Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 439 от 443 ПърваПърва ... 389429437438439440441 ... ПоследноПоследно
Резултати от 6,571 до 6,585 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    гр.София

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Ходих до магазина и се спрях на SAMSUNG LE-46B652 и LG 42LH9000.Самсунга е с голям екран, но пък LG-то е FULL LED.Сега започва голямото чудене.Чудя се какви ще бъдат предпочитанията на форума?

2.  

3. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Caesar
    Ходих до магазина и се спрях на SAMSUNG LE-46B652 и LG 42LH9000.Самсунга е с голям екран, но пък LG-то е FULL LED.Сега започва голямото чудене.Чудя се какви ще бъдат предпочитанията на форума?
    Аз бих взел самсунга - все пак е по-големия екран а и вчера го гледах как се справя със СД сигнал от 2,5-3 м. бих казал добре (на мсат сигнал)... Но LG-то не съм го гледал.... И все пак аз съм за самсунга

4. Тук е от
    Dec 2009

взимай LG без да се замисляш но най добре е да е плазма а не LCD.ТЕ МНОГО МАЖАТ картината а плазмата ти дава естествените цветове и картина .ако се вгледаш добре ще видиш на LCD как са като нарисувани и не е естествено.истинските разбирачи взимат плазми.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Много обещаваш модел е това LG, но размера е сериозен плюс. От какво разстояние ще гледаш?

6. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    гр.София

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Много обещаваш модел е това LG, но размера е сериозен плюс. От какво разстояние ще гледаш?
    Ще се гледа на не повече от 2 метра.Честно казано аз не видях някаква разлика в картината между двата.Самсунга има разни екстри като DLNA,а LG-то има само един безмислен Блутуут...не че има голямо значение.То и в магазина има толкова много екрани,че накрая се объркваш.Гледах и LG42SL9000,но консултанта каза,че не е FULL LED,а и това стъкло отпред дава много отражения.Кой от двата е с по-добра матрица...евентуално това би било плюс.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Аз смятам, че LH9000 е с по-добра картина спрямо Самсунга. За 2 метра 42 инча не е компромис.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте, имам един въпрос по който много се обърках . Искам да си купя Панасоник TX-P42G10E, но не мога да разбера дали има DVB-C тунер. В техномаркет пише че няма. А в страницата на Панасоник България пише че има? Е, има или няма или зависи от нещо друго?

10. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте,
    след обстойно четене и няколко въпроса които зададох тук там през последните дни доста разгледах и останах много изненадан от екстрите които предлага един телевизор !

SAMSUNG LE-37B650

Моля да споделите плюсове и минуси - особено ще съм благодарен на хората, които имат посочения модел

Благодаря ви!

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от bdbogdanov
    Здравейте, имам един въпрос по който много се обърках . Искам да си купя Панасоник TX-P42G10E, но не мога да разбера дали има DVB-C тунер. В техномаркет пише че няма. А в страницата на Панасоник България пише че има? Е, има или няма или зависи от нещо друго?
    А на самия телевизор не видя ли стикерите, на които пише че има?
    Да не говорим, че в темата на Панасоник има поне 5 страници с разговори за този тунер.
    Така че спокойно, има си тунер,

12. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    А на самия телевизор не видя ли стикерите, на които пише че има?
    Да не говорим, че в темата на Панасоник има поне 5 страници с разговори за този тунер.
    Така че спокойно, има си тунер,
    четох, ама все пак да питам - че не са малко пари (не че без такъв тунер е умирачка, ама е тъпо с топ бокса )

13. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Как мислите от 3 м. 46 инча става ли? Както филми така и SD сигнал... Ходих гледах Samsung 46B650 и ми хареса как е на SD от 3м. но все пак да се консултирам с вас но имайте в предвид, че си ще си го копувам с переспектива а не искам да съжалявам че не съм си взел по-големия размер после...

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Здравейте,
    чудесно е, че има хора, които са готови да помогнат със знанията си. Това е идеята на тези форуми.
    И аз съм тук за същото. Да потърся помощ за нещо, което не разбирам.
    Искам да закупя 32" LCD за около 900 лв. Разгледах и прочетох доста из темите. Доста коментари има и доста има да се научи. Разходихме се днес с жена ми из магазините и като цяло харесахме тези модели.

Philips 32PFL5604H - 979 лв. ЕТО ГО ТУК

PANASONIC TX-L32C10E - 749 лв. ЕТО ГО ТУК

LG 32LH3000 - 999 лв. ЕТО ГО ТУК

В магазина помолих да ми пуснат LG-то да предава телевизия (Булсатком през SCART), защото това ще гледам вкъщи и картината не беше добра, но е ясно, че няма какво да се очаква след като тя идва с резолюция много под прeдлаганата от ТВ-то максимална такава. Май е накъде 800х600. Но все пак избора ми е сведен до тези 3 модела.
    Ще помоля да ме посъветвате кой е тях е най-удачен вариант за мен или евнтуално друго предложение в този ценови диапазон. Пак казвам, ще се гледа само Булсатком през SCART и филми от компютър през кабел с 3 чинча.
    Благодаря и весели празници на всички.

16. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Как мислите от 3 м. 46 инча става ли? Както филми така и SD сигнал... Ходих гледах Samsung 46B650 и ми хареса как е на SD от 3м. но все пак да се консултирам с вас но имайте в предвид, че си ще си го копувам с переспектива а не искам да съжалявам че не съм си взел по-големия размер после...
    Аз съм със Самсунг и го гледам от ~3м., даже 720 и от по-близо, никав проблем няма да имаш. Успех и модела е добър, ако имаше когато купувах и аз щях да взема 650.

17. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Привет на всички
    Не съм го казвал, но пак ще повторя. Размерът (на диагонала) ИМА значение. Аз гледам 52 инча от 2,5 - 3 метра и искам 65 инча. Става въпрос за качествен (HD) сигнал. А в перспектива се очаква само такъв. И на цифров SD не е зле, като се свикне. Сами си вадете изводите.

Цитат Първоначално публикувано от ostavime

...Искам да закупя 32" LCD за около 900 лв. ..
    Привет
    Това:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054301
    а малко по-добър модел (с повече опции). А ако събереш още малко парички, то :
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055051
    ще бъде истинско бижу за теб.

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

979 лв. е приемливо за мен и спорд теб е най-доброто. Ще разгледам подробно неговите характеристики и спецификацията му. Не се бях заглеждал над Panasocnic, защото от изчетеното до тук разбрах, че LG и Philips са може би най-добрите варианти за това, което търся (съотношение качество/цена) и за това, което ще го ползвам.
    Благодаря за предложението.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе