благодаря ти и чакам за отзиви относно toshibata.
благодаря ти и чакам за отзиви относно toshibata.
Някой знае ли кога ще се вкарват 3D LCD TV в БГ ?
По-интересен въпрос е какво ще може да се гледа на тях в bg. При липсата на 3D програми ще е малко като да си купиш кола с водородно гориво да си я караш на село.
Това виц за Йорданов ден ли е?Първоначално публикувано от aenski
Четох някъде из нета , че LG ще пуснат тази година такъв модел с 65" екран !Но това по принцип , а кога ще дойде в БГ май засега никой не може да ти каже !Първоначално публикувано от LilScrappy
По 3D темата - утре стартира CES в Лас Вегас. Според слуховете LG ще си покажат там 3D модела. Очаква се и няколко други производители да обяват 3D модели, което в общи линии според анализаторите ще е новия "buzz" около телевизиите. В тази връзка някъде в Q2 на 2010 се очакват и следващото поколение 3D Blu-ray плеъри. Аз съм леко скептично настроен, че следващите поне 2-3 години в България ще има смисъл да се купува подобна техника. Дето се вика то hd каналите още са лека екзотика, а за 3D не сме и чували по нашите географски дължини
стига де и 3д блу-рей ли ще има аз си мислих че за този ефект е нужно само тв-то да е 3д тея стават много нагли вече
примерно тв-то е 3д а блу-рея е не е 3д какъв ще е ефекта на филма ?
И едно е хубаво от цялата работа че като почнат даги вкарват в Бг би трябвало да почнат и да падат цените може да не е веднага но до няколко месеца ще се усети дразтичният спад
а тея 3Д ТВ-та кой знай на какви космически цени щеги пуснат в началото
Харесал съм LG 42LH9000.След дълго мислене и чудене ,днес мисля да отида да го взема.Сега е момента да предложите нещо по-добро в този ценови диапазон,защото довечера вече ще е късно.
panasonic и lg вкарват skype в новите си модели. трябва да се купи и допълнителна hd (720р) камера за видео чат
Това е много хубаво, но ще се случи в 2010 - моля пишете вече в темата за 2010 http://forum.setcom.bg/index.php/topic,43276.0.html . Моля модераторите да заключат тази тема и да направят важна темата
Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010. Благодаря !
Защо пък да заключват тази? Това по принцип е тема с конкретни предложения и гледам да ги актуализирам честичко. Скоро ще го направя отново.
Идеята на темата е да препоръчат модели с доказани качества без да се разискват много много, но май не се получава.
Аз също клоня към този модел и мисля, че за тази цена по-добро в момента няма, нито плазма, нито лсд. Мен лично на плазмите супер много ме дразни дитеринга, който се вижда като гледаш отблизо. Имам чувството, че изображението е с палитра от 256 цвята едва ли неПървоначално публикувано от Caesar
Освен LH9000 оглеждах и SL9000/SL9500, но екранът с това стъклено покритие дава такива отражения, че ме отказа... Единственото, което леко ме дразни в LH9000 е, че бавно превключва каналите, дори и аналоговите, но какво да се прави...
Сугурен ли си, че тоя дитеринг не е бил от сигнала или плеъра? Или пък да си гледал по-нисък клас модели. Не мога да кажа, че насичането е повече отколкото при всяко LCD.
Аз за проба ползвам началото на сериите Planeth Earth където Земята се осветява постепенно и примерно при моя 3 годишен модел е доста насечено. При повечето LCD-та не е по-добре. Със сигурност като съм сравнявал Samsung B650 и Panasonic 42G10 нямаше разлика и дефекта не е толкова видим.
Защото се получава дублиране с темата за 2010 година. А вече сме 2010, и е по добре всички нови предложения и въпроси да са в новата тема за консистентност. Естествено старата тема си стои и които има нужда чете, правят се препратки към нея и т.н.Първоначално публикувано от lazarus18
Ми панасоник P42V10 беше... Ама аз не говоря за насичане, а за това, че примерно фонът, където има плавни преливания, става на точки с различен близък цвят. Ефектът е същият, все едно имаш не 8 битов цвят за R, G и B, ами да речем 5 битов. Не знам от какво се получава, но май всички плазми го имат това...Първоначално публикувано от lazarus18