kalva4 ,абе продай билета за концерта на Мадона и си готов с бюджета !
kalva4 ,абе продай билета за концерта на Мадона и си готов с бюджета !
как мога да разбера, дали ще има още бройки от Панасоник Х10 скоро?
няма начин да не получат те имат интерес да продават особенно сега в кризатаПървоначално публикувано от BenSherman
дано само новата партида е на същата цена /курса на долара/
попитай управителя в магазина или пиши имейл
В магазина едва ли ще ти кажат,те се виждат в системата едва когато минат митница.По добре им пиши.Така може да ти отговорят дали въобще са поръчани и кога се очакват,най-рано.Първоначално публикувано от BenSherman
Май никак не е лесно вече човек да си вземе нов телевизор
Philips-a 9604 нещо ми жълтеят цветовете затова дилемата остава между почти некоментираните тука Sony40W5500 и SamsungB650. Самсунга освен по добрия плейър има ли други предимства. За мен е важно да се справя добре с SD сигнал от цифрова кабелна и да има възможно по-голям ъгъл на виждане.
Казвайте, кой от двата е за предпочитане, че утре вече мисля да скачам на някой . За 2-3 седмици докато се чудя цените паднаха с 150-200 лв.
Не че харесвам Филипс, но не мислиш ли, че може да не си видял максимума от този модел. Всъщност качеството на цветовете му е сериозно преимущество и то без почти никакви усилия.Първоначално публикувано от plamenbg
Ето какво твърдят хората:
Colour is also absolutely excellent: accuracy is at the level of the Pioneer KURO Plasma displays and exceeds the THX certified Panasonic Plasmas.
Приложили са и конкретни графики със замервания, съпоставени с промишлените стандарти за HDTV.
http://www.avforums.com/reviews/Phil...TV-Review.html
Аз съм със Samsung LE40B651 от няколко месеца и съм много доволен от него.С настройките които Hristoslav беше постал картината заспа(http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40B650/Settings.htm).Нямам никакви проблеми с вградения плеър.Чете всичко освен DTS,но за това си има програма.Нямам и проблеми с гледането на филми през рутера в другата стая.За парите си е екстра телевизора.За Sony40W5500 не мога да кажа нищо.Отивай в магазина виж ги двата и който ти хареса го хващай за ушите,колкото повече му мислиш повече се умотваш
А как точно става гледането на филми от PC през лан мрежата. Ако имаш wireless router, а тв-то има лан порт трябва да пускаш кабел до телевизора ли? Кое е за предпочитане и има ли разлика всъщност да си вържеш PC->TV през HDMI или с лан връзката (като качество на сигнала)?
Също така и гледането от usb flash. Ако е филм с високо качество и съответно голям размер, смогва ли да прочете информацията от паметта? на панасоник например G10 няма usb port, а само за SD карта, което според мен не е много одачно и скороста на четене при SD е доста по-ниска от колкото при usb
Върви ли HD през wi-fi, не насича ли?Първоначално публикувано от Ivan444o
При всеки модел е различно. Досега най-добър плеър имат моделите на Samsung и LG. Филипс са без субтитри, а Сони са с много орязани формати. Панасоник нямат почти никакви медия възможности.Първоначално публикувано от kirilmanika
Колеги препоръчайте някакъв модел 26" LCD телевизор. Там където ще го слагам просто няма място за 32", а за 26" почти няма нищо писано.
Ако взема на 1,100 часа мострата на Х10, за какво да гледам, освен за по-тъмни петна на бяла картина при тъмно осветление?
Първо за да огледаш добре плазмата за неравномерни прогаряния на бял екран ти е нужно тъмно помещение-съмнявам се дали ще ти позволят да го занесете в склада да го пуснете и да изгасите лампитеПървоначално публикувано от BenSherman
Второ трябва да си носиш SD карта със записана бяла заливка на нея
Бяла заливка http://s41.radikal.ru/i094/0901/3c/46e147772abb.jpg
или лаптоп
Как да проверим за прогаряне на екрана ?-плазми
Прогарянето на екрана-е най забележимо на плазмените екрани когато се показват чисто бели картини. Прогорелите зони са малко по-тъмни от съседните им зони.
1. Почистете екрана със суха чиста кърпа.
2. Кликнете на долният линк за да отворите бял прозорец.
http://www.jscreenfix.com/white.html
3. Натиснете F11 за да активирате full screen mode или разтегнете прозореца бавно до краищата на екрана.
4. Oгледайте екрана внимателно къде тъмните петна са видими.
Огледай добре гланцовия екран отпред-дали няма драскотини по него.Пробвай на място HDMI портовете дали са наред-пусни през тях сигнал от DVD или от лаптопа /скоро един познат си взе мостра и като се прибрал се оказало че единият HDMI порт не работи/
Мерси за инфото, пуст късмет !
А за друг модел не сили се замислял ? Погледни и LCD-тата. На твое място ще изчакам , увелича бюджета и ще си взема нещо по-доброПървоначално публикувано от BenSherman