В магазина не се усеща шума. Трябва да се навреш до него да го чуеш, но пък в магазина е много шумно и няма гаранция дали у вас няма да е дразнещо висок.
В магазина не се усеща шума. Трябва да се навреш до него да го чуеш, но пък в магазина е много шумно и няма гаранция дали у вас няма да е дразнещо висок.
Шума е предизвикан от вентилаторите и може би малка част от захранването.. Ако искаш да го прослушаш изчакай към края на работното време ,когато има най малко хора в магазина и персонала започва да изключва мострите една по една. Вентилаторите могат да се подменят с по-безшумни.Първоначално публикувано от samara69
Лазарур страшно съм благодарен! Бърз, като акула винаги! Какво мислиш за Самсунга?Първоначално публикувано от lazarus18
lazarus18 и hristoslav2 ... не говорят за вентилатори обаче, говорят за захранване и шум на самата матрица, даже филтрите намесват...и единичното стъкло...панасоник държали две челни стъкла, точно заради шума ... и правели външното голямо само за атракция
...нямаме В850 тука, имаме само В650, която също ме радва много ...ако имахме, нямаше проблем, аз съм известен маниак, щяха да спрат всичко наоколо заради мен...управителите ме обичат
Здравейте,
след допитване до мои познати , разглеждане по магазините , а и от прочетените мнения във форума миналата седмица си купих Панасоник P42X10E. Телевизорът ще се използва главно за гледане на тв програми чрез кабелния оператор / Пазарджик /. Доволен съм от покупката, но тази седмица подобният модел Р42Х10Y се появи в ТМ на същата цена. Според вас този DVB-C тунер толкова ли е полезен като екстра и загубил ли съм от неговата липса. Все пак имам намерение да си пусна цифрова телевизия и затова ви моля да споделите вашите мнения по тази тема / DVB-C тунер/.
Ако ти каже сега някой, че си се прекарал какво ще направиш? Ползвай си го с кеф и не се занимавай с глупости.Първоначално публикувано от angelko
Този тунер върши работа само за цифрова кабелна и като го нямаш ще ползваш външен приемник. Неудобството е във допълнителното дистанционно
Откъде взе Х10Е, не беше ли останала само мострата? Иначе, да знае човек, да изчака 1 седмица време, ама.. какво да се прави![]()
Здравейте! Прочетох почти всички страници от прекрасния форум, но все пак ще ви помоля за съвет за покупка на 40-42" телевизор. Зодия Везни съм, което допълнително усложнява нещата. Бюджета е около 2000 лева и държа да е LCD. Благодаря ви предварително!
SAMSUNG LE-40A786 http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09040513
SAMSUNG LE-40B652 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051345
SAMSUNG LE-40A856 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040609
LG 42LH5000 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053324
PHILIPS 42PFL8404H http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09053131
И ако не ви затруднява, бихте ли ми разяснили разликата между А и В серията на SAMSUNG. Help
A-2008, B-2009...интересно дали 2010 ще е С![]()
Моят сигурно е бил мостра. Всички настройки му бяха направени предварителна. ТВ го поръчах на 21 август по интернет от ТМ и ми го докараха на 24 август чак от Благоевград.Въпреки всичко засега не откривам да има видими нередности с картината. За отработените часове - не можах да се оправя със сервизното меню.Първоначално публикувано от BenSherman
Здравейте! Преди време се обърнахкъм участниците в тази тема с въпрос:
Искам само да добавя (извинявам се за закъснението), че проблема беше в драйвера. След като го смених всичко се оправи. Извинявам се за офтопика, но просто исках да добавя разрешението на проблема.Първоначално публикувано от Ivan19
моля някой да помогне
значи ТВ-то ми е ЛХ4000 и съм много довплен само ме яд че немога да баран настройките по картината при пуснат ХД филм от УСБ-то днес видях че има два нови firmware за модела единият е 3.24 и 3.37 аз си го update-нах с 3.37 като си мислих че ще мога да барам вече настройките през УСБ-то но нестава отново !
някой ще ми кажели какво обновява всеки firmware и още ли не е възможно менюто през УСБ-то ?
И да попитам новите модели на Самсунг да речем Б650 при пуснат ХД филм също ли не могат да се барат настройките на картината?
предварително ви благодаря !
А преди да пуснеш филма не можеш ли да си настроиш картината и то повече няма какво да пипаш. Освен ако при пускане на филм от УСБ не пуска някакви заводски настройки, които вече не могат да се променят.
Свали си някои клипове за настройка на яркост/контраст, настрой си ги и повече не пипай.
Еми то сиги зарежда сервизните настройки който как да кажа не ми харесват само на изключено ми се вижда най добре но може къде къде по красива дастане картината и затова се надявах че с тези нови firmware ще се е решил този проблем но май не е !Първоначално публикувано от lazarus18
и да попитах тази опция пред КИНО THX има ли е на LH4000 модела или е за други модели
и Също за новите модели на Самсунг с подръжка на ХД дормати и при тях ли няма възможност да се настройва картина при гледане от УСБ-то
( но доколкото помня сервизните настройки поне А856 модела бяха къде лъде по контрасни и добри от на ЛГ модела )
В LH4000 го няма ТХН режима, но така като те слушам едва ли ще ти допадне - той не е направен за контрастна и ярка картина.
Идеята ми е дали не може предварително да си настроиш картината и тогава да пуснеш филма?