Adtomov Благодаря ти!
Здравейте, искам да си взема LCD TV. Колебая се между Philips и Sony. Харесъл съм си PHILIPS 37PFL8404H, какво ще кажете за моделчето![]()
Здравейте,
Другата седмица ще си купувам нов ТВ и като неособено разбиращ, ще попитам. Ще го гледам от около 3м. на цифрова телевизия от Евроком.Бюджета ми е максимум 1500лв и съм се насочил към сегашната промоция на ТМ за LG 42 LH4000 или Philips 42 PFL 5604.Малко повече везните клонят към LG-то,заради 100Hz.Има ли по-добър вариант за тези пари?
Благодаря предварително!
TOSHIBA 42XV635DG по-добър е от тези, на които си се спрял.Първоначално публикувано от mivr11
Може да разгледаш и някоя плазма. Например PANASONIC TX-P42S10E сега е на добра цена.
Привет - ето моделите предложени от теб и подредени от мен- според съотношението картина/ценаПървоначално публикувано от buferato
Тoshiba42xv635dg
Samsung37b650
LG37lh7000
Panasonic tx-l37g10e
Philips 42pfl5624h
LG 37lh5000
Panasonic tx-l42s10e
Panasonic tx-l42u10e
Sony40v5500
Много добър модел /един от най-коментираните в средата на годината/с добра комбинация от екстри и цена.Първоначално публикувано от vasil_fx
Всичко му е наред с изключение на това че няма субтитири на вграденият плейър,но това едва ли е толкова важно.
Да наистина има доста екстриПървоначално публикувано от hristoslav2
извинявай за глупавия въпрос, но кога се използва вградения плейър и какво представлява функцията Net TV?
Благодаря и на Hristoslav2 за мнението!!!![]()
Здравейте,моля ви ако може да ми помогнете при избора ми на LCD.Спрял съм се на модела Panasonic TX-L42U10E LCD-.Може ли някой да ми каже за някакви впечатления за този модел понеже ме притеснява дали няма да ми размазва картината....
Пиша ви пак понеже нямам никаква информация за този модел......
От консултантите в магазините са доста противоречиви мненията за този модел-едни казват че може да забавя картината-други казват че няма проблем..........не знам къде е истината,а 1 200лв.според мен е хубава цена-стига да няма проблем с картината......
Моля ви за мнение по въпроса.....
Няма да имаш видимо по-замазана картина от което и да е друго LCD. Общо взето замазването на всички матрици на пазара е еднакво. Наличието на 100Hz донякъде помага, но и много често вкарва дефекти в образа. По-осезамо замазване има при гледане на кофти сигнал поради нисък битрейт, но това не зависи толкова от телевизора.Първоначално публикувано от ivcho1978
Не мога да разбера защо прото не отидеш в магаина и да погледнеш замазва ли ти или не?
Благодаря ти за съвета.А какво ще кажеш за Philips около тази цена?Кое е по-добре да взема от двете марки?
http://www.consumer.philips.com/c/ab.../22183/cat/gb/Първоначално публикувано от vasil_fx
кликни на Net TV или върху дистанционното
http://www.consumer.philips.com/c/te.../19564/cat/bg/
Така. Връщам се от магазина и гледах Panasonic TX-L42U10E . Картината е много добра,но няма ВГА вход. Не мога да разбера, толкова ли много го оскъпява тоя вход, или нарочно не го слагат за да си купуваш по скъпите модели?
Аз понеже се колебая за същия модел,картината ти хареса казваш?.......
Мен лично VGA входа не ме кефи . Знам че нямаш избор, но мисля че не е добре това да е критерий за ТВ. Един приятел се побърка да повтаря PC-вход та PC вход. Накрая взе 5 метра кабел и сега здраво размазана и гадна картина. Не знам, може проблема да е в кабела. Все пак аналогов сигнал на 5 метра при тази резолюция - зле. ТВ-то ще надживее няколко компютъра. Един по-евтин настолен с вградено видео с HDMI - ще излезе около 500 кинта. А има и плеъри с HDMI които четат по мрежата - има тема във форума. (Asus O!Play - 200 лв. и малко)