Моля за избор на 37 инчов LCD
Спрял съм се на TX-L37U10E но не намерих нищо конкретно за него.Предложете друг модел и марка /без Самсунг/ до тези пари.Благодаря.
Моля за избор на 37 инчов LCD
Спрял съм се на TX-L37U10E но не намерих нищо конкретно за него.Предложете друг модел и марка /без Самсунг/ до тези пари.Благодаря.
Привет!
Samsung 40B620
LG 42LH4000
Sony 40V5500
Доколкото разбрах до тук тези са най-добри до 1500лв/естествено до изчакване на промоция/
Моля посъветваите ме! Гледах ги и на живо /не един до друг/ и не откривам разлика.
Ти май нещо не си ме разбрал ... написах че единственият недостатък на Самсунга е 200те херца които ги има при LG ... за сметка на по слабото черно.Относно матриците си прав но трябва да попаднеш на добра , защото Самсунг слагат в един и същ модел ралични матрици.Преди няколко месеца си купих Samsung LE32A557 от ДОМО.След няколко дена един мой приятел си купи същият модел но от Техномаркет.Оказа се че са с различни матрици - моят с - AUO а другият модел - S-PVA.Но хайде да не задълбаваме толкова.JueLz поиска съвет и аз си казах моето мнение.Първоначално публикувано от maxrev
В брошурата им става въпрос за много модели. Направи ми впечатление Самсунг 32В530 за 850 лв. Сякаш е на сметка. http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051445Първоначално публикувано от neniata
Сонито е 50хц. от другите два Самсунга е за предпочитане . Ето и още една възможност за този бюджет http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09057078Първоначално публикувано от cocomaz
maxrev
ти тях не ги мисли
LG ги глобиха за монополно положение за същите тези матрици
Аз никога не бих си взел Samsung но това си е мое решение не го налагам на другите
Здравейте! Въпрос към компетентните тук:
Възнамерявам да си купя 42-инчов телевизор, ще се връзва към Булсатком, ще се гледат мачове основно... Та ЛСД или Плазма? Кои модели? Бюджет в диапазона 1500-2000 лв....
Panasonic TX-P42G10 (плазма е)Първоначално публикувано от mrdimov
В тоя диапазон попадат 90% от всички полулярни модели. Вариантите са много.Първоначално публикувано от mrdimov
Бих отличил тези:
Sony 40W5500
Toshiba 42ZV635
Samsung 40B650/651/652...
LG 42LH5000
Philips 42 8404
Panasonic 42G10 - плазма.
Избора зависи от това дали искаш вграден плеър със субтитри, дали ти пречи отражателния екран и дизайна.
Плеър не ми трябва, отражателният екран не ми е проблем, но все пак, ЛСД или Плазма за моите условия?
Аз ползвам моята плазма (42U10) за същите неща които ти си определил. На Булсатком съм и съм доволен от картината. Моята плазма е по-нисък клас от G10 - съответно и струва по-малко. Лично мое мнение е,че за "нашенски" условия плазмата е по-добър вариант.Първоначално публикувано от mrdimov
Всички тези модели ще ти свършат добра работа за твоите условия. Разликите са в детайлите.Първоначално публикувано от mrdimov
Разбрах. В такъв случай някакво мнение кой от изброените дава най-малко дефекти, или се разваля най-рядко? Ако има такава статистика де...
Всичко е на късмет! Както с колата и с .... жената!!!Първоначално публикувано от mrdimov
Привет mrdimov :-)Първоначално публикувано от mrdimov
Ако искаш да купиш телевизор, който да ти дава дълго време една и съща картина, то това трябва да е (към настоящия момент) LCD модел. Плазмата има по-добро черно, контраст и разрешение при бързодвижещи се обекти от всичките посочени ти течнокристални модели, но с времето фосфорът й "старее", картината се променя и освен ако нямаш намерение да я продадеш до 4-5 години в замяна на по-нов модел, то няма смисъл да се заглеждаш по нея. Другото решение, което, предполагам, няма да вземеш, е да си закупиш калибрираща апаратура, да се научиш как се извършва калибрирането и да си калибрираш плазмения дисплей периодично (през около 1.5 - 2 години).
От посочените LCD модели, W5500, B65* и 8404 заслужават личното ти внимание на място, в магазина, като крайният избор винаги е твой.