"Attention, the DreamBox 800 HD PVR has no HDMI port, but only a DVI connection."
"Attention, the DreamBox 800 HD PVR has no HDMI port, but only a DVI connection."
Намерих линка:Първоначално публикувано от Krassy
http://www.curtpalme.com/forum/viewtopic.php?t=10457
Това е най-добрата статия с нагледни примери как се процедира.
Като минеш процедурата няколко пъти и прочетеш малко литература ще се справиш.
Много по-лесно става ако модела има всичко необходимо в потребителското меню - баланс на бялото и пълен color management. От сервизното меню е мъка.
Хубавото при Панасоник е, че стандартния им CInema режим е достатъчно добър за повечето потребители. Отклоненията са доста малки.
Загледах се по плазмите 37 инча Панасоник и ми направи впечатление че Full HD няма
Правилно си забелязал. Ако не планираш да го гледаш от много близко /под 2 метра/ ти е все едно.
Ако е за кухня и е много светло има някаква логика да избереш някое евтино LCD колкото да дига шум. Ако не можеш да побереш 42'' плазма и трябва да е 37'' не взимай X серията, защото и е много надута цената( по-скъпа е от 42'' ) вземи си PV80.Първоначално публикувано от plmko
От няколко дни си купих Samsung LE - 40B750. Много съм доволен, но имам проблем с USB порта, когато гледам някой филм не ми вади субтитри а само някакви еруглифи. Ако някой знае какви актуализации трябва да изтегля моля да пише...
Благодаря
Бутон Tools иабираш настройка на надписи и го преместваш на продъл показване или нещо подобно беше.
Какво ще кажете за Филипс 52PFL7404H ? В момента го има в Техномаркет на цена 3600 лв. Може ли да се вземе друг приличен 52'' за тези пари макс (може и плазма но за предпочитане LCD)
Не знам дали някой го е виждал ..../все още няма и ревюта в нета за този модел/Първоначално публикувано от goliampraz
традиционно 7-ма серия на Филипс е добра /освен ако няма изненади/
отиди на място в магазина и тествай-за тези пари 3600 лв - това е най доброто предложение в този размер за сега
Нямам наблЍдения върху този модел, но други добри варианти са тезиПървоначално публикувано от goliampraz
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09051978
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09045265
наистина е добре да ги огледаш на място
Това е момчета,от днес съм с Пионер 5090.
Незнам какво да кажа,просто нямам думи,НЕВЕРОЯТЕН може би е най-точната!
Всичко изписано по ревюта и форуми е напълно вярно за това ТВ,заслужава си всяка стотинка.
От половин ден базикане мога да кажа,че има невероятни настройки,за които ще трябва да прочета повече,така както са в момента по подразбиране ТВ-то се представи отлично на DVD,много добре на ефирна цифрова,на аналогова от 4 метра също много добре,огромен ъгъл на видимост,откъдето и да го погледна няма промяна в качеството на картината,а черното според мен е и по-черно от самата рамка на ТВ-то ,в понеделник,ако имам късмет ще го видя как ще е на HD с А-110,и остава да си реша проблема с Set-top-box-a,кой и от къде,утре ще пробвам да взема един от Кейбълтел за проба,ако не,ще търся нещо от това което сте предложили по-долу без договори и ангажименти.
Като недостатък на ТВ-то,ако въобще може да се сметне за такъв е че си грее като всяка плазма,и от време на време се чува леко бръмчене като си близо до него и се мени в зависимост от моментния кадър,според мен може и да е от някой от многото филтри,които са включени по подразбиране.
С една дума заслужава си първото място в тази тема като препоръчван,и аз силно го препоръчвам на всички които избират около 50-те инча!
П.С. Значи бръмченето не се повлия от който и да е филтър в менюто,намаля след като в настройките за енергопотребление го сложих на тази с най-малко потребление,те са Off,Mode 1,Mode 2,Picture off,сложих го на Mode 2,т.е. най-ниско потребление и бръмченето намаля,явно нещо захранването на ТВ-то си е такова,нямам идея.
Благодаря Kaloman!
Честито и със здраве да му се радваш! Имаш Rolls-Royce !
Честито!! от къде го поръча и за колко верме ти го доставихаПървоначално публикувано от veszxr
Възможно ли е софтуерно ( с някакъв фърмуер) TV SAMSUNG 46A856 да има достъп до YouTube?