Ходих до магазина и се спрях на SAMSUNG LE-46B652 и LG 42LH9000.Самсунга е с голям екран, но пък LG-то е FULL LED.Сега започва голямото чудене.Чудя се какви ще бъдат предпочитанията на форума?
Ходих до магазина и се спрях на SAMSUNG LE-46B652 и LG 42LH9000.Самсунга е с голям екран, но пък LG-то е FULL LED.Сега започва голямото чудене.Чудя се какви ще бъдат предпочитанията на форума?
Аз бих взел самсунга - все пак е по-големия екран а и вчера го гледах как се справя със СД сигнал от 2,5-3 м. бих казал добре (на мсат сигнал)... Но LG-то не съм го гледал.... И все пак аз съм за самсунгаПървоначално публикувано от Caesar
![]()
взимай LG без да се замисляш но най добре е да е плазма а не LCD.ТЕ МНОГО МАЖАТ картината а плазмата ти дава естествените цветове и картина .ако се вгледаш добре ще видиш на LCD как са като нарисувани и не е естествено.истинските разбирачи взимат плазми.Първоначално публикувано от Caesar
Много обещаваш модел е това LG, но размера е сериозен плюс. От какво разстояние ще гледаш?Първоначално публикувано от Caesar
Ще се гледа на не повече от 2 метра.Честно казано аз не видях някаква разлика в картината между двата.Самсунга има разни екстри като DLNA,а LG-то има само един безмислен Блутуут...не че има голямо значение.То и в магазина има толкова много екрани,че накрая се объркваш.Гледах и LG42SL9000,но консултанта каза,че не е FULL LED,а и това стъкло отпред дава много отражения.Кой от двата е с по-добра матрица...евентуално това би било плюс.Първоначално публикувано от lazarus18
Аз смятам, че LH9000 е с по-добра картина спрямо Самсунга. За 2 метра 42 инча не е компромис.
Здравейте, имам един въпрос по който много се обърках. Искам да си купя Панасоник TX-P42G10E, но не мога да разбера дали има DVB-C тунер. В техномаркет пише че няма. А в страницата на Панасоник България пише че има? Е, има или няма или зависи от нещо друго?
![]()
Здравейте,
след обстойно четене и няколко въпроса които зададох тук там през последните дни доста разгледах и останах много изненадан от екстрите които предлага един телевизор !
SAMSUNG LE-37B650
Моля да споделите плюсове и минуси - особено ще съм благодарен на хората, които имат посочения модел
Благодаря ви!
А на самия телевизор не видя ли стикерите, на които пише че има?Първоначално публикувано от bdbogdanov
Да не говорим, че в темата на Панасоник има поне 5 страници с разговори за този тунер.
Така че спокойно, има си тунер,
Първоначално публикувано от lazarus18
четох, ама все пак да питам - че не са малко пари (не че без такъв тунер е умирачка, ама е тъпо с топ бокса
)
Как мислите от 3 м. 46 инча става ли? Както филми така и SD сигнал... Ходих гледах Samsung 46B650 и ми хареса как е на SD от 3м. но все пак да се консултирам с вас но имайте в предвид, че си ще си го копувам с переспектива а не искам да съжалявам че не съм си взел по-големия размер после...
Здравейте,
чудесно е, че има хора, които са готови да помогнат със знанията си. Това е идеята на тези форуми.
И аз съм тук за същото. Да потърся помощ за нещо, което не разбирам.
Искам да закупя 32" LCD за около 900 лв. Разгледах и прочетох доста из темите. Доста коментари има и доста има да се научи. Разходихме се днес с жена ми из магазините и като цяло харесахме тези модели.
Philips 32PFL5604H - 979 лв. ЕТО ГО ТУК
PANASONIC TX-L32C10E - 749 лв. ЕТО ГО ТУК
LG 32LH3000 - 999 лв. ЕТО ГО ТУК
В магазина помолих да ми пуснат LG-то да предава телевизия (Булсатком през SCART), защото това ще гледам вкъщи и картината не беше добра, но е ясно, че няма какво да се очаква след като тя идва с резолюция много под прeдлаганата от ТВ-то максимална такава. Май е накъде 800х600. Но все пак избора ми е сведен до тези 3 модела.
Ще помоля да ме посъветвате кой е тях е най-удачен вариант за мен или евнтуално друго предложение в този ценови диапазон. Пак казвам, ще се гледа само Булсатком през SCART и филми от компютър през кабел с 3 чинча.
Благодаря и весели празници на всички.
Аз съм със Самсунг и го гледам от ~3м., даже 720 и от по-близо, никав проблем няма да имаш. Успех и модела е добър, ако имаше когато купувах и аз щях да взема 650.Първоначално публикувано от ivodivo
Привет на всичкиПървоначално публикувано от ivodivo
Не съм го казвал, но пак ще повторя. Размерът (на диагонала) ИМА значение. Аз гледам 52 инча от 2,5 - 3 метра и искам 65 инча. Става въпрос за качествен (HD) сигнал. А в перспектива се очаква само такъв. И на цифров SD не е зле, като се свикне. Сами си вадете изводите.
ПриветПървоначално публикувано от ostavime
Това:
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054301
а малко по-добър модел (с повече опции). А ако събереш още малко парички, то :
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055051
ще бъде истинско бижу за теб.
![]()
979 лв. е приемливо за мен и спорд теб е най-доброто. Ще разгледам подробно неговите характеристики и спецификацията му. Не се бях заглеждал над Panasocnic, защото от изчетеното до тук разбрах, че LG и Philips са може би най-добрите варианти за това, което търся (съотношение качество/цена) и за това, което ще го ползвам.
Благодаря за предложението.