Мисля да си взимам точно LF2510, но 42инча. Защо казвате, че не подхожда за монитор? Не разбрах линка, т.к. не разбирам руски :help
Както повечето питащи хора тук и аз съм пред покупка на LCD. Въпреки че ще го гледам от около 2,6 метра съм решил да взема 42-ка(текевизор не се купува всеки ден). Ще го позлвам за всичко възможно което може да се ползва:) SD, HD. филми през ХДМИ и т.н
Последните дни доста разглеждах форума и изчетох тонове информация. Това плюс няколко посещения на големите магазини за наблюдаване на място ме доведе до модела:
LG 42LF2510 на цена 1299лв. за който тук пишете: LF2510 това е LH3000 в корпус от LG3000
Имам няколко въпроса:
1. В технополис пише, че има DVB-C тунер, но както виждате в ТМ пише, че има само DVB-T, както и по повечето сайтове, включително и в официалния сайт на LG. Къде е истината?
2. Може ли на този модел да се активира USB DivX HD и MKV Playback ?
3.Има ли в този ценови клас нещо по добро 42 инча(без значение от марка)? Защото оставвам с впечатлението че този модел си е направо находка за цената си :)
Благодаря много за отговорите ви предварително!
P.S. Сега дори се замислих дали направо да не си взема 42LH3000? Има ли изобщо някаква разлика, освен че LH3000 e пренебрежимо по евтин?
И още един въпрос номер 4 :
4.При положение, че може ли по някакъв начин софтуерно да се активира 100hz или съм прекалено голям фантазьор? :))