Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 352 от 443 ПърваПърва ... 302342350351352353354362402 ... ПоследноПоследно
Резултати от 5,266 до 5,280 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Блоагодаря ти chupakabra

2.  

3. Тук е от
    Dec 2007

Понеже стана на въпрос за Булсатком , та искам да попитам следното:Възможно ли е да се подобри сигналът на Булсата ако сменя скарт кабела даден от тях с някой по - добър или възможно ли е да си закупя цифров приемник и да го използвам вместо сегашният .
    Благодаря.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ivanhoe72
    Понеже стана на въпрос за Булсатком , та искам да попитам следното:Възможно ли е да се подобри сигналът на Булсата ако сменя скарт кабела даден от тях с някой по - добър или възможно ли е да си закупя цифров приемник и да го използвам вместо сегашният .
    Благодаря.
    Принципно е възможно да се подобри образа, но не очаквай чудеса. Случвало ми се е от евтините кабели да се влошава образа.
    По-осезаемо подобрение ще имаш при смяната на приемника с такъв в HDMI изход.

5. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Какво става с техномаркет?!?
    До вчера ТХ-42S10E беше 1349 лв.
    А днес хоп - изненада - нова цена http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053365
    Както преди време един цар беше казал: "незабавно и несимволично увеличение"

Тъкмо щях да ходя да го купувам

6. Тук е от
    Sep 2009

къде ги дават тези карти с 5 процента намаления

7. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от gadinoid
    А днес хоп - изненада - нова цена http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053365

Има увеличение от няколко седмици и на други модели! PANASONIC TX-P50G10E беше 3099лв. а сега е 3149- http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052294 Не че е голяма разликата,интерестното е че цените вървят нагоре !

8.  

9. Тук е от
    Oct 2009

Въпросния телевизор е бил в промоция на тази цена!

10. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от alex_
    Изцяло те подкрепям отностно този въпрос в тм с 12 %-вата отстъпка която рекламират.
    Значи отиваме ние за един приятел да му вземем един тв 32",като той преди това си е набелязал модела и мисля че беше 32"В530 и са му казали че ако донесе някакъв стар тв ще може да се възползва от тази отстъпка от 12%.И ние отиваме със стар тв и в един момент се оказва че този модел е бил уж на промоция на който вече е била свалена цената и няма как още да се свали с тези 12%.Един вид тези 12% не вайали за продукти които вече са на промоция..
    Ами както казвате и вие то тогава каква е тази промоция предварително да вдигнат цените и после да ти тръби по телевизии и брошури че има отстъпки от 12%...И по този начин тарсим големите балъци хайде на захранката.....Нямам думи и като ги пиша тези редици много се ядосвам..Няма контрол,няма права на потребителите,няма държава.
    И затова сме обречени до край да ни мачкат абсолутно по всяко отношение в тази държава....
    Този телевизор е бил в старата промоция на ТМ,а забелязвам че от доста време промоцийте им се застъпват (стара с нова)!

11. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Някой ще смени ли лятното време на форума ? Благодаря !

12. Тук е от
    Oct 2009

Здравейте!
    Бихте ли ми препоръчали LCD или Плазма при следните параметри степенувани по ВАЖНОСТ
    1/ Бюджет 850-950лв
    2/ Размер ПО ВЪЗМОЖНОСТ НАЙ-ГОЛЯМ 37'мин, може 40' и 42'
    ( Стаята за гледане е много голяма -хол в къща)
    3/ Ще се гледа предимно кабелна тв ( с тенденция за Булсатком) + филми от компа, малко двд'та.
    4/ Съобразяване с новите стандарти за тунер и др. проблеми ( за в бъдеще ако отпадне ефирната и там някакви тунери, да стане неизползваем в близко бъдеще).

П.С.
    Предварително проучих тв в Метро:
    1. LCD Toshiba 42 X3000PG - 954 лв ?
    2. LCD Sharp LC 42SB55E - 958 лв ?
    3. LCD Samsung 40A558FU 958лв ?
    4. LCD Samsung LE40A330 838лв ?

Предварително Ви Благодаря!

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от purkinie
    Здравейте!
    Бихте ли ми препоръчали LCD или Плазма при следните параметри степенувани по ВАЖНОСТ
    1/ Бюджет 850-950лв
    2/ Размер ПО ВЪЗМОЖНОСТ НАЙ-ГОЛЯМ 37'мин, може 40' и 42'
    ( Стаята за гледане е много голяма -хол в къща)
    3/ Ще се гледа предимно кабелна тв ( с тенденция за Булсатком) + филми от компа, малко двд'та.
    4/ Съобразяване с новите стандарти за тунер и др. проблеми ( за в бъдеще ако отпадне ефирната и там някакви тунери, да стане неизползваем в близко бъдеще).

П.С.
    Предварително проучих тв в Метро:
    1. LCD Toshiba 42 X3000PG - 954 лв ?
    2. LCD Sharp LC 42SB55E - 958 лв ?
    3. LCD Samsung 40A558FU 958лв ?
    4. LCD Samsung LE40A330 838лв ?

Предварително Ви Благодаря!

С този бюджет не можеш да изпълниш точки 2-4. Ще ти трябват поне още стотина лева. Метро не е най-доброто място за такива покупки, моделите на които си се спрял са стари ,миналогодишни и много вероятно мостри работили дълго време.Ето една плазма: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052452 Успех!!!

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Ами тъпо е, ама все пак остава U серията като вариант, която дори е малко намалена в момента, а това по което се различава от S е един HDMI вход по-малко и липса на VGA вход. Ако това не те притеснява U серията е добър вариант.

16. Тук е от
    Oct 2009

Здрасти!
    Аз в неделя си взех тази плазма
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052452
    Обиколих всичките ТМ и се оказа, че в ТМ СКАЙ СИТИ беше на цена 999лв, нямаше го изложен. Върнах стар телевизор и точно при покупката се оказа, че ценната била 1059лв. Такъв скандал вдигнах, че на мен ми стана чак неудобно. Първо ми казаха, че го нямат. После изведнъж изкочи от някъде си, но не на тази цена. Срещнах се с управителя, дадох му табелката с цената и модела и той склони и ми го даде на 999лв. После на касата касиерката не искаше да ми направи намалението от 12% и аз пак . Е, и накрая си тръгнах с плазмата взета на цена 879.12лв.
    Отиди до там, води им се още една бройка (да се надяваме да не са си оправили цената). Ако нямат, отиди до сити центъра, казаха че и там имат същият на тази цена.
    От ТМ Люлин ми обясниха, че в ская е на тази цена защото е бил от друга пратка и сега новите пратки идвали на нова по-висока цена, което не би трябвало да е така. Но в бг май това е практика. Като гледам май по коледа ще има пак увеличение на цените, а не коледно намаление.
    С зор влезнах в сервизното меню и тв-то е работило 12 часа, което май е само от нас, не е бил мостра. Отвориха го пред мен, което както пишете тук във форума е добре.
    Благодаря на всички които са писали, страшно много ми помогнаха. Все още не мога да събера кураж да го поровча в менюто. Ако някой има същият, да пише да му направя настройките, че нещо на тв7 има някакво жужене, и от време на време се чува като микрофония говора.
    Благодаря предварително!

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Здравейте,
    Интересува ме следното:
    Възможно ли е ако се поръча телевизор от Техномаркет през интернет да отида да си го взема сам, т.е. да разбера какво ми слагат в кашона - нов или работила мостра?
    Благодаря!

18. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от exciter101
    Здравейте,
    Интересува ме следното:
    Възможно ли е ако се поръча телевизор от Техномаркет през интернет да отида да си го взема сам, т.е. да разбера какво ми слагат в кашона - нов или работила мостра?
    Благодаря!
    Здрасти. Аз говорих по този въпрос и ме увериха, че е напълно възможно. Отиваш на място, пускат заявката по интернет, получаваш си телевизора там, като може дори и да го тестваш (ми казаха). Единствено трябва да си платиш транспортните разходи (10 или 20 лв май бяха) все едно че са то го доставили. Сега - това всичко е на думи и не е проиграно от мене на практика, но все пак информацията идва от тях. Моля, сподели своя опит ако минеш на такъв вариант.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе