Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 139 от 443 ПърваПърва ... 89129137138139140141149189 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,071 до 2,085 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Днес си купих SAMSUNG LE-37B650 и довечера ще го инсталирам. Не можах да разбера как да използвам DLNA wireless за да гледам съдържание от моето РС. Момчетата от ТМ ми обясняваха нещо, но съм общ взето профан и не разбрах. Купих едно устройство , което се дключва към телевизора за да получава сигнала, но не можах да разбера какво устройства трябва да имам на РС-то за да го излъчи.
    Някой може ли да ми каже какво трябва да сложа на РС-то за да излъчва сигнала по DLNA стандарта към телевизора?
    Благодаря предварително!

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от hienata76
    Tова е ,спрях се на този [size=10pt]PANASONIC TX-P42G10E [/size]остава да събера компетентни мнения.Нещо за тези 600HZ,и най вече за черното,рязката картина,да не се набутам ей ? Че това са ми последните пари ,а ми се иска нещо качествено.От Габрово съм и тук наблизо го няма , не мога да го видя който си е купил да казва +,-
    http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09052292
    http://www.hdtvtest.co.uk/news/panas...0090415146.htm
    http://www.avforums.com/reviews/Pana...10-Review.html
    http://www.avforums.com/forums/avfor...plasma-tv.html

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ivan_ivan_ivan
    Здравейте.
    Аз си купих Philips 32PFL9604 преди няколко дни.
    Абе, всеки който иска да купува трябва да иде в магазина и да поседи пред ТВ-то, което е избрал.
    Аз така направих - 3 дни поред в магазина и всеки ден гледах и човърках по един от фаворитите си.
    Накрая лесно взех решение - филипса ми допадна най-много и ... те така

Пожелавам успех на всеки кандидат за нов ТВ.
    Със здраве.
    Честото и дълго да му се радваш
    Пиши какви са ти впечатленията при гледане на филми през DLNA и NET.TV

5. Тук е от
    Mar 2009

Хайде и аз се сдобих с един Samsung LE-40A856 (от промоцията на ТМ). Да ми е честит и без аварийно. Още не съм го разпечатал а вече ви пиша
    Хаиде весели празници и ако има нещо, което искате да знаете за този телевизор, питайте но чак след празниците ........

6. Тук е от
    Apr 2009

хайде да ти е честит и със здраве да си го гледащ.
    При мен има странни по светли петна на три четири места. Забелязва се при липса на сигнал или при превключване на каналите.
    Нормално ли е това при 40A856 или да правя рекламация.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Лъчезар
    хайде да ти е честит и със здраве да си го гледащ.
    При мен има странни по светли петна на три четири места. Забелязва се при липса на сигнал или при превключване на каналите.
    Нормално ли е това при 40A856 или да правя рекламация.
    Пусни го в тъмна стая-без сигнал.И виж дали има наистина по-светли петна на тъмния фон.Ако има-това е неравномерна подсветка-върни го-поискай да ти го сменят-действай бързо не чакай.
    Ако няма -всичко е наред.Стискам ти палци.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от hienata76
    Tова е ,спрях се на този [size=10pt]PANASONIC TX-P42G10E [/size]остава да събера компетентни мнения.Нещо за тези 600HZ,и най вече за черното,рязката картина,да не се набутам ей ? Че това са ми последните пари ,а ми се иска нещо качествено.От Габрово съм и тук наблизо го няма , не мога да го видя който си е купил да казва +,-
    http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09052292
    Взимай го спокойно телевизора си заслужава,а и вече на 2199лв.Въпросните 600Hz основното им приложение е да поддържат пълната резолюция при движение.

10. Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Не го взимай-LG 37LG3000 модел 2008г- миналогодишната 3-та серия имат софтуерни проблеми!!
    по-добре това LG 32LG6000 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040323
    или
    LG 32LH3000модел 2009г http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052012
    благодаря за пояснението!
    но аз държа да е 37инча ...
    препоръчайте ми 37инча TV LCD до 1000лв моля ?

