Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 428 от 443 ПърваПърва ... 378418426427428429430438 ... ПоследноПоследно
Резултати от 6,406 до 6,420 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

VGA входът е добра възможност за хората в базовото ниво на телевизор и компютър - т.е. върши добра работа за възможностите на техниката.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Да, картината на TX-L42U10E ми се стори доста добра, не усетих мазане въпреки че няма 100 херца. Прави сте, че не трябва да се влияе чак толкова избора от ВГА входа, но единствената ми възможност да му пускам ФулХД сигнал ще е от двуядрения лаптоп - все пак ако няма да ползвам ФулХД по-добре да си взема една 50 инча плазма ХД рейди за тия пари и да се разцепя от филми.

4. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте братя, доволно да се похваля че снощи наредих пред дивана си следния скромен модел SAMSUNG LE-37B530. Ако изключим неприятността с надрасканата лачена рамка, която съвсем надрах в опита си да залича с кърпичката от комплкета, останах очарован от ТВ. Невероятния кабелен тунер ми нареди всички цифрови телевии на оператора - 178 на брой + аналоговите, които гледах преди. Менюто е страхотно- леко, ясно, логично, за бавноразвиващи. Малко си поиграх с подредбата на каналите, но лесно се заместват. Имам колежка , притежателка на Panasonic S10 E, която на работа си описваше и разпечатваше списъска с програми Моят ТВ ми дава прекрасен списък на каналите, позициите, предаването. КАто заключение мога да дам висока първоначална оценка на модела. Особено като погледнем срещу каква сума се предлага...прежалих липсата на USB. Съвет за купуващите -добре огледайте лакираната рамка в магазина, слабо е това покритие! Това е засега, оставам тук и продължавам да Ви чета с интерес...и да очаквам стареенето на моя нов ТВ

5. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Привет на всички
    Нека и аз да споделя преки впечатления. Тия дни един приятел си взе ей-тая, скромна на пръв поглед, Тошиба:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09060630
    Преди известно време имах възможност да я погледна и съм писал за нея в темата за Тошиба, но сега, след по-подробно запознаване мога да споделя, че съм много доволен от възможностите, които предлага за цената си. След ъпгрейдване до последна версия фърмуер (задължително!), DVB-C тунера няма никакви проблеми. Картината, гледана фронтално е с много приятен контраст, което, по принцип, се очаква за S-PVA матрица. За маниаците на картината - в потребителското меню има абсолютно всичко, необходимо за калибрирането й, че даже и повече. Настройките са самостоятелни за отделните видове входове. Справя се добре на SD ( включена Resolution+), а за HD сигнал - няма смисъл да коментирам.
    Обръщам внимание на всички, които търсят бюджетно 40-инчово решение, че това все още е едно изключителнно добро предложение за цената си.

Някаква представа за модела може да се добие от ето това ревю, което е за модел Тошиба със същия тип матрица (но 32 инча), меню и платформа.
    http://www.hdtvtest.co.uk/news/toshi...0090818158.htm

6. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от xtrail
    Здравейте братя, доволно да се похваля че снощи наредих пред дивана си следния скромен модел SAMSUNG LE-37B530. Ако изключим неприятността с надрасканата лачена рамка, която съвсем надрах в опита си да залича с кърпичката от комплкета, останах очарован от ТВ. Невероятния кабелен тунер ми нареди всички цифрови телевии на оператора - 178 на брой + аналоговите, които гледах преди. Менюто е страхотно- леко, ясно, логично, за бавноразвиващи. Малко си поиграх с подредбата на каналите, но лесно се заместват. Имам колежка , притежателка на Panasonic S10 E, която на работа си описваше и разпечатваше списъска с програми Моят ТВ ми дава прекрасен списък на каналите, позициите, предаването. КАто заключение мога да дам висока първоначална оценка на модела. Особено като погледнем срещу каква сума се предлага...прежалих липсата на USB. Съвет за купуващите -добре огледайте лакираната рамка в магазина, слабо е това покритие! Това е засега, оставам тук и продължавам да Ви чета с интерес...и да очаквам стареенето на моя нов ТВ
    И аз съм от същият отбор... горд притежател на въпросният модел

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Привет на всички
    Нека и аз да споделя преки впечатления. Тия дни един приятел си взе ей-тая, скромна на пръв поглед, Тошиба:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09060630
    Преди известно време имах възможност да я погледна и съм писал за нея в темата за Тошиба, но сега, след по-подробно запознаване мога да споделя, че съм много доволен от възможностите, които предлага за цената си. След ъпгрейдване до последна версия фърмуер (задължително!), DVB-C тунера няма никакви проблеми. Картината, гледана фронтално е с много приятен контраст, което, по принцип, се очаква за S-PVA матрица. За маниаците на картината - в потребителското меню има абсолютно всичко, необходимо за калибрирането й, че даже и повече. Настройките са самостоятелни за отделните видове входове. Справя се добре на SD ( включена Resolution+), а за HD сигнал - няма смисъл да коментирам.
    Обръщам внимание на всички, които търсят бюджетно 40-инчово решение, че това все още е едно изключителнно добро предложение за цената си.

Някаква представа за модела може да се добие от ето това ревю, което е за модел Тошиба със същия тип матрица (но 32 инча), меню и платформа.
    http://www.hdtvtest.co.uk/news/toshi...0090818158.htm
    Били споделил откъде свалихте фърмуера за този модел?

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Jambol, Bulgaria, Bulgaria

pyrvo se izvinqvam za latinicata no pisha ot telefona si. Molq da mi dadete syvet za 40-42 inchovo lcd na koeto shte gledam filmi predimno i shte polzvam kato monitor. Budgeta mi e okolo 1600-1700 lv. Blagodarq predvaritelno

10. Тук е от
    Sep 2009

здрасти колеги
    гледам и аз за някое тв НО на лаптопа имам само ВГА . какво да очаквам като ги свържа.дали картината ще е както на лаптопа?

11. Тук е от
    Dec 2009

Здр, предложете LCD 32" до 1300 - 50лв ! Предпочитам марките да са Сони, Филипс, Панасоник. Но ако има и др. добри предложения съм готов да излушам и тях? Ще се ползва за гледане на ТВ, ДВД филми( по - нататък, Блу-Рай, HD). Също така държа да се представя добре и на игри от конзола Xbox 360 или Sony Playstation 3?

12. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от stingray
    pyrvo se izvinqvam za latinicata no pisha ot telefona si. Molq da mi dadete syvet za 40-42 inchovo lcd na koeto shte gledam filmi predimno i shte polzvam kato monitor. Budgeta mi e okolo 1600-1700 lv. Blagodarq predvaritelno
    1.http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=18655
    2.http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054615
    3.http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09057078

13. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Били споделил откъде свалихте фърмуера за този модел?
    Използвахме този:
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg389034
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:12309-33#1063
    Може и да не е най-най-новия, но оправи проблемите с DVB-C тунера. Старият фърмуер май е бил версия 2.1.54

14.  

15. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от ultra
    Здр, предложете LCD 32" до 1300 - 50лв ! Предпочитам марките да са Сони, Филипс, Панасоник. Но ако има и др. добри предложения съм готов да излушам и тях? Ще се ползва за гледане на ТВ, ДВД филми( по - нататък, Блу-Рай, HD). Също така държа да се представя добре и на игри от конзола Xbox 360 или Sony Playstation 3?
    Привет
    Е те тва: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052685
    Това бижу може да е твое само за 1,244 лева и 5 стотинки, ако си го поръчаш през мрежата.

Упс! Извинявам се за двата последователни поста.

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Здравейте, препоръчайте ми тв 42' (утре следобяд трябва да го купувам) от следните модели: тошиба - xv505dg/ xv500pg/ xv550pg
    панасоник- l42u10e/ p42u10e/ p42s10es/ l42s10e
    LG - lh4000 по принцип до към 1300 ми е бюджета и по важното за мен е да има хубава картина на ХД-видео от компа , ориентирал съм се към плазмата на панасоник 400хц ,но ще чакам съвети или препоръчайте друг модел евентуално.

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Бихте ли ми казали каква е разликата ,освен в сумата - която не е малко,, а и +3 годишната гаранция между Плазма моделите на Panasonic
    S10E i G10 ?
    Предполагам доста хора се питат същото покраи "таЗ годишните" промоции.
    Бих се радвал и на кратко сравнение между същите ,но LCD модели.

Поздрави.

18. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от bimbata
    Бихте ли ми казали каква е разликата ,освен в сумата - която не е малко,, а и +3 годишната гаранция между Плазма моделите на Panasonic
    S10E i G10 ?
    Предполагам доста хора се питат същото покраи "таЗ годишните" промоции.
    Бих се радвал и на кратко сравнение между същите ,но LCD модели.
    От ТУК можеш да си ги сравниш.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе