Ще си купувам телевизор 32 инча и да ме посъветвате. Ще се гледа от макс 2 метра, ще се ползва за телевизия и като монитор на компютър за игри и интернет.
Ще си купувам телевизор 32 инча и да ме посъветвате. Ще се гледа от макс 2 метра, ще се ползва за телевизия и като монитор на компютър за игри и интернет.
Има Тема от 200 и кусур страници специално за това , но нали е по-лесно да се пусне нова ,а не да се чете
Пусни си питането тук: http://forum.setcom.bg/index.php/top...26592.html#new
за да има кой да ти отговори
Хубаво де, ама в тема с 200 страници как се търси според вас...
Честно казано, аз също бих пуснал отделна тема, като очаквам ако не смислени отговори... поне да няма ехидни.
Иначе по темата - какво толкова го мислиш - отиди в Техномаркет, виж моделите на промоция, има немалко под 1000лв и си избери такъв, на който картината и дизайна да ти допада.
Като марка... защо не Самсунг, май е недолюбвана във форума, но никога не съм разбирал защо...
Ами практиката е показала, че до сега рядко в такава тема "еднодръвка" се получават смислени отговори.Първоначално публикувано от КрИс
Разбиращите четат и отговарят в големите теми. Когато няма допълнителни отговори, аз направо ги сливам и обикновено човека намира отговор на проблема си.
Ок де, ти я следиш
Кажи с две думи - какво да си купи човека
Е, не искам да плагиатствам, казали са го преди мен.Първоначално публикувано от КрИс
Първоначално публикувано от -CTPAX-
Въх....
Покрай темата погледнах сега новата брошура на Техномаркет....
НЕО с 2 отделни тунера 32" /някаква измислена разделителна наистина - 1280х768/ на цена 599лв!!!!
Така че.. какво да го мисли толкова човек.
Хвърли едно око на LG моделите 32LG2000 и 32LG3000
мисля че са добро решение за парите си.