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2001

Има ли смисъл от СI модул примерно за Samsung B650 за да се гледат некодираните цифрови канали на кейбълтел?

12. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от Ivan
    Има ли смисъл от СI модул примерно за Samsung B650 за да се гледат некодираните цифрови канали на кейбълтел?
    Ако ще е за да гледаш некодирани канали- няма смисъл! Аз гледах известно време без модул, но ми "спряха кранчето" и се наложи да си го взема. Виж ако искаш да гледаш канали като HBO и Cinemax тогава ти трябва, както и абонамент за цифрова и за съответния кодиран пакет.

13. Тук е от
    Apr 2009

Пусни го в тъмна стая-без сигнал.И виж дали има наистина по-светли петна на тъмния фон.Ако има-това е неравномерна подсветка-върни го-поискай да ти го сменят-действай бързо не чакай.
    Ако няма -всичко е наред.Стискам ти палци.
    Да в тъмна стая се забелязват, но не е фрапиращо и незнам дали ще успея да ги убедя, а когато е светло е почти незабележимо. Вече е 6-ти ден.

14.  

15. Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Лъчезар
    Да в тъмна стая се забелязват, но не е фрапиращо и незнам дали ще успея да ги убедя, а когато е светло е почти незабележимо. Вече е 6-ти ден.
    И при мене се вижда но много малко. Трябва да няма картина за около 3-4 секунди та да вземеш да го забелязваш. Но май няма смисъл да го връщам. Само ще си хабя нервите и времето. Когато няма сигнал (3-4секунди) е леко дразнещо но не е причина да го връщам. Предполагам, че при всички го има, при някои по-малко при други повече. Не съм забелязал при някои тъмни сцени когато се гледа някякъв сигнал да се проявява. Говоря главно за HD филми през HDMI към PC. А аз главно за това го взех.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от vankostrong
    благодаря за пояснението!
    но аз държа да е 37инча ...
    препоръчайте ми 37инча TV LCD до 1000лв моля ?
    Компромисен избор
    TOSHIBA 37AV501P 999.00 лв
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051441
    виж го на място в магазина-тествай-за да не се разочароваш като се прибереш у дома

17. Тук е от
    Apr 2009

Ходих до ТМ да проверя как са останалите и да решавам, какво ще правя. Единия консултант ме уверяваш, че и там наличния го забелязал, като го гаси да се виждат подобни петна. Понеже беше доста светло, нямаха дистанционно, а и настроени програми нищо не забелязах. Повярвах му, тъй като оисанието на петното, което е видял, явно е същото, както и при мен. Другия консултант, който също видях по-късно ме увери, че и неговия самсунг бил с подобни участъци, но в краищата, и на него повярвах, тъй като ми е стар познат и няма полза да ме лъжи. В крайна сметка реших да не се занимавам да го връщам явно са си така.
    Почти съм сигурен, че ако засиля подсветка, най-вероятно тези участъци ще се забележат на по тъмен фон и в тъмна стая, но това по нататък.
    Имам още два самсунга 32" и 26", малко по стари модели, при които също има светли места, но са по-равномерни и само по краищата, затова не са ми правили впечатление. Явно се втелявам, но все пак за телевизор около 3000лв. очаквах по-вече и според мен примерно едно LG 42LG6100 за 1700лв е много по-добре.
    На цена обаче около 1500лв, на която ми излезе, положението е коренно различно и единствено мога да кажа, че съм много доволен

18. Тук е от
    Apr 2009

Компромисен избор
    TOSHIBA 37AV501P 999.00 лв
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051441
    виж го на място в магазина-тествай-за да не се разочароваш като се прибереш у дома
    благодаря
    А как да го тествам ??? нещо някакви настройки ли да ръчкам или какво ? сигурно ви ставам смешен ама пълен лаик съм на тема ЛСД телевизори и се доверявам на вашите съвети и препоръки напълно !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе