knopp ,вземи Панасоника , но имай предвид че за 3 м. това е крайно недостатъчно . Трябва ти най-малко 42".
knopp ,вземи Панасоника , но имай предвид че за 3 м. това е крайно недостатъчно . Трябва ти най-малко 42".
Добре той да няма да гледа само Full HDПървоначално публикувано от nkd
ТОй ако гледаше само FullHD трябваше да го гледа от под 2 метра.Първоначално публикувано от aenski
Според Sony на това разст. се гледа 55"... но имам предвид че под 2.30/2.50 ще може да брои артефакти при аналогов сигнал.Първоначално публикувано от lazarus18
Споко, нищо няма да брои.Първоначално публикувано от aenski
Със съгурност тунера на Филипса е по-добър от този на Панасоника.Първоначално публикувано от aenski
Доста си патих с този 'хубав тунер' на Панасоник! С някои кабелни (не всички разбира се) този тунер създава доста главоболия!
със сигурност повече хора си испатиха тази година с филипс...Първоначално публикувано от gadinoid
aenski , Philips 7404 се справя повече от отлично със SD сигнала , Panasonic L32 G10E,също много добре ,но и ползва по-добра матрица с най-дорият ъгъл на гледане , изключителни цветове итн. Вярно ,че при някои Панасоници има проблеми с DVB-C тунера и някои кабелари ,но хората се оправиха , а и се сканира един път , пък се гледа всеки ден.
Не знам аз гледам по това кое се връща в магазина и това с какви проблеми онзи ден отново се върна Philips 32PFL5604 слагаш аналоговия кабел пускаш търсачката на страна България и изключва телевизора... модели от 2008 съгласен изключително стабилни но 04 си имат проблеми... може би само 96 серията беше наистина много добра и смея да кажа че действително ми хареса как работи с всякакви сигнали.
Е нека се похваля- днес взех за детската стая Toshiba 32AV635D от ТМ. Благодаря на Христослав за помощта, и изобщо че го има форума
. Много ми помогна и идеята, срещната тук - "като за първи LCD, всеки ще ти хареса". Аз все пак заложих на мненията във форума и - какво да кажа - много ме кефи тошибата, още повече, че има DVB-C, а се оказа, че кабелната в Силистра излъчва и цифров сигнал. Хайде, със здраве!
Честита Нова Година, бъдете живи, здрави и нека Новата 2010-та да е по-щастлива за всички
Интересува ме ако някой има впечетления от този ТВ: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033248
Стар ли е нов модел ли е? Как е на SD сигнал и дали си заслужава парите?
Благодаря Ви предварително!
ivodivoТози модел е вече стар , adtomov притежава същия . Новото е това : http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09062069
За много години на всички!
Живи, здрави, по-богати, по-заможни, с по-големи и висококачествени нови телевизори!!
Дано през Новата 2010 година повече да благодарим на производителите и техните търговски представители в България
от колкото да се чудим какво да им купим от продукцията и как да я сменим!!!
Наздраве и успех!
lazarus18 kakво ще кажеш за тази toshiba почти колкото TX-P50V10E е на цена но 55 инча или панасоника да взимам и много дане я мисля.стане ли на 3000лв веднага го взимам че нямам повечи в момента а за колоните и ресивъра се чудя дали да ги продавам и като посъбера пари да взема по хубави.Първоначално публикувано от nkd
Нищо не мога да кажа за нея. Преди празниците още не бяха я разопаковали. Не е ясно с каква матрица и изобщо какво представлява като модел. Наистина цената е много добра и в по-малките размери е добър модел.Първоначално публикувано от venci79
Трябва да се види и тогава ще мога да кажа. Надявам се, че ползва по-различна матрица отколкото в 42 инчовия вариант и да има по-добро черно защото има какво да се желае.