz започват от V10 серията в Америка, но се говори, че в европейския модел на G10 също ги има, освен това има настройки на бялата гама, за сметка на freesat тунер.

Аз утре ще се разходя до ТМ за да го разгледам и ще пиша.

П.С. Ти в немския сайт сигурно гледаш TX-P50GW10, който е няква резачка на PANASONIC TX-P42G10E, който се предлага в ТМ и е официалният европейски модел.
    Дано заради това да е липсата на THX.http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1233836064

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Да, добре е да се провери на място. В различните държави и региони много често има разлики в моделите.
    За баланса на бялото си прав, но не видях стикер на G10, че има и THX сертификат.

5. Тук е от
    Jul 2007

Здравейте,
    Искам да си купя LCD TV който ще гледам от около 4-4.5 метра. Двоумя се между 2 модела:
    Philips 42PFL8404 който излезе днес в техномаркет, но е 42''
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09053131
    и
    Philips 47PFL5604, който е 47'' но е по стар модел
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09052688
    Бих искал да си купя 47'' но новият модел изглежда доста привлекателен откъм екстри.
    Кой от двата модела бихте ме посъветвали да взема или да ми предложите друг 47'' до 2300лв.
    Благодаря ви предварително.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

5604 не е по-стар модел. Едно поколение са с 8404, но е доста по-нисък клас.

7. Тук е от
    May 2009

Здравейте,

Преди малко си купих SAMSUNG LE-40B650 и има нещо много притеснително, което се случва!!! Включих го и му направих стандартни настройките, но започна самичък да се изключва и включва след това, освен това се изключва при натискане на произволни копчета от дистанционното. За момента съм го включил към антена, кобелната ще включа другата седмица.

Въпроса ми е, объркал съм нещо в настройките (което ме съмнява) или телевизора има проблем?

Трябва ли да се инсталира диска, който върви с него?

Поздрави

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от LCD???
    За THX съм 99% сигурен. 96Hz започват от V10 серията в Америка, но се говори, че в европейския модел на G10 също ги има, освен това има настройки на бялата гама, за сметка на freesat тунер.

Аз утре ще се разходя до ТМ за да го разгледам и ще пиша.

П.С. Ти в немския сайт сигурно гледаш TX-P50GW10, който е няква резачка на PANASONIC TX-P42G10E, който се предлага в ТМ и е официалният европейски модел.
    Дано заради това да е липсата на THX.http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1233836064
    Абе то пише ,че и Viera Cast има, ама напрактика няма ?!?
    Пише 400 Hz sub field drive (IFC) , а на моя на кутията пише 600 Hz sub field drive (IFC).

Е тука май е най вярно:
    http://www.fransvaneeckhout.be/panas...asma%202009/10)%20TX-P42G10E%20INFO%20SHEET.pdf

10. Тук е от
    May 2009

Е как да няма Cast ве...оф май ша са ходи до ТМ.
    Все пак моля някой притежател на G10 да каже мнения и какво има и няма спрямо американския вариянт.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Аз оня ден ходих до ТМ, но не успях да получа съдействие да поразръчкам G10. Със сигурност на телевизора няма стикер, който да обозначава ТНХ, а не мисля, че биха го пропуснали.
    Единствените ръководства, които намерих са от чешкия сайт и там ТНХ се появява чак при V10 и при G10/G15 го няма.
    При чехите обаче моделите са със DVB-S тунер и без DVB-C.
    Всички модели обаче имат баланс на бялото за разлика от хАмериканските.

12. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от LCD???
    Е как да няма Cast ве...оф май ша са ходи до ТМ.
    Все пак моля някой притежател на G10 да каже мнения и какво има и няма спрямо американския вариянт.
    Еми аз го имам и не виждам да има CAST ( просто няма RJ-45 Ethernet вход)
    Има DVB-T, DVB-C , Ефирен тунери
    ТHX стикер няма

13. Тук е от
    Feb 2009

Аз вчера си взех Phillips PFL5604H и съм много доволен. Неможах да подкарам ефирната цифрова но и не ми трябва защото с кабелната се справя доста добре(явно сигнала ми е силен). Сега само чакам да изкарат нов firmware за да може да плейва .mkv и български субтитри

14.  

15. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Kрис
    наистина му отговорих -но погрешка изтрих поста си-надявах се по-късно да му отговоря пак
    така че Longleat няма никаква вина !!
    Longleat-извинявам се че се получи така-бях оставил компа за час и племеницата ми си е поиграла малко докато ме е нямало
    написаното от теб прилича на софтуерен проблем-отиди да ти го сменят /другият вариант е да се опиташ да си качиш нов фърмуер/
    Здрасти hristoslav2,

Не се притеснявай, всичко е наред, случва се . Крис просто реагира правилно, според създалата се ситуация, всеки би следил за спазването на правилата във форума и реагирал по този начин- моите уважения, за което!

Колкото до проблема с телевизора, реших го вчера като го върнах в ТМ и си взех PHILIPS 42PFL8404H. Сега дилемата ми е каква кабелна да си пусна за да имам оптимална картина ... или да сложа Булсат? От утре ще чета по темата и до края на седмицата ще има йекшън :D.

Поздрави

П.П. ще изтрия поста си по-горе, с който отговарям на Крис. Не мисля, че мястото му е тук.

16. Тук е от
    Mar 2009

Честито Longleat!!! Добър избор!
    Нещо повече за 42PFL8404H - как е матрицата, черното и ъгъла на виждане (при домашни условия),
    има ли пурпурен ефект на матрицата като се гледа от страни, как се държи на SD/HD. Контраста видимо висок ли е?
    Моля те погледни при затъмнена стая напречно и от различен ъгъл към екрана, когато няма картина и екрана е черен - черен ли е наистина.
    Еднороден ли е фона? Този модел има ли регулиране на подсветката? При изключен динамичен контраст - остава ли висок реалния контраст?
    В сравнение с тия неща как беше Самсуняка B650 спрямо Филипса?
    Коментирай твоите първи впечатления.
    Благодаря!

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Longleat
    Колкото до проблема с телевизора, реших го вчера като го върнах в ТМ и си взех PHILIPS 42PFL8404H. Сега дилемата ми е каква кабелна да си пусна за да имам оптимална картина ... или да сложа Булсат? От утре ще чета по темата и до края на седмицата ще има йекшън :D.

Поздрави
    Пусни си цифрова кабелна-преимуществoто и пред Булсат е ,че при буря и силен вятър ще продължава да имаш сигнал докато при Булсат се появяват снежинки и накрая изчезва картината-размества се антената от вятъра освен това е малка и при по слаб сигнал пак ти изчезва картината

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ПешоТанка
    Този модел има ли регулиране на подсветката?
    И мен живо ме вълнува има ли го това при този модел, че липсата на тази опция ме отблъсква тотално от марката. Налага се да се разчита само на динамичния контраст и лаът сензора, а това е голям компромис.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 40 от 99 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. SAMSUNG 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Samsung телевизори
    Отговори: 207
    Последно: 15-09-09, 13:56
  2. PHILIPS 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Philips телевизори
    Отговори: 141
    Последно: 28-08-09, 14:56
  3. Отговори: 3
    Последно: 16-08-09, 21:10
  4. SONY 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Sony телевизори
    Отговори: 44
    Последно: 01-05-09, 19:17
  5. LG - модели 2009
    От pantsiani във форум LG телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 24-01-09, 14:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе