Освен този Philips 42PFL8404H/1899лв в Electron.bg/ ти предлагам да огледаш и Sony KDL40w5500/1899лв в ТМ/ и тази TOSHIBA 42ZV635DG/1899лв в ТМ/.И трите си заслужават,характеристиките им са доста близки,успех!Първоначално публикувано от Braykov
Освен този Philips 42PFL8404H/1899лв в Electron.bg/ ти предлагам да огледаш и Sony KDL40w5500/1899лв в ТМ/ и тази TOSHIBA 42ZV635DG/1899лв в ТМ/.И трите си заслужават,характеристиките им са доста близки,успех!Първоначално публикувано от Braykov
Здравейте, следя темата от около месец, но не съм видял отговор на два въпроса, затова ще се осмеля да ги задам:
1. От така широко дискутираните модели Philips 42PFL8404H, Sony KDL40W5500 и LG 42LH5000 има ли някой от тях PiP или PaP(picture in/and picture), но за два телевизионни канала. Т.е. да гледаш някой канал докато чакаш да почне мача, и да следиш в малкия прозорец дали не е почнал вече.
2. Как работи EPG-то със вградения DVB-C тунер, по същия начин ли изглежда, или по-добре?
Благодаря предварително!
аз съм се ориентирал към LG 42SL8500, как да го провера колко е работил като ми го доставят пред апартамента?
За да гледаш два телевизионни канала, телевизорът трябва да има два тунера, а изброените не са такива. Преди време рекламираха на CROWN такива телевизори. PAP е функция, с която може да гледаш телевизия и сигнал от компютър. ЕПГ-то няма нищо общо с тунера, а е услуга, предлагана от оператора.Първоначално публикувано от todo1
Искам и аз да попитам като Braykov откъде мога да видя колко време е работил телевизора,става въпрос за два модела: PANASONIC TX-P42U10E и SAMSUNG LE-40B554
Вижте обособените теми за конкретните марки. Там в първата или втората страница има всичко.
а нали може в 7-дневен срок стоката да се върне ако се окаже работил?
Здравейте, мисля да си купувам ЛСД телевизор 42" и тъй като съм леко ограничен в бюджета се спрях на този телевизор LG 42FL2510. Може ли ми дадете някакво мнение за него, ако някой ползва такъв или да ми препоръчате нещо до максимум 1300 лв. Мерси ппедварително.
Ако не държиш непременно да е LCD, виж това http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051635 със сигурност е по-добро от LG-то, което си посочил.Първоначално публикувано от keleshko
Можеш в 3-дневен срок да го върнеш и да го смениш с друг.Желателно е да провериш на място в магазина дали е работил.Първоначално публикувано от Braykov
PANASONIC TX-P42U10E не е ли още по-добре? Цената е една и съща.Първоначално публикувано от Murrey
Забелязал ли си , че на този модел пред панела има огледално "стъкло" , иначе всичко друго му е наред.Първоначално публикувано от Braykov
Определено като цена-качество няма аналог, смятам че всички са на това мнениеПървоначално публикувано от gadinoid
Напротив, все още не съм решил. Просто чакам да видя какви пари ще дадат сега по празниците и дали може да ги докарам по някакъв начин до 3000 лв. Ако стане ще избирам между 50 " плазма на Панасоник от G10 (V10) сериите (има ли видима разлика между G и V и дали си заслужава да се дадът 400 лв повече) и някоя 46 " LCD на Самсунг, може би 46B651. По всякаkви класации и ревюта оценяват много високо посочените плазми на Панасоник, но искам да се уверя и наживо,особено както беше споменато в темата за Панасоник, да не се окаже, че ледът при хокея е сив. Като трети вариант си слагам Сони 46W5500. Но се надявам да съм доволен от Панасоника и без това за 4 м, 50'' идват по добре.Първоначално публикувано от lazarus18
Здравейте,
Дойде време да сменя стария Самсунг с нещо по-модерно.
Имам два въпроса:
1. Мисля да закача телевизора на стена и ще гледам от мах разстояние 4.4 м., дали 42 инча ще са достатъчни?
2. За сега фаворит ми е PANASONIC TX-P42U10E, но мога да взема за същата цена (1200 лв.) Сони 40V5500, кое от двете е по-добро? Мисля да гледам цифрова телевизия, филми и от рядко по някоя игра.
По принцип съм готов да дам до 1500 лв., дали не мога да намеря нещо по-добро?
Благодаря предварително!!!