Страница 58 от 99 ПърваПърва ... 848565758596068 ... ПоследноПоследно
Резултати от 856 до 870 от общо 1476

Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 10.12.2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2007

Re:Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 07.01.2009

"Attention, the DreamBox 800 HD PVR has no HDMI port, but only a DVI connection."

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Krassy
    Благодаря за бързия и точен отговор.
    А дали аз мога да се справя с тази задача, при условие че имам опит с калибрирането, но на ПС монитори.
    Разполагам с Spyder2 на ColorVision и съответния му софтуер, който създава профил на видеокартата на компютъра.
    Възможно ли е този Spyder2 да се използва като измервателен уред, който да ми дава съответните стойности, а аз да пипам сервизното меню на телевизора до постигане на 6500 келвина (примерно), или ми трябва друг тип колориметър? Като SpyderTV примерно, макар че това е само една фотоклетка дефакто... и двете мерят цвят и го обръщат в RGB стойности...
    Намерих линка:
    http://www.curtpalme.com/forum/viewtopic.php?t=10457

Това е най-добрата статия с нагледни примери как се процедира.
    Като минеш процедурата няколко пъти и прочетеш малко литература ще се справиш.
    Много по-лесно става ако модела има всичко необходимо в потребителското меню - баланс на бялото и пълен color management. От сервизното меню е мъка.
    Хубавото при Панасоник е, че стандартния им CInema режим е достатъчно добър за повечето потребители. Отклоненията са доста малки.

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Загледах се по плазмите 37 инча Панасоник и ми направи впечатление че Full HD няма

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Правилно си забелязал. Ако не планираш да го гледаш от много близко /под 2 метра/ ти е все едно.

6. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от plmko
    Здравейте, преди няколко седмици питах форумците за плазма 42 инча препоръчахте ми Панасоник TX-P42S10E,за което искам да ви благодаря.Взех си телевизора и съм доволен.Сега съм решил да взема за кухнята 37 инча а като цена да бъде до 1500 лв.Препоръчайте ми някой телевизор,благодаря предварително
    Ако е за кухня и е много светло има някаква логика да избереш някое евтино LCD колкото да дига шум. Ако не можеш да побереш 42'' плазма и трябва да е 37'' не взимай X серията, защото и е много надута цената( по-скъпа е от 42'' ) вземи си PV80.

7. Тук е от
    Jul 2009

От няколко дни си купих Samsung LE - 40B750. Много съм доволен, но имам проблем с USB порта, когато гледам някой филм не ми вади субтитри а само някакви еруглифи. Ако някой знае какви актуализации трябва да изтегля моля да пише...
    Благодаря

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Бутон Tools иабираш настройка на надписи и го преместваш на продъл показване или нещо подобно беше.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

11. Тук е от
    Jul 2007

Какво ще кажете за Филипс 52PFL7404H ? В момента го има в Техномаркет на цена 3600 лв. Може ли да се вземе друг приличен 52'' за тези пари макс (може и плазма но за предпочитане LCD)

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от goliampraz
    Какво ще кажете за Филипс 52PFL7404H ? В момента го има в Техномаркет на цена 3600 лв. Може ли да се вземе друг приличен 52'' за тези пари макс (може и плазма но за предпочитане LCD)
    Не знам дали някой го е виждал ..../все още няма и ревюта в нета за този модел/
    традиционно 7-ма серия на Филипс е добра /освен ако няма изненади/
    отиди на място в магазина и тествай-за тези пари 3600 лв - това е най доброто предложение в този размер за сега

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от goliampraz
    Нямам наблЍдения върху този модел, но други добри варианти са тези
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09051978
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09045265

наистина е добре да ги огледаш на място

14.  

15. Тук е от
    Sep 2005

Това е момчета,от днес съм с Пионер 5090.
    Незнам какво да кажа,просто нямам думи,НЕВЕРОЯТЕН може би е най-точната!
    Всичко изписано по ревюта и форуми е напълно вярно за това ТВ,заслужава си всяка стотинка.
    От половин ден базикане мога да кажа,че има невероятни настройки,за които ще трябва да прочета повече,така както са в момента по подразбиране ТВ-то се представи отлично на DVD,много добре на ефирна цифрова,на аналогова от 4 метра също много добре,огромен ъгъл на видимост,откъдето и да го погледна няма промяна в качеството на картината,а черното според мен е и по-черно от самата рамка на ТВ-то ,в понеделник,ако имам късмет ще го видя как ще е на HD с А-110,и остава да си реша проблема с Set-top-box-a,кой и от къде,утре ще пробвам да взема един от Кейбълтел за проба,ако не,ще търся нещо от това което сте предложили по-долу без договори и ангажименти.
    Като недостатък на ТВ-то,ако въобще може да се сметне за такъв е че си грее като всяка плазма,и от време на време се чува леко бръмчене като си близо до него и се мени в зависимост от моментния кадър,според мен може и да е от някой от многото филтри,които са включени по подразбиране.
    С една дума заслужава си първото място в тази тема като препоръчван,и аз силно го препоръчвам на всички които избират около 50-те инча!

П.С. Значи бръмченето не се повлия от който и да е филтър в менюто,намаля след като в настройките за енергопотребление го сложих на тази с най-малко потребление,те са Off,Mode 1,Mode 2,Picture off,сложих го на Mode 2,т.е. най-ниско потребление и бръмченето намаля,явно нещо захранването на ТВ-то си е такова,нямам идея.
    Благодаря Kaloman!

16. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Честито и със здраве да му се радваш! Имаш Rolls-Royce !

17. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от veszxr
    Това е момчета,от днес съм с Пионер 5090.
    Незнам какво да кажа,просто нямам думи,НЕВЕРОЯТЕН може би е най-точната!
    Всичко изписано по ревюта и форуми е напълно вярно за това ТВ,заслужава си всяка стотинка.
    От половин ден базикане мога да кажа,че има невероятни настройки,за които ще трябва да прочета повече,така както са в момента по подразбиране ТВ-то се представи отлично на DVD,много добре на ефирна цифрова,на аналогова от 4 метра също много добре,огромен ъгъл на видимост,откъдето и да го погледна няма промяна в качеството на картината,а черното според мен е и по-черно от самата рамка на ТВ-то ,в понеделник,ако имам късмет ще го видя как ще е на HD с А-110,и остава да си реша проблема с Set-top-box-a,кой и от къде,утре ще пробвам да взема един от Кейбълтел за проба,ако не,ще търся нещо от това което сте предложили по-долу без договори и ангажименти.
    Като недостатък на ТВ-то,ако въобще може да се сметне за такъв е че си грее като всяка плазма,и от време на време се чува леко бръмчене като си близо до него и се мени в зависимост от моментния кадър,според мен може и да е от някой от многото филтри,които са включени по подразбиране.
    С една дума заслужава си първото място в тази тема като препоръчван,и аз силно го препоръчвам на всички които избират около 50-те инча!

П.С. Значи бръмченето не се повлия от който и да е филтър в менюто,намаля след като в настройките за енергопотребление го сложих на тази с най-малко потребление,те са Off,Mode 1,Mode 2,Picture off,сложих го на Mode 2,т.е. най-ниско потребление и бръмченето намаля,явно нещо захранването на ТВ-то си е такова,нямам идея.
    Благодаря Kaloman!
    Честито!! от къде го поръча и за колко верме ти го доставиха

18. Тук е от
    Jun 2009

Възможно ли е софтуерно ( с някакъв фърмуер) TV SAMSUNG 46A856 да има достъп до YouTube?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 58 от 99 ПърваПърва ... 848565758596068 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. SAMSUNG 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Samsung телевизори
    Отговори: 207
    Последно: 15-09-09, 13:56
  2. PHILIPS 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Philips телевизори
    Отговори: 141
    Последно: 28-08-09, 14:56
  3. Отговори: 3
    Последно: 16-08-09, 21:10
  4. SONY 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Sony телевизори
    Отговори: 44
    Последно: 01-05-09, 19:17
  5. LG - модели 2009
    От pantsiani във форум LG телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 24-01-09, 14:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе