Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 395 от 443 ПърваПърва ... 345385393394395396397405 ... ПоследноПоследно
Резултати от 5,911 до 5,925 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от root666
    Здравейте, ориентирал съм се към 42 инчов телевизор с бюджет до 1300 лева. Предпочитам ТФТ Philips, но за този бюджет и размер като качество на картината май на добре е модела PANASONIC TX-P42U10E http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055053 . Това което ме притеснява в него е, че няма ВГА вход, а изхода на лаптопа ми е ВГА. Как могат да се пускат full hd филми на този телевизор? Съществуват ли преходници от VGA към HDMI?
    Няма такива преходници. Поне не и в смисъла, в който питаш.
    Philips нямат модел, който да е в бюджета ти.
    Най-близко е това LG:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052010
    Търси си телевизор, който ще ти свърши работа с оборудването, което ще ползваш.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Хмм, ако изчакам коледните промоции и посъбера още малко пари, този Филипс заслужава ли си http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052401 , с каква матрица е ? Или да гледам Тошибата която тук препоръчвахте и струва точно толкова ?

4. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Хмм, ако изчакам коледните промоции и посъбера още малко пари, този Филипс заслужава ли си http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052401 , с каква матрица е ? Или да гледам Тошибата която тук препоръчвахте и струва точно толкова ?
    Най-добре не разчитай на коледни промоции!!!
    ТМ вдигат цените!
    ТХ-Р42U10Е до преди седмица беше 1299 лв. без да е бил на промоция.
    Най-вероятно очаквай да го намалят до предишната му цена.

За Филипса имам такъв, само че 32". Много съм доволен. Тошибата също много я хвалят. Най-добре сам да си прецениш на място.

5. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009

Здравейте всички,

Дойде и моят ред да заменя старото тръбно ТВ с нещо по-добро. И така - бюджет около 1500 лв. Диагонал - 32". Задължително плеър (тука не знам какви са рзликите, но колкото повече формата просвирва - толкова по-добре). Други екстри - на принципа: "колкото повече, толкова повече" . В общи линии това е.

6. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Toshiba 42XV635D-100hz -(1499лв.), LG42LH5000-200hz-(1559лв.промоция за върнат уред) В момента тези нямат кокуренция като цена -качество. Не случайно отбелязвам херцовете ,Филипс 5604 е 50хц. И трите модела ползват матрица на LG (S-IPS)

7. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Това сигурно ли е (за матрицата)? Аз гледах наживо 37 инчовия модел на Филипс у един приятел и въпреки че е 50 хцз не забелязах мазане при бързи движения, така че херците ми отпадат като приоритет.

8.  

9. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Това сигурно ли е (за матрицата)? Аз гледах наживо 37 инчовия модел на Филипс у един приятел и въпреки че е 50 хцз не забелязах мазане при бързи движения, така че херците ми отпадат като приоритет.
    100% сигурно, 42"матрици са на LG . Ако гледаш на 26" съвсем никаква разлика няма да забележиш , ама за 42" и на горе ,според мен, 100-те хц. са задължителни. Не само мазане ,а и насичане ,при директно сравнение се вижда очевадно.

PS. Прочети в темата за Филипс ,имаше няколко оплаквания от бъгове и проблеми точно при 5604

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

FearMe няма, тази седмица трябва да пусна кабелна и ще пиша как е, на стайна антена е отвратително, макар че е томсън и е DVB-T, картината е под всякаква критика, само Канал 1 горе долу става за гледане ама пак е по-гадна от аналоговия ми ТВ с кабеларка . Относно HD качество на филми, още не съм го пускал, тъй като нямам толкова голяма флашка или външен хард, иска ми се скоро да си взема, харесах един 1 ТБ за 149 лв (мисля, че е най-евтиния на пазара , ама скоро, скоро колко да е скоро, май ще е около НГ :/ покрай тоя ремонт само разходи.. :/

ПС: Уж с DVB-T трябва да се хваща кристална картина и с пирон, ама или няма такова нещо или при LG не стоят така нещата.

11. Member
    Тук е от
    Aug 2008

При положение , че ТВ-то няма VGA вход не може ли да се свърже с кабел VGA - RGB -все ми се струва , че съм виждал такива кабели.Панасоник май поддържа 720p или 1080i през RGB.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от iwoto
    При положение , че ТВ-то няма VGA вход не може ли да се свърже с кабел VGA - RGB -все ми се струва , че съм виждал такива кабели.Панасоник май поддържа 720p или 1080i през RGB.
    Може би имаш предвид VGA - Component кабел. Не съм убеден, че и това е възможно без някакъв активен конвертор на сигнала. Или пък трябва видео картата да може да подава подходящ сигнал. Не е ясно и какви резилюции ще се поддържат.
    По-добре да не се рискува.

13. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от harvi5
    Така е,у нас заплатите са ниски,но пък при тях на по-високи заплати за"компенсация"цените са по-ниски.Вярно е и друго,че на един 50-60 милионен пазар няма как да не са по-ниски,по-големите обороти позволяват от една страна по-ниски надценки и от друга по-големи отстъпки от производителя.Поради тези факти ето една еретична идея-форума да организира телешопинг-екскурзия било до Лондон,било до Германия-така човек хем ще види свят а и парите ще стигнат и за ТВ-та и за подаръци!
    А бе и аз съм си го мислил това, ама трябва нещо по-конкретно да се предложи. Предполагам ще се събере кворум

А що се отнася до марката Finlux - днес минах случайно през Зора и там ми пуснаха един 40", мисля че беше това Модел: 40FLHD882PU FULL HD + DVB. Според продавача матрицата била като тази на сонитата (W предполагам) и на мене доста ми заприлича на такава - ъглите например и бяха много добри и изгасена изглеждаше по сходен начин. (Тук adtomov да си каже мнението ако има инфо). На DivX (с ъпскейлинг) картината беше много добра. За съжалени нямах време да го разглеждам подробно и да го тестваме на SD сигнал. Наистина - няма 100 Hz и DVB-C, но пък е само 1099 лева...

14.  

15. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от pavele
    А бе и аз съм си го мислил това, ама трябва нещо по-конкретно да се предложи. Предполагам ще се събере кворум

А що се отнася до марката Finlux - днес минах случайно през Зора и там ми пуснаха един 40", мисля че беше това Модел: 40FLHD882PU FULL HD + DVB. Според продавача матрицата била като тази на сонитата (W предполагам) и на мене доста ми заприлича на такава - ъглите например и бяха много добри и изгасена изглеждаше по сходен начин. (Тук adtomov да си каже мнението ако има инфо). На DivX (с ъпскейлинг) картината беше много добра. За съжалени нямах време да го разглеждам подробно и да го тестваме на SD сигнал. Наистина - няма 100 Hz и DVB-C, но пък е само 1099 лева...
    Матрицата най-вероятно е на Самсунг .Казаха , че очакват и 42" ,дано има и кабелен тунер. Във Филандският сайт на марката има 42"-100хц.

16. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте!много готин форум!
    за два дена съм прочел всичките мнения за телевизори.Предстои да си купя телевизор и търся съвет,спрял съм се на 32 инчов тъй като растоянието неми позволява по голям телевизор,моля за съдействие да ми препоръчате най добрата 32 ка,цената няма значение,ще се ползва за всичко.предварително благодаря!

17. JCG
    JCG е офлайн

Тук е от
    Nov 2009

Здравейте и благодаря на всички за отговорите! Ох, наясно съм, че с такъв бюджет ще се налагат компромиси и единствено размера не подлежи на компромис - голям ще да е, досега все на качество съм настоявал, ама сега го искам голям.....Та значи горе-долу изрових няколко модела - значи два PANASONIC 46PY8P и TX-P50X10Y, LG 47LH3000 и SAMSUNG 50B430. LG-то е LCD, останалите плазми. Та дали някой би преоръчал от посочените, ако има впечатления, благодаря Ви...

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от JCG
    Здравейте и благодаря на всички за отговорите! Ох, наясно съм, че с такъв бюджет ще се налагат компромиси и единствено размера не подлежи на компромис - голям ще да е, досега все на качество съм настоявал, ама сега го искам голям.....Та значи горе-долу изрових няколко модела - значи два PANASONIC 46PY8P и TX-P50X10Y, LG 47LH3000 и SAMSUNG 50B430. LG-то е LCD, останалите плазми. Та дали някой би преоръчал от посочените, ако има впечатления, благодаря Ви...
    От тези само 50X10Y си заслужава, но е HD Ready и трябва да се гледа поне от 3-4 метра.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе