Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
   Цитат:

Първоначално публикувано от bimbata  
 Здравейте,

и аз се реших да отделя малко пари за телевизор.
Бихте ли ми помогнали с избора на LCD 37 инча, до 1400 лв + 100лв. Ще го ползвам предимно за гледане на филми.
Харесах си 37PFL5604H на Пфилипс , главно заради УСБ-то (но в последствие разбрах ,че съм без субтитри) , да разбирам ли ,че чрез УСБ-то може да се плейва дори 1080p и стандартните двдрип?
Предложиха ми и това LG 37LH5000 , с идеята Пак за УСБ-то... , но 1600 лв. ми се виждат множко.

Бихте ли ми препоръчали телевизор за маниак на тема филми , особенно фантастика. Предполагам има доста фенове на този жанр които ще ме разберат :god ?

Самсунг 37В650 или 37В651 от цената на сайта която е извади 10% ако върнеш стар телевизор 

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051620 чете много повече формати с по добра матрица е има по дълбоко черно и по бърз процесор а и няма проблеми със субтитрите. Успех! 
  здравейте,

моля за препоръка за телевизор около 1200-1300 лева , ще се гледа в хола на кабелна .
   Цитат:

Първоначално публикувано от madmaxx  
 Сори,мързи ме да се побеснявам напоследък,а от поста ти нищо не разбрах,явно ми идва доста философски.
 :Drinks:

OK. :) :Drinks:
   Цитат:

Първоначално публикувано от prince  

ОК, съгласен.
Иначе - то хубаво за избора на 40", но мисля, че 40 ще ми запълни тотално мястото и ще стои прекалено голямо на фона на останалото обзавеждане. Та за това 37".

Колкото до двата модела - нямам идея и аз защо тях. Консултантът там каза, че матрицата на самсунг-а била като на сони, предавала страхотно наситени цветове, докато пък Тошиба било най-доброто по отношение на цена/качество.

За това се обърнах и тук, някой да каже изобщо има ли някаква реална стойност зад тези препоръки или са просто "дрън-дрън" както обикновено по тези магазини.
   Цитат:

Първоначално публикувано от thunderl  
 ОК, съгласен.
Иначе - то хубаво за избора на 40", но мисля, че 40 ще ми запълни тотално мястото и ще стои прекалено голямо на фона на останалото обзавеждане. Та за това 37".

Колкото до двата модела - нямам идея и аз защо тях. Консултантът там каза, че матрицата на самсунг-а била като на сони, предавала страхотно наситени цветове, докато пък Тошиба било най-доброто по отношение на цена/качество.

За това се обърнах и тук, някой да каже изобщо има ли някаква реална стойност зад тези препоръки или са просто "дрън-дрън" както обикновено по тези магазини.

Явно от Т.М натискат консултантите да чистят старите модели,особено Toshibata!
   Цитат:

Само не взимай тези "препоръчани" модели - Toshiba (37C3000P) и Samsung(LE-37A456).
За 1000-1100 лева трудно ще намериш прилични 37 инча модели.
Разгледай тези:
 http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09055195
 http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09052013

:bravo Kъм всички колеги:
- Ако днес трябва да си купите 40'-42' LCD TV до 2000 лв. (максимум) кой от всички ще изберете?
  Да ви попитам и аз за мнение. За гледане на цифрова телевизия и ползване като монитор за компа съм се спрял на следните модели 32":

SONY KDL-32W5500K - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051977
PHILIPS 32PFL8404H - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054117
SAMSUNG LE-32B650 - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051618

Гледал съм на живо сонито и филипса, един до друг, и определено филипса като картина ми по-хареса. Не ми препоръчвайте 37", защото избора ще бъде задължително 32". Може и някой друг модел 32" да ми препоръчате за долу-горе същите пари - 1300-1600.

Благодаря на отзовалите се!
  някой има ли представа дали Самсунг В620 (след като е "направен" да плейва от флашка), може да плейва от външен харддиск?
   Цитат:

Първоначално публикувано от soon  
- Ако днес трябва да си купите 40'-42' LCD TV до 2000 лв. (максимум) кой от всички ще изберете?

1.SAMSUNG LE-40B65*(SQ01,SQ02,SQ04)
2.SONY KDL-40W5500K
3.TOSHIBA 42XV635DG
4.SAMSUNG LE-40B620
5.LG 42LH4000

Цитат:

Първоначално публикувано от kirtak  

Щом ти е харесал защо продължаваш да търсиш. Това е най-важното - на теб да ти допадне.
Според мен Сони-то е по-добрия вариант, но все пак ти ще си го ползваш.
   Цитат:

Първоначално публикувано от lazarus18  
 Щом ти е харесал защо продължаваш да търсиш. Това е най-важното - на теб да ти допадне.
Според мен Сони-то е по-добрия вариант, но все пак ти ще си го ползваш.

А за SAMSUNG-а какво ще кажеш?
   Цитат:

Първоначално публикувано от lazarus18  

Благодаря ти за съвета, ясно каква е работата с ТМ, иначе втори човек тук ми препоръчва въпросният панасоник, но без кой знае каква обосновка - в темата за панасоник прочетох, че това U била някаква "евтина серия за страни от третия свят". Вярно ли е или са си читави и няма от какво да се притеснявам? За LG - досега никой не ми е препоръчвал, но ако е изпитан модел, нямам резерви към марката.

Всъщност какъв е моят вариант в такъв случай - да извадя повече кинти или да гледам 40" защото има повече неща в "моя" ценови клас, или пък за плазми да гледам?

П.П. Самсунг и за 1300 лв някъде ми влиза в бюджета с 10%-овата отстъпка за върнат стар телевизор (какъвто и без това имам)...
   Цитат:

Първоначално публикувано от soon  

Определено  http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052292
/Късно видях-питаш за LCD/
   Цитат:

Първоначално публикувано от kirtak  
 А за SAMSUNG-а какво ще кажеш?

Самсунга също е много добър. Той си има вграден плеър за филми, но пък е с лъскав панел.

Цитат:

Благодаря ти за съвета, ясно каква е работата с ТМ, иначе втори човек тук ми препоръчва въпросният панасоник, но без кой знае каква обосновка - в темата за панасоник прочетох, че това U била някаква "евтина серия за страни от третия свят". Вярно ли е или са си читави и няма от какво да се притеснявам? За LG - досега никой не ми е препоръчвал, но ако е изпитан модел, нямам резерви към марката.

Всъщност какъв е моят вариант в такъв случай - да извадя повече кинти или да гледам 40" защото има повече неща в "моя" ценови клас, или пък за плазми да гледам?

П.П. Самсунг и за 1300 лв някъде ми влиза в бюджета с 10%-овата отстъпка за върнат стар телевизор (какъвто и без това имам)...

И двата модела, които съм типрепоръчал са в ниския клас. И няма как да е по-различно при този бюджет.
Ако не си предубеден към плазмите спокойно може да си вземеш една 42 инча със по-добра картина от посочените 37 инча LCD-та:
 http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09055053