Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 440 от 443 ПърваПърва ... 390430438439440441442 ... ПоследноПоследно
Резултати от 6,586 до 6,600 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от ostavime
    ...979 лв. е приемливо за мен и спорд теб е най-доброто. ..Не се бях заглеждал над Panasocnic, защото от изчетеното до тук разбрах, че LG и Philips са може би най-добрите варианти за това, което търся (съотношение качество/цена) и за това, което ще го ползвам....
    Отиди на място. Сравни това, което виждаш, с другите модели. Предложението, което ти отправям, е базирано на една от най-сполучливите LCD матрици досега в света. За сумата, която можеш да отделиш, определено е едно от най-оптималните решения. Крайният избор винаги е твой. Надяваме се на впечатления, след окончателния избор.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравей adtomov
    няма ли да е по добре вместо u10 да вземе човека S10 серията на панасоник, с 20 лв отгоре е, но се води с IPS Матрица, която на мене по добре ми изглежда като картина ?

Иначе за размера те подкрепям на 100 процента, колкото повече, толкова по добре

4. Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Как мислите от 3 м. 46 инча става ли? Както филми така и SD сигнал... Ходих гледах Samsung 46B650 и ми хареса как е на SD от 3м. но все пак да се консултирам с вас но имайте в предвид, че си ще си го копувам с переспектива а не искам да съжалявам че не съм си взел по-големия размер после...
    Пич не се самоизпитвай . Както вече знаеш от предишен твой пост(с препратка към публикация на hristoslav2 http://forum.setcom.bg/index.php/topic,37709.0.html) определено ти трябва 50" и нагоре, иначе перспективата е след 1,2 години пак във форума, магазина и т.н.

adtomov - за размера вдигам подкрепата на 200 процента.

5. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от miro_vampiro
    Здравей adtomov
    няма ли да е по добре вместо u10 да вземе човека S10 серията на панасоник, с 20 лв отгоре е, но се води с IPS Матрица, която на мене по добре ми изглежда като картина ?
    Иначе за размера те подкрепям на 100 процента, колкото повече, толкова по добре
    Привет друже
    И двата са с една и съща (IPS-Pro) матрица. Разликата е в опциите и то - дребна. Нека сам да погледне и прецени.
    Цитат Първоначално публикувано от alex_alex
    ...adtomov - за размера вдигам подкрепата на 200 процента.

6. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Привет toddy
    1.Разликата между ААО1 и АСО1 е само в производителя на подсветката.Иначе матрицата не е лоша-догониха матриците на самсунг по-контраст.
    2.Изчакай след 15 Януари
    3.Подредени Samsung **B650; LG **LH7000; Philips**PFL7404H; Panasonic TX-L**G10E ,LG **LH5000;
    adtomov то матрицата му е добра но на SD сигнал Panasonic традиционно са зле -ъпскелинга им е слаб /заради видеопроцесорите които използват/
    иначе и на мен ми е интересно какво по-дяволите правят с новите матрици IPS-ProII на Hitachi .Ще ги слагат ли в телевизорите си догодина?
    [/quote]

Благодаря hristoslav2 много ценя съвета ти мисля че ще се огранича за сега в избора си между Samsung **B650; LG **LH7000; защото май само от тях има избор в ТМ Пловдив не можах да видя Philips**PFL7404H; Panasonic TX-L**G10E на живо свършили били и нямало да има скоро. Мисля да те послушам за покупка след 15 януари въпреки че въпроса ми беше по скоро дали си заслужава промоцията в Метро и дали ще има по-добра ?

7. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Привет друже
    И двата са с една и съща (IPS-Pro) матрица. Разликата е в опциите и то - дребна. Нека сам да погледне и прецени.
    Разликата мисля че S10 е с едно HDMI повече но внимавай с цифровата кабелна ако го ползваш - на ЕКК припокрива пакетите и в краен случай от 120 програми хващаш само 60

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Привет
    Тъй като питаш от видове матрици, аз си го превеждам като интерес към картината. Мога да ти отговоря с много думи, ама няма смисъл. Като за LCD - Panasonic TX-L3*G10E с неговата разбиваща (за момента на пазара сред 32 и 37-инчовите) IPS-Pro матрица. Най-вече като яркост живи цветове и ъгъл на гледане.
    Благодаря adtomov за съвета но въпроса ми беше по скоро за Самсунга защота във форума " Samsung LCD-PDP / Faq , обсъждане , мнения" беше обърнато особено внимание да се гледа матрицата на Самсунг защото слагат всякакви. Затова попитах за тези които видях в Метро. Ако пишеше I102 и I203 -IPS-Pro от IPS-Alphа щях да съм много щастлив но... Днес видях в ТМ на В650 CN03 което според това което четох за матриците е по лошия избор. Интересувам се по скоро от промоцията в Метро 150лв надолу е добро предложение мисля. Ти какво ще ме посъветваш дали да изчакам след 15 януари?

10. Тук е от
    Dec 2009

Колеги...спрях се на 2 телевизора от една и съща марка и адски сходни помежду си...разликата е в размера..Това са
    PHILIPS 42PFL7404H и PHILIPS 37PFL8404H Цената е еднаква, параметрите (без амбилайта само майче) също...По-новата серия с по-малкия размер ли да избера или другото>?

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054331

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053737

11. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от toddy
    ...Ти какво ще ме посъветваш дали да изчакам след 15 януари?
    Същото, както и hristoslav2. В периода след януари, до март-април се чистят старите модели. Но думата "стари" има относително значение. Първо, защото измежду "старите" миналогодишни модели има доста примамливи предложения и второ, защото тези предложения най-после достигат нормалната си цена. Въпросът е да се вредиш за бройка

12. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от kiroooooo
    Колеги...спрях се на 2 телевизора от една и съща марка и адски сходни помежду си...разликата е в размера..Това са
    PHILIPS 42PFL7404H и PHILIPS 37PFL8404H Цената е еднаква, параметрите (без амбилайта само майче) също...По-новата серия с по-малкия размер ли да избера или другото>?
    Избери.. по-големия диагонал.

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Благодаря за съвета и без това бюджета ми е тънак ще отиде целия. Мисля да изчакам и без това жената иска да правя малко ремонт в къщи така че ще имам време да събера още някой друг лев и да направя и моето и нейното.
    Страхотен форум страхотни хора

14.  

15. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от kiroooooo

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054331
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053737
    Според мен дилемата ти не е дилема: РАЗМЕРА ИМА ЗНАЧЕНИЕ - по-големия диагонал печели

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от jonov
    Разликата мисля че S10 е с едно HDMI повече но внимавай с цифровата кабелна ако го ползваш - на ЕКК припокрива пакетите и в краен случай от 120 програми хващаш само 60
    Това не ми стана много ясно.

17. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

И на мен не ми е ясно защо става припокриване на пакетите. Същото се получава и при мен с Philips 32PFL5404. Изписах доста постове и добре, че колегите помогнаха със съвети и сега с ръчни настройки успях горе-долу да си хвана необходимите програми. Няма ли някакъв европейски или международен стандарт за тези кабелни тунери. Защо с тунер продаван от оператора и то някаква "куче марка"се хваща всичко, а с вградените тунери на световно известни марки не става. Дали операторите по този начин въртят допълнителен бизнес с продажба и на тунери. Нали вече няколко години сме "европейци".

18. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от abv
    И на мен не ми е ясно защо става припокриване на пакетите. Същото се получава и при мен с Philips 32PFL5404. Изписах доста постове и добре, че колегите помогнаха със съвети и сега с ръчни настройки успях горе-долу да си хвана необходимите програми. Няма ли някакъв европейски или международен стандарт за тези кабелни тунери. Защо с тунер продаван от оператора и то някаква "куче марка"се хваща всичко, а с вградените тунери на световно известни марки не става. Дали операторите по този начин въртят допълнителен бизнес с продажба и на тунери. Нали вече няколко години сме "европейци".
    Кабеларите на техните тунери също гледат да сканират ръчно ,поне при мен от години не са успявали да се преборят автоматично,още по-голяма трагедия.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе