Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 402 от 443 ПърваПърва ... 352392400401402403404412 ... ПоследноПоследно
Резултати от 6,016 до 6,030 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

yoyo1 LG SL9000 има пред панела стъкло и отражението голямо ,виж LH9000 панела си е нормален а и е със задна LED подсветка http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09059655

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Привет на всички :-)
    Искам само да напомня, че матриците на LCD Panasonic серии TX-L32(37) "S", "X", "G", "U", "C" и "V" са тип IPS-Pro, което означава, че имат най-добър ъгъл на обзор от всички представени в родните магазини матрици (към настоящия момент). Това им качество ги прави доста атрактивни за потребители, които, по една или друга причина, се интересуват от модел, който трябва да може да се гледа под голям ъгъл.
    Тази информация е вярна и дори за по старите модели от 2008г.и 2007г.високите класове.Не случайно съм собственик на два такива модела -именно заради големият ъгъл на виждане и прецизната изработка.

4. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от granity
    Тази информация е вярна и дори за по старите модели от 2008г.и 2007г.високите класове.Не случайно съм собственик на два такива модела -именно заради големият ъгъл на виждане и прецизната изработка.
    Адресът ми е за моделите, които днешните потребители биха могли да си купят сега и в съвсем близко бъдеще, притежаващи по-съвременни опции.

yoyo1
    Мисля, че Sony KDL-40W5500 би ти свършил чудесна работа. Доколкото, погледнато от ергономична гледна точка, LED моделите все още не влизат в оптималната ивица цена/качество. Към настоящия момент.

P.S. Май забравих да добавя (специално за yoyo1) че това Сони притежава една от приятните матрици на Самсунг.... или... а?

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от yoyo1
    Не държа точно на LED но все пак гледах да е по-нова технология. По принцип Sharp и Samsung са ми любимци и затова исках SHARP LC-40LE700EV- 1170евро / но тези настройки.../. Samsung 40B750- 950евро . Sony 40W5500 съм го гледал и нещо не ме кефе / може би защото мразя марката/.LG 42SL8500 не съм го гледал, струва 1050евро. За G ELECTRONICS 42SL9000 бях чувал добри отзиви, но трябва да го видя- 1250евро. Всички са горе-долу една цена . Също ме интересува и тв. със сателитен тунер, че приемника ми е стар / с ITV съм/. Плазма не искам в никакъв случай.

По Toshiba честно не съм се заглеждал / те нямаха ли модел с сателитен тунер/? Трябва да ги разгледам.
    То нито един от тези модели, които гледаш няма DVB-S тунер.
    Освен плазмата, която ти явно не искаш.

6. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    То нито един от тези модели, които гледаш няма DVB-S тунер.
    Освен плазмата, която ти явно не искаш.
    Аз само ще кажа евала на LCD - маркетинговата машина, за да си продават сбърканата технология ви накараха на черното бяло да казвате. Психозата е масова...не плазма нееее...ще гръмнее...

7. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от LCD???
    Аз само ще кажа евала на LCD - маркетинговата машина, за да си продават сбърканата технология ви накараха на черното бяло да казвате. Психозата е масова...не плазма нееее...ще гръмнее...
    Специално за тебе пак ще повторя: на МЕНЕ плазмите ми мигат (АЗ го виждам) и са отражателни, което МЕНЕ ме дразни.
    Как по-точно ще ми опонираш ?

8.  

9. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Аз много харесвам плазмите! Любимият ми телевизор е 5090! Обаче мразя ограниченията- не искам да зуумвам, държа филма да е с оригиналния размер и да виждам всичко на екрана! Нямам стая за кино където да изпраскам една плазма, а ТВ се ползва от цялото семейство и постоянно е включен- много често играе ролята на фон, оставен на някоя програма, понякога с часове! Когато излизам от нас за по час два не го изключвам. През деня гледам на светло, а вечер на лампа, защото така иска жена ми- а нея не бих сменил за плазма, па макар и Kuro! И други такива дребни забележки. Така че, пич, гледай си плазмата, кефи се и ако може някак си не се опитвай да вменяваш на другите, че само твоята истина е правилната, или поне не го прави толкова грубо!

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

koloman, нямаш никакъв проблем да правиш което и да е от нещата, които си описал ако ползваш плазма. Единствения минус е отражателния дисплей, който не е минус на плазмата и много от съвременните LCD-та го имат също.

11. Тук е от
    Jan 2006

Здравейте,
    И аз както повечето колеги тук четох две седмици и стигнах до логичния избор да взема да попитам. Вече се оказва , че разбирам повече от консултантите в магазините , но не знам какво да избера.
    Бихте ли ми препоръчали най-добрите 5 телевизора 32" (в шкафа не влиза повече) С клизма може и 37".
    Парите не са фактор. НЕ търся бюджетно решение, а да си струва парите и като го гледам да не ме е яд.
    С две думи искам най-доброто!
    Гледах в ТМ Филипс 8404, Сони W5500, Самсунг 651. Филипса добър ъгъл на виждане, но не чете субтитри. Сони както обикновено нищо не чете и лош ъгъл на виждане, и грозен. Самсунга всичко чете, най-добро черно , но много лъскав. Както виждате обърках се накрая. LED-овете не ми направиха впечатление с друго освен цената и , че са красиви. Очаквам с нетърпение професионалното ви мнение, че наближава коледа и трябва нов телевизор.

12. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

vetbrothers, Направи клизма и гледай 37"! От прочетеното трябва да си разбрал ,че само Самсунг от В650 и нагоре и ЛГ от 5000 и нагоре четат почти всички субтитри ( има и някои по-ниски модели ,на които от сервизното меню може да се активират плеърите)Не си ограничавай избора заради плеъра. Един външен медия плеър струва 200лв. , а има много по-голями възможности.

Panasonic L32/37G10E
    Panasonic L32/37V10E
    Toshiba 37XV635D
    Philips 32 7404H
    LG 32/37LH5000

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от vetbrothers
    Здравейте,
    И аз както повечето колеги тук четох две седмици и стигнах до логичния избор да взема да попитам. Вече се оказва , че разбирам повече от консултантите в магазините , но не знам какво да избера.
    Бихте ли ми препоръчали най-добрите 5 телевизора 32" (в шкафа не влиза повече) С клизма може и 37".
    Парите не са фактор. НЕ търся бюджетно решение, а да си струва парите и като го гледам да не ме е яд.
    С две думи искам най-доброто!
    Гледах в ТМ Филипс 8404, Сони W5500, Самсунг 651. Филипса добър ъгъл на виждане, но не чете субтитри. Сони както обикновено нищо не чете и лош ъгъл на виждане, и грозен. Самсунга всичко чете, най-добро черно , но много лъскав. Както виждате обърках се накрая. LED-овете не ми направиха впечатление с друго освен цената и , че са красиви. Очаквам с нетърпение професионалното ви мнение, че наближава коледа и трябва нов телевизор.
    Така като се замислих какво да ти предложа се замислих, че реално не съществува това, което търсиш - да е с хубаво черно, да не е с лъскав панел, да има добър ъгъл на виждане и да възпроизвежда видео файлове със субтитри.
    Ще трябва да направиш компромис поне с едно от изброените неща. Аз бих ти препоръчал да е медия плеъра. Така или иначе плеърите в телевизорите са доста куци.
    Така вече ще имаш избор от десетки модели.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Vetbrothers,напълно подкрепям nkd,още повече, че казваш че парите не са фактор.При всички положения един вграден плеър няма възможностите на външен такъв.По отношение на диагонала/32 или 37/-измери си добре разстоянието за място,защото напр. Sony 32W5500 има размери без поставката 80 х 54 см,докато в същото време Philips 37pfl8404 има размери без поставката 89 х 54 см.Към тези ТВ-та които си гледал ти предлагам да разгледаш и PANASONIC TX-L32V10E/L37V10E серия,според мен LCD тв с матрицата с най-добрия ъгъл на виждане-няма как да не го усетиш,от какъвто и ъгъл да погледнеш няма да има промяна в цветовете!

16. Тук е от
    Jan 2009

Здравейте,
    реших и аз да си поискам съвет за нов ТВ. Бюджета ми е 2000 лв. Засега съм се насочил към http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051346 и към http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053131. Филипса е с 2 инча по голям, но Самсунга е по препоръчван в този форум и не знам, кой е по добрия от двата. Ако има и по-добър вариант от тези двата, моля споделете. Важно е да има 100Hz, тъй като ще гледам мачове, екшъни и т.н. Ще се свързва и към компютър, разстоянието от което ще се гледа е към 4 м(може и към 2м,не съм решил още). И има ли съществена разлика между HIGH КОНТРАСТ и ULTRA КОНТРАСТ при Самсунзите?

17. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

IvayloSC За това разстояние,4м 50" ти трябват поне,но за този бюджет няма как модел на това ниво . Самсунга е коментиран много заради наличиато на медия плеър,но не бих казал ,че е най-препоръчван, . Филипса има по-добра обработка на сигнала ,2" повече ,матов панел,амбилайт. HIGH ,ULTRA контраст маркетингов трик. Разгледай и други модели , http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054615

18. Тук е от
    Nov 2009

От много дълго лутане накрая се спрях на тези две марки sony 32W5500 и philips 32 9604 Моля помогнете кой е по добър!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе