Кинескопа е позаминал.... най-вероятно е по-добре още от чисто ново Нео - или поне от такова на 2 месеца. Имам такъв боклук в кухнята...
Кинескопа е позаминал.... най-вероятно е по-добре още от чисто ново Нео - или поне от такова на 2 месеца. Имам такъв боклук в кухнята...
В крайна сметка взех lg 21fs4rlx и се мъча да му настроя програмите. И понеже пуснах автоматичното и стана мазало. Сега като настроя някоя и тя ми избутва следващата. А няма опция за изтриване на всички за да почна от начало. Има ли сервизно меню? И как се влиза в него?
Оправих се ама трябваше да си дръпна упътване от нета защото тия го продават с 3 страници упътване дето нищо не пише. Първи впечатления: по-добра картина от Деуто в магазина. Добра картина, не маже, не забелязвам да криви. МИнус е, че няма възможност да изтриеш всички настроени програми, а трябва 1 по 1. Минус е и че при настройките първо се избира номера, а после си търсиш из обхвата програмата защото стават обърквации![]()
За 21 инчов CRT телевизор за спалня или за баба по-добре да се отиде в магазин за телевизори втора употреба, внесени от Западна Европа и произведени там т.е. истински телевизори.... Made in Germany, Made in England, .....
Има супер попадения... то си е на късмет работата....
Преди няколко седмици гледах един Loewe Calida 5655z, 21 инча, 100 Hz !!!, Stereo, Made in Germany - 180 лв. !!!
Даам, баща ми преди имаше 1 Метц, с дървена кутия и със стъкло пред кинескопа. Беше му трети собственик. 5 години го гледа само с 1 ремонт. Но един ден пак се развали и техника каза, че ако е с дървена кутия хич да не го носиме, защото вече нямало части никъде за тях.