Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 393 от 443 ПърваПърва ... 343383391392393394395403 ... ПоследноПоследно
Резултати от 5,881 до 5,895 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Vanena , аз също бих предложил плазмата. В даденият случай , при Samsung 40B652 панела е гланцов и основното предимство на LCD технологията, липсата на отражателност ,не важи. За разликата в цената спокойно може да се вземе един отделен Медия плеър на много по-високо ниво с повече възможности от вградения в телевизора.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Какви цени само....... де да бяха и нашите такива
    Те и в Англия цените не са толкова аристократични в сравнение с Т....маркета при курс 1 паунд=2,16 лв.,например на Sony 40w5500 и 46w5500 : http://www.richersounds.com//product...2/SONY/price/2
    или пък на LG 47LH3000 и LG 42SL9000 : http://www.richersounds.com//product...CD2/LG/price/4
    абе както казват англичаните Merry ви Christmas !

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Само не питай в магазина за LSD, че може да те арестуват /все пак е наркотик/.
    Иначе в конкретния случай предимството е на плазмата. Дава ти 2 инча повече и е по-евтин. Като картина са на едни ниво. При Самсунга имаш като плюс вграден медия плеър.
    ами ако се абстрахираме от цената и 2-та инча, Самсунга за предпочитане ли е? Защото и аз много се колебая между тези двата. Малко ме смущава липсата на DVB-C тунер при панасоника...(макар че четох, че не е сигурно, че няма, ама някъде камват - има, другаде -няма, обърках се...)

5. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Georgo
    ами ако се абстрахираме от цената и 2-та инча, Самсунга за предпочитане ли е? Защото и аз много се колебая между тези двата. Малко ме смущава липсата на DVB-C тунер при панасоника...(макар че четох, че не е сигурно, че няма, ама някъде камват - има, другаде -няма, обърках се...)
    Panasonic 42G10E разполага 100% с DVB-C тунер , това е пропуск в информацията на Техномаркет.

6. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от harvi5
    Те и в Англия цените не са толкова аристократични в сравнение с Т....маркета при курс 1 паунд=2,16 лв.,например на Sony 40w5500 и 46w5500 : http://www.richersounds.com//product...2/SONY/price/2
    или пък на LG 47LH3000 и LG 42SL9000 : http://www.richersounds.com//product...CD2/LG/price/4
    абе както казват англичаните Merry ви Christmas !
    нормално е да са така цените кой ни е виновен че заплатите в България са ниски

7. Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от JCG
    Здравейте, много хубав форум! Чета, чета и накрая в главата ми стана каша - технологии, екстри...А проблема ми е, че успях да договоря със жената сумата от 1700 лв., та въпросът е какво бихте препоръчали, като задачата е да е колкото може по-голям />42 инча/, ще се гледа от около 3-4 метра, предимно телевизия и ДВД. Мисля за малкия да купя и някоя конзола...Всъщност има ли проблем да се свързва конзола на плазма. Благодаря ви предварително! П.С. Имам мрежов плеър, така че такива екстри може и да пропусна....
    Нямаш никакъв проблем. Преди година и половина бях на същия хал като тебе и публикувах тук дебютния си въпрос. Не разбирах нищо от технологията, бях, а и досега съм най-обикновен потребител, който гледа филми и мачове на закупения тогава 42 инчова плазма Панасоник. И съм абсолютно убеден, че по-добре изхарчени пари никога не съм постигал. Единственото ми съжаление е, че не взех 46 или 50 инча - парите за такъв също щяха да са оправдано похарчени. Няма да се впускам в изброяването на технически параметри, просто искам да получиш един добър съвет, какъвто желаех аз м.г. А той е - не се замисляй, вземи си плазма Панасоник, не ти трябва full-HD - той е за маниаци, които се взират от 20 см да търсят разлика и просто да констатират, че телевизорът им е фул, без практически да ползват тази опция, защото рядко ще попадаш на нещо с такава резолюция, а и да попаднеш, окото ти няма да забележи! Дори и някой не толкова нов модел ще ти свърши чудесна работа. Второ - колкото по-голям, толкова по-добре, запомни го! С един скарт-кабел си вързваш плейъра и нямаш грижи. Е, все пак задължително гледай да е минимум 100 херца!
    Но, така като гледам, бюджета ти е достатъчен за 50 инча, а дори и за 46 инчов фул ейч ди. На добър час!
    Разбира се, ако ти звуча несериозно, проучи колкото можеш повече. Този форум е чудесен!

8.  

9. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

М да, на същия хал бях до скоро. Горното мнение е наистина добре написано. Доста четох, но като отидох да гледам и хоп всичко ми се изясни. Взех плазмата. Това си е мое виждане и мнение, но LCD-то не струва!!!

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от peterstamov
    но LCD-то не струва!!!
    Хмммм
    Плазмата няма бъдеще! А бъдещето е на Ultra High-Definition стандарта. LCD -тата теоретично могат да имат 2-пъти по голяма резолюция от този стандарт при размер 42", докато плазмите за да го постигнат трябва да са с размер110"/за цената да не говорим/. Освен това LCD-тата еволюираха доста напред през последните 3 години-контраста и размера им нараснаха 3 пъти,оправиха доста от проблемите с подсветката. Единственият непреодолим недостатък е зрителният им ъгъл.Да изчакаме 3-4 години и да те видя тогава какво ще говориш. Тогава сигурно ще има нов претендент за титлата-OLED телевизорите
    http://www.all-oled-tv-reviews.com/
    http://www.oledbuyingguide.com/oled-...vs-lcd-tv.html

LG has decided to wait until 2012 to produce a 32″ OLED TV.

Despite the current state of the economy, Panasonic has confirmed that it will release an OLED TV within 2 years.
    According to smarthouse.com.au Panasonic figures that they can do a better job than Sony and produce a Panasonic OLED TV with a 37″ screen and a lifespan of up to 50,000 hours.

http://www.smarthouse.com.au/TVs_And...ustry/Q4Q5W9N5

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Да, ама човека ще избира днес, а не след 3-4 години когато я камилата, я камиларя.
    Дай да го докараме до 1080р резолюции пък тогава да мислим за QuadHD и тн.
    Честно казано за нормално домашно ползване, HD Ready дисплеи, 720р сигнал и размери до 42 инча е нещо, което ще задоволи 99% от потребителите в целия свят за десетилетия напред. Ама пусти му маркетинг и промиване на мозъци...

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Да, ама човека ще избира днес, а не след 3-4 години когато я камилата, я камиларя.
    Дай да го докараме до 1080р резолюции пък тогава да мислим за QuadHD и тн.
    Честно казано за нормално домашно ползване, HD Ready дисплеи, 720р сигнал и размери до 42 инча е нещо, което ще задоволи 99% от потребителите в целия свят за десетилетия напред. Ама пусти му маркетинг и промиване на мозъци...
    Хванах се за думите му че LCD-тата били гадни
    В Япония от 1,5 години излъчват Ultra High-Definition /компанията NEC/
    Това че нашите политици и чиновници са консервативни не са в час и подценяват народа си е едно на ум.
    Отделно е въпроса ,че производителите не напират да ги произвеждат масово.

13. Member
    Тук е от
    Jul 2009

hristoslav2

произвеждат всичко което носи печалба

сега ще е LED след 2год OLED.......... и народа получава техника със страхотна надценка

14.  

15. Тук е от
    Mar 2007

Момчета кажете кой е най-евтиния 100херца lcd tv 32 инча?
    Аз намерих този , но дали има по-добър и по евтин http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09035993
    ???/

16. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от уди а.
    ......Единственото ми съжаление е, че не взех 46 или 50 инча - парите за такъв също щяха да са оправдано похарчени...... вземи си плазма Панасоник, не ти трябва full-HD - той е за маниаци, които се взират от 20 см да търсят разлика и просто да констатират, че телевизорът им е фул, без практически да ползват тази опция, защото рядко ще попадаш на нещо с такава резолюция, а и да попаднеш, окото ти няма да забележи!...... Второ - колкото по-голям, толкова по-добре, запомни го! С един скарт-кабел си вързваш плейъра и нямаш грижи. Е, все пак задължително гледай да е минимум 100 херца!
    Но, така като гледам, бюджета ти е достатъчен за 50 инча, а дори и за 46 инчов фул ейч ди. На добър час!
    Разбира се, ако ти звуча несериозно, проучи колкото можеш повече. Този форум е чудесен!
    уди а, извинявай, ама не си съвсем прав - да, до 42 инча е така, но нагоре трябва да е Full HD - нищо, че все още преобладава SD телевизията - ето вчера си купих три блу-рей филма по 25 лв и с 5.1 DTS HD Master Audio и резолюция 1080р, и ми се искаше да взема още три, ама...Удоволствието е именно такива записи да гледаш на 46-50 и нагоре инча, а тенденцията е всички по-нови филми да бъда издавани така (предполагам и концерти, но тези които имам са 1080i) !

17. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от qbadabaduuu
    нормално е да са така цените кой ни е виновен че заплатите в България са ниски
    Така е,у нас заплатите са ниски,но пък при тях на по-високи заплати за"компенсация"цените са по-ниски.Вярно е и друго,че на един 50-60 милионен пазар няма как да не са по-ниски,по-големите обороти позволяват от една страна по-ниски надценки и от друга по-големи отстъпки от производителя.Поради тези факти ето една еретична идея-форума да организира телешопинг-екскурзия било до Лондон,било до Германия-така човек хем ще види свят а и парите ще стигнат и за ТВ-та и за подаръци!

18. BBL
    BBL е офлайн

Тук е от
    Nov 2009

Здравейте ,
    Моля дайте съвет

1.Бюджет до 3500лв.
    2.Разстояние 4-4,5м -предпочитам от 46 и нагоре инча
    3.Ще се използва за цифрова телевизия ,DVD, BLU RAY, PC - филми и като монитор

Вечният въпрос plasma или lcd
    и каква марка

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе