antyox, гледай телевизия на ZOOM 1 , a от HD плеър си е супер !
antyox, гледай телевизия на ZOOM 1 , a от HD плеър си е супер !
Здравейте, гледал съм на почти всички марки TV разпъването на картината, доста подробно. Най-добър резултат, според мен, има при SONY на режим Smart и леки настройки. На сегашната ми цифрова телевизия SetTopBox-a има такава функция и не ползвам тази на телевизора. Но все пак това си е въпрос на лични предпочитания.
Аз толкова много съм свикнал на разпънатия режим, че като пусна на от 16:9 на 4:3 хората ми се струват нереално сплескани .
Това допринася и за семейното щастие - така жена ми и да понадебелее малко, няма да ми прави впечатление, ще я възприемам като wide screen :-)Първоначално публикувано от maldinito
Мерси за Зум 1, обаче по хора без глави също не си падам
щом си е разпъване, пък макар и интелигентно, не си е работа, но явно някои марки го правят сравнително добре
Абсолютно съм съгласен с теб колега за Сони,при Панасоник разчитат на лупа1 за да не прегарят от черни ивици, при Филипс-ауто-то е доста дразнещо-на всеки кадър с черни ивици подскача и разпъва,при Самсунг с Wide Zoom е горе-долу като при SONY на режим Smart.Изброените телевизори гледам редовно в къщи и при приятели. Та гласувам за SONYПървоначално публикувано от lada2107