Здравей, мерси много за отговора ... днес ходих до Технополис и попаднах на един консултант, които очевидно много си разбираше от работата ... та показа ми едно настроено Сони ... W серия, вече не помня модела, та каза, че той лично ми препоръча следния телевизор ... http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038441
Сега идва въпроса, заслужава ли си ? Другото което излиза на дневен ред е доставчика на кабелна ... човека каза, че там ползват кейбъл тел ... и първото Сони което ми показа беше 47" и извади нечовешко качество на Дисковери ХД ... както и много прилично качество на няколко други "цифрови" програми ... въпроса обаче е, че кейбъл тел излиза близо 30лв/месец ... докато цифров приемник към Булсатком ми излиза 68лв първоначално + по около 13лв/ месец ... което е сериозна разлика, та въпроса е, разликата в цената рефлектира ли върху разликата в качеството на сигнала, има ли хора към Булсатком тук, които да са с поне 32" телевизори и да споделят впечатления ... Благодаря предварително.
п.п. Консултанта също така каза, че е по добре да избера Full HD отколкото 100hz (каза, че разлика в херците няма да видя) ... дилема пред която бях изправен, след като разбрах, че филипса който ми препоръчахте има огледално копие, но с Full HD поддръжка (но не 100хз) и е с близо 100лв по евтино ...