Блоагодаря ти chupakabra
Понеже стана на въпрос за Булсатком , та искам да попитам следното:Възможно ли е да се подобри сигналът на Булсата ако сменя скарт кабела даден от тях с някой по - добър или възможно ли е да си закупя цифров приемник и да го използвам вместо сегашният .
Благодаря.
Принципно е възможно да се подобри образа, но не очаквай чудеса. Случвало ми се е от евтините кабели да се влошава образа.Първоначално публикувано от ivanhoe72
По-осезаемо подобрение ще имаш при смяната на приемника с такъв в HDMI изход.
Какво става с техномаркет?!?
До вчера ТХ-42S10E беше 1349 лв.
А днес хоп - изненада - нова цена http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053365
Както преди време един цар беше казал: "незабавно и несимволично увеличение"
![]()
Тъкмо щях да ходя да го купувам
къде ги дават тези карти с 5 процента намаления![]()
Има увеличение от няколко седмици и на други модели! PANASONIC TX-P50G10E беше 3099лв. а сега е 3149- http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052294 Не че е голяма разликата,интерестното е че цените вървят нагоре !Първоначално публикувано от gadinoid
Въпросния телевизор е бил в промоция на тази цена!Първоначално публикувано от gadinoid
Този телевизор е бил в старата промоция на ТМ,а забелязвам че от доста време промоцийте им се застъпват (стара с нова)!Първоначално публикувано от alex_
Някой ще смени ли лятното време на форума ? Благодаря !
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали LCD или Плазма при следните параметри степенувани по ВАЖНОСТ
1/ Бюджет 850-950лв
2/ Размер ПО ВЪЗМОЖНОСТ НАЙ-ГОЛЯМ 37'мин, може 40' и 42'
( Стаята за гледане е много голяма -хол в къща)
3/ Ще се гледа предимно кабелна тв ( с тенденция за Булсатком) + филми от компа, малко двд'та.
4/ Съобразяване с новите стандарти за тунер и др. проблеми ( за в бъдеще ако отпадне ефирната и там някакви тунери, да стане неизползваем в близко бъдеще).
П.С.
Предварително проучих тв в Метро:
1. LCD Toshiba 42 X3000PG - 954 лв ?
2. LCD Sharp LC 42SB55E - 958 лв ?
3. LCD Samsung 40A558FU 958лв ?
4. LCD Samsung LE40A330 838лв ?
Предварително Ви Благодаря!
С този бюджет не можеш да изпълниш точки 2-4. Ще ти трябват поне още стотина лева. Метро не е най-доброто място за такива покупки, моделите на които си се спрял са стари ,миналогодишни и много вероятно мостри работили дълго време.Ето една плазма: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052452 Успех!!!Първоначално публикувано от purkinie
Ами тъпо е, ама все пак остава U серията като вариант, която дори е малко намалена в момента, а това по което се различава от S е един HDMI вход по-малко и липса на VGA вход. Ако това не те притеснява U серията е добър вариант.Първоначално публикувано от gadinoid
Здрасти!
Аз в неделя си взех тази плазма
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052452
Обиколих всичките ТМ и се оказа, че в ТМ СКАЙ СИТИ беше на цена 999лв, нямаше го изложен. Върнах стар телевизор и точно при покупката се оказа, че ценната била 1059лв. Такъв скандал вдигнах, че на мен ми стана чак неудобно. Първо ми казаха, че го нямат. После изведнъж изкочи от някъде си, но не на тази цена. Срещнах се с управителя, дадох му табелката с цената и модела и той склони и ми го даде на 999лв. После на касата касиерката не искаше да ми направи намалението от 12% и аз пак. Е, и накрая си тръгнах с плазмата взета на цена 879.12лв.
Отиди до там, води им се още една бройка (да се надяваме да не са си оправили цената). Ако нямат, отиди до сити центъра, казаха че и там имат същият на тази цена.
От ТМ Люлин ми обясниха, че в ская е на тази цена защото е бил от друга пратка и сега новите пратки идвали на нова по-висока цена, което не би трябвало да е така. Но в бг май това е практика. Като гледам май по коледа ще има пак увеличение на цените, а не коледно намаление.
С зор влезнах в сервизното меню и тв-то е работило 12 часа, което май е само от нас, не е бил мостра. Отвориха го пред мен, което както пишете тук във форума е добре.
Благодаря на всички които са писали, страшно много ми помогнаха. Все още не мога да събера кураж да го поровча в менюто. Ако някой има същият, да пише да му направя настройките, че нещо на тв7 има някакво жужене, и от време на време се чува като микрофония говора.
Благодаря предварително!
Здравейте,
Интересува ме следното:
Възможно ли е ако се поръча телевизор от Техномаркет през интернет да отида да си го взема сам, т.е. да разбера какво ми слагат в кашона - нов или работила мостра?
Благодаря!
Здрасти. Аз говорих по този въпрос и ме увериха, че е напълно възможно. Отиваш на място, пускат заявката по интернет, получаваш си телевизора там, като може дори и да го тестваш (ми казаха). Единствено трябва да си платиш транспортните разходи (10 или 20 лв май бяха) все едно че са то го доставили. Сега - това всичко е на думи и не е проиграно от мене на практика, но все пак информацията идва от тях. Моля, сподели своя опит ако минеш на такъв вариант.Първоначално публикувано от exciter101