Страница 70 от 99 ПърваПърва ... 2060686970717280 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,036 до 1,050 от общо 1476

Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 10.12.2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Re:Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 07.01.2009

granity пак е дрънкал глупости :D

"най-големият оборот на ТМ от телевизорите се реализира от Бургаския регион"
    Най-голям оборот като цяло в ТМ са 1. ТМ-3, 2.ТМ-Варна

"Като си говорихме и за DLP телевизорите из Слънчев бряг са най много бройки и то на доста по високи цени отколкото в момента са"
    От къде пък я извади тази статистика?

За поръчките си прав но в повечето случаи минават само документално

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

qbadabaduuu, въобще не ме интересува мнението на някакво консултантче,колко стаж имаш в сферата не се знае,консултирай си хората и недеи да мислиш за статистиките.Доколкото се сещам работеше последно в ТП.Няма как да знаеш с твоята позиция обратната страна на медала.Щом съм прав за поръчките не ти ли идва на ум че за останалите неща няма защо да лъжа.Къде точно си работил и знаеш ли какво е DLP,за да пишеш така?Не чакам отговор няма смисъл да спамим темата.

4. Member
    Тук е от
    Jul 2009

В ТМ-3 съм работил стажа в сферата ми е 3год

Ти да не си някой от централен офис ако е така знаеш какво е мнението за хората които работят там

5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Пак за P42G на Панас. - когато съм на телевизия (СКАТ Бургас с цифров тунер) при смяна на канали се забелязват хоризонтални бледи линии движещи се бавно от горе надолу като черното сивее. Виждат се и при гледане на някой канали с по-малък контраст. Надявам се да е от сигнала и дали има начин да се оправи това. Със стария телевизор с кинескоп нямаше такова нещо. При сигнал от pc-то няма проблеми, качеството е много добро с хубави цветове и контраст

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от granity
    Англичаните купуват селски къщи и NEO ,но виж руснаците са друга работа и говоря за комплекси като Garden of Eden-Св.Влас там има предимно плазми на Panasonic ,Pioneer и то високи класове.И не става въпрос само за там.Поръчките все пак минават през офисите на магазините .DLP-ги теглеха от цялата страна преди 2години защото само от там имаше поръчки за тях.Последния въпрос е без коментар.
    Вероятно си прав
    днес проверих и се оказа че Бургаски регион е най-големият платец на данъци в държавният бюджет-2милиарда лева годишно
    /на второ място е варненският регион и на трето Софийски/като тези средства от данъзци се разпределят по цялата страна-тоест бургаски регион е най-големият дарител на средства за провинциите/а не София както твърдеше Бойко борисов/
    така че е нормално магазините в Бургас да имат най-големият оборот от продажби
    Това че англичаните купуват NEO не ме учудва-те са си необразовани а и тук не идва средната им класа а по бедните

може би не е зле да отворим и една тема за DLP и LCD проекторите
    Lazarus 18 ако си спомняш беше ми обещал статия за плазмите -мисля че е по-добре да е за проекторите/ти си собственик на такъв и може да споделиш опит и наблюдения/
    Ето примерно за какво да пишеш
    LCOS прожектори
    3LCD прожектори
    Едночипови DLP прожектори
    Тричипови DLP прожектори
    Стационарни екрани
    Мобилни екрани
    надявам се че не те мързи може да бъдеш полезен не само със добрите си съвети/за което аз ти благодаря/

Цитат Първоначално публикувано от Georgepetrov137
    Пак за P42G на Панас. - когато съм на телевизия (СКАТ Бургас с цифров тунер) при смяна на канали се забелязват хоризонтални бледи линии движещи се бавно от горе надолу като черното сивее. Виждат се и при гледане на някой канали с по-малък контраст. Надявам се да е от сигнала и дали има начин да се оправи това. Със стария телевизор с кинескоп нямаше такова нещо. При сигнал от pc-то няма проблеми, качеството е много добро с хубави цветове и контраст
    Проблема с линиите идва от некачественият сигнал на Скат ,може и да е от скарт кабела

Препоръчителни модели LCD телевизори

[img width=512 height=600]http://www.imagesforme.com/out.php/i578919_listaLCDa.jpg[/img]

Препоръчителни модели плазмени телевизори

[img width=308 height=600]http://www.imagesforme.com/out.php/i578918_listaplazmi.jpg[/img]

7. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

granity, qbadabaduuu.
    Никой в този форум няма полза от това да се дърляте. Тук не е сцена за доказване на нещо а просто форум за помощ на тези, които имат нужда от това.
    И двамата, заедно или поотделно, можете да бъдете полезни за тази цел, имайки пред вид опита, който притежавате. Спорът е нещо естествено, но има граници, чието прекрачване не носи нищо полезно на тези, заради които този форум е създаден.
    :-)

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Техномаркет уби конкуренцията с лопата ... 55X4500 за 6999 лв. ( записвам го в случай, че го променят ! )

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09046767

сигурно го нямат в наличност

http://www.dekom.bg/index.php?page=p...6184aefbb8a7cb

упс, ама верно май му пада цената

http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=12341

10. Тук е от
    Aug 2009

Преди няколко страници има пуснат обновен списък на препоръчваните модели. Ще взимам 32" и се надявам да мина със средства от порядъка на 700-800 лв, защото забелязах, че има доста модели на почти всички популярни марки, които се вместват в тази граница. От препоръчаните модели обаче няма нито един подобен... Лоши ли са тези евтини модели? Заслужава ли си да се напъна и да дам 1000 лв за Тошибата, която е препоръчвана?

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Няма посочени модели в тази клас защото нямам наблюдения върху тях.
    Нормално е да очакваш ниско качество като избираш модел от най-ниския клас.

12. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от headshotbg
    Преди няколко страници има пуснат обновен списък на препоръчваните модели. Ще взимам 32" и се надявам да мина със средства от порядъка на 700-800 лв, защото забелязах, че има доста модели на почти всички популярни марки, които се вместват в тази граница. От препоръчаните модели обаче няма нито един подобен... Лоши ли са тези евтини модели? Заслужава ли си да се напъна и да дам 1000 лв за Тошибата, която е препоръчвана?
    Виж това http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053924 още е в промоция(може би до утре )нов модел 2009г.

13. Тук е от
    Aug 2009

Ще се разходя малко по-късно до Техномаркет да разгледам, мерси nkd.

lazarus18, благодаря за отговора Ясно ми е, че в случая по-високата цена почти винаги се отразява и в по-добро качество, просто се надявам някой да помогне с избора на модел от ниския клас.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Ще се разходя малко по-късно до Техномаркет да разгледам, мерси nkd.

lazarus18, благодаря за отговора Ясно ми е, че в случая по-високата цена почти винаги се отразява и в по-добро качество, просто се надявам някой да помогне с избора на модел от ниския клас.
    Ако можеш с още 80 лева да се напънеш за Филипс ето този модел влиза на промо на 879
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053298

16. Тук е от
    Aug 2009

Не съм специалист... Хареса ми Тошибата и направо я взех От няколко часа го зяпам и съм доволен от качеството дори и при кабеларка (е, пускат и цифров сигнал, но разликата в качеството не е особена, ако я има; поне има TV Guide

Благодаря отново на nkd за идеята

17. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Не съм специалист... Хареса ми Тошибата и направо я взех От няколко часа го зяпам и съм доволен от качеството дори и при кабеларка (е, пускат и цифров сигнал, но разликата в качеството не е особена, ако я има; поне има TV Guide

Благодаря отново на nkd за идеята
    ЧЕСТИТО и НАЗДРАВЕ !!! Това ,че има добро качество и при кабеларката се дължи на RESOLUTION+ процесора ,който Тошиба е разработила за такива сигнали.

18. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Не съм специалист... Хареса ми Тошибата и направо я взех
    Честито и от мен! Ако имаш повече въпроси върху Тошиба-та, питай. Матриците са ни различни, но ако имаш въпроси за настройки от сервизното меню (ако стигнеш дотам), мисля, че бих могъл да бъда полезен донякъде.
    :-)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 70 от 99 ПърваПърва ... 2060686970717280 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. SAMSUNG 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Samsung телевизори
    Отговори: 207
    Последно: 15-09-09, 13:56
  2. PHILIPS 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Philips телевизори
    Отговори: 141
    Последно: 28-08-09, 14:56
  3. Отговори: 3
    Последно: 16-08-09, 21:10
  4. SONY 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Sony телевизори
    Отговори: 44
    Последно: 01-05-09, 19:17
  5. LG - модели 2009
    От pantsiani във форум LG телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 24-01-09, 14:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